Incident na svadbe
ahojte chcem sa opytat ci sa aj vam niekedy stalo ze ste na svadbe boli svedkom nejakeho necakaneho incidentu..ja som totiz bola na svadbe teraz v sobotu, vydavala sa mi sesternica..vsetko prebiehalo super, nevesta krasna, super jedlo zabava, okolo pol noci ked som odnasala nejake veci do auta vysla som na parkovisko ..zrazu som zacula ako niekto hlasne rozprava ..bol to zenich ktory mal znacne vypite ..na uchu nacapeny telefon, v ruke cigareta a ozvalo sa:" ale ja ju nemilujem, ozenil som sa s nou lebo ty si ma nechala, ak povies hned zajtra to cele zrusim, ved sa da vsetko anulovat do 24 hodin nie?..mne je uz vsetko u prdele, tak to uz pochop, stači slovo a pojdem tam hore a skoncim celu tuto frasku a vsetkych poslem do pi..."----ostala som ako obarena, samozrejme nevesta tancovala zabavala sa cela stastna v siedmom nebi..viem ze pred svadbou spolu chodili rok a pol on mal predtym 11 rocny vztah..nikomu som nic o tom nepovedala..nechcem sa miesat to ich vztahu.,,pred rokom som zas bola na svadbe kamoske kde som si zas pozrela scenu ako cerstva svokra dala riadne zaucho zenichovi, ktory sa hned na to zobral a odisiel z hostiny ( to bolo asi 9 hodin vecer! a dve hodiny ho nebolo, nakoniec ho dopratal nevestin brat ze ho nasiel v bare na druhom konci mesta..akoze sila fakt..mate aj vy nejake taketo podobne zazitky..?
Pozri možno to len na opitého maldozenicha dolahlo a vyvolával pod vplyvom bývalej... Nevieš čo mu ona hovorila možno ho poslala do riti nech neotravuje a on jej rozprávala blaboli koniec koncov na ktoré možno ani ona sama nebola zvedavá. To ze si chalan vylieva srdce ešte nič neznamená je to síce nepríjemné pocut ale ja by som to neriešila. Sesternica snáď není hluchá slepá a keď budu spolu žiť a niečo by časom nebolo ôk príde na to aj sama....
mám známu, ktorej budúci muž bol taky suknickar, ze po spovedi ich farár odmietol oddať a odhovaral nevestu od sobáša. Nechapala prečo a o pár rokov všetko vyšlo najavo a rozviedli sa. Všetci naokolo to vedeli a jej nikto nič nepovedal, hnevala sa a veľmi, bola sklamana ale na druhej strane vedela ze keby jej aj povie niekto pravdu tak neuverí.
A to je aj tvoj prípad. Mlčať.. Ale nebude to ľahké vždy keď sa stretnete bude to prvé čo ti napadne. Držím palce.. Chapem ze ta to veľmi ťaží.
Ked okolo.mna letel poldecak taky ten riadny hrubostenny.uhla som sa ale oco myslel ze ma trafil do hlavy (mala som asi 12 rokov) asi by ma riadne sknokautoval keby ma trafi.oco nevahal preskocil stol jak sme tancovali a uz drhol vinnika.🤣😍😍 nejaky zenichov bratranec to bol.. 5 chlapov letelo za nim nech ho pusti..bolo to vesele.
@maggie20 Fíha 😮 môžem sa spýtať, na čom ste sa vtedy tak pochytili? Aspoň že to dobre dopadlo 🙂
Za mňa nemiesat sa .. lebo nakoniec vy budete ta zlá ... Mne ked sa najlepšia kamoska vydávala, pred svadbou podviedla svojho budúceho manžela, chcela rušiť svadbu. On o tom ani nevedel ... Su manželia uz 13 rokov, majú dve zdravé deti... Ďalšia kamoška ked sa vydávala, tak jej muž už dosť opitý ma volal na izbu ... Nikdy som jej to nepovedala, su manželia uz 18 rokov. Nikdy som sa do nikoho nemiešala ... Ale toto je môj názor, samozrejme každý robí podla seba ... Držím palce, aby bola sesternica šťastná!
@oblecenie99 Ja som nechcela veľkú svadbu, jeho strana chcela. Nakoniec bola veľká svadba a už sme boli po tých prípravách obidvaja takí unavení, že sme sa začali doťahovať o hovadine a vystupňovalo sa to do hádky jak hrom. Takže nijaká prvá manželská noc nebola😄, začali sme sa spolu baviť až na druhý deň. Tie prípravy na svadbu boli strašné, keď som nepočula slovo "zákusky" a "či bude dosť zákuskov" asi tisíc krát, tak ani raz
No je to velmi smutne. typek ma zjavne nevyriesenu bolavu minulost a ex stale lubi. Pod tlakom vsetkeho, a alkoholu, jej volal. Kedze ti prisiel dakovny dopis, zjavne exka onho a anulaciu nestoji.
To neznamena, ze z neho nebude dobry otec a manzel. Mozno bude. Do dna, kym mu ex nezaklope na dvere. Ale to by som nechala na buducnost, a neries.
Rozhovor v sebe ale pochovaj a nikdy nikdy sa nepriznaj ze si to pocula
Samozrejme, ze ANO. Pravda niekedy boli, ale zaroven oslobodzuje. Budu mat deti a on sa na nich vykasle, hadky, spory, sudy, traumy...
@a_andrejka4 ale akože byť tým ženíchom, tiež by som bola nasratá 😀 pokiaľ sa s únosom dopredu nerátalo. Mohol sa síce ovládať, ale ak mal trochu viac vypité, nečudujem sa, že tak reagoval.
Ja som rovno všetkým povedala že žiadny únos nebude, veď keď s tým mladomanželia nerátajú tak naozaj to nabúra program
ja by som hneď konfrontovala ženicha keby som to počula. Ozvala by som sa. Nech vie že si to počula. Teraz už by som to nechala tak.
Fu 🙄 asi sa fakt radšej nikdy nevydam 😬 načo to ti ľudia robia takto.. ja by som to asi povedala..
Ja by som jej to povedala. Az to zisti sama, bude s nim uz mat dve deti a zniceny zivot, tahsi rozvod. Zachran ju. Bol opity, ale telefonoval so skutocnou milenkou a taketo veci clovek nemoze vypustit z huby ani ked je opity, zas nebol nepricetny, vedel co hovori. Proste bude ju podvadzat a nemiluje ju.
Povedz jej to ...keď budú mať deti a po čase rozvod zasa si to odskacu len deti ...mňa by zaujímalo kde sú také blbé baby že nevidía realitu 🤫🤟😂
Počula som aj take, že nevestu nacapali počas svadby pri sexe so starším druzbom 🤷🏼♀️ Veci sa deju rôzne. V každom prípade, ja by som som ho konfrontovala, vysvetlila v klude nech je fér a ze ak to necíti nech ju nevodi dlho za nos, nech ma šancu nájsť si niekoho kto o ňu bude skutočne stat a mat šťastný život s dobrým partnerom, rodinu a všetko čo si zaslúži. Som za to ukončiť vzťahy radšej skôr než neskôr. Vidím ľudí ako sa pekne oklepali po rozvodoch ako tridsiatnici a mnohí čo sa rozvádzali po štyridsiatke to mali podstatne ťažšie emocionálne aj existenčne. Pripadne mu odporuc psychoterapiu, kde sa bude môcť za odbornej pomoci odpútať od bývalej. Ale niečo nech robí.
Povedz jej to skôr ako jej spraví deti a ona bude pri ňom celý život trpieť...to,že si to počula malo určite nejaký dôvod...
Ja by som jej to povedala,..mne by bolo ľúto detí ktoré s ním bude chcieť mať. Je to tvoja sesternica, čoho sa bojiš!
Nevies ako dopadnes, ked jej to povies. Co tak jej to napisat? Kazdy list predsa nemusi mat odosielatela, staci adresat. Informacia sa dostane kam ma a nemusis si vycitat a rozmyslat ako a ci jej to povedat. Za mna by to mala vediet
To tak dopadne keď sa žena chce vydať za každú cenu. Ten chlap evidentne chce vytrestá svoju ex ktorá ho ma u prdele. Pre súčasnú manželku blbá situácia… nič nehovorte on by asi aj tak všetko poprel. Čas ukáže a pravda vždy vyjde najavo. Mne môj ex tiež urobil to že do roka po našom rozchode sa oženil. Ja som to mala na háku a ešte päť rokov chodil pomáhať mojim rodičom okolo domu a jeho žena zisťovala kto som čo som a bála sa že sa ku mne vráti. Život píše rôzne príbehy…
Mne raz napísal na zoznamke priateľ mojej sesternice správu: 'Kočka, popíšeme si?'
Asi ma nespoznal, keďže ma videl naživo asi len 3x a mala som tam napísanú len prezývku, ale ja jeho áno... Pre istotu som si pozrela aj jeho sociálne siete a bol to on... Neodpísala som mu...
Tiež som vtedy dosť rozmýšľala nad tým či jej to poviem alebo nie. Nakoniec som nepovedala, pretože keby niečo, tak ešte ja by som bola za najhoršiu. Dodnes sú spolu a zaujímalo by ma koľkým ženám takto písal. 🤔
Toto je top téma na dnes. Ja som bola na svadbe, kde sa bili matka nevesty s matkou ženícha. Zenichova matka chcela zobrať vytancovane peniaze z redoveho tanca. Tak sa mlátili, že rukávy na šatách mali na franforce.
ja som zazila tolko pruserov na svadbach... od bitiek cez sexualne obtazovanie po ukazovanie gatiek po spanie v grckach. po tancovanie hore bez.
Bola som- i ked divne to bolo tesne po svadbe. Svadobny par nas pozval k sebe domov po hostine ako cestnych hosti (mali sme u nich prespat, lebo sme sli 1600km na svadbu). Prisili s nami na chvilu aj 2 strykovia s rodinami a jeden stryko zbil svoju zenu a jeho 2 rocne dieta do krvi vo vedlajsej izbe, lebo dieta nevedelo podakovat (a nase ano)😒😒😒 muz skocil do neho, ja utesovala nase dieta a nevestu, ktora bola hotova pocas ich svadobnej noci a z toho magora v jej byte🤐🤐🤐okamzite sme sa zbalili o 4 nad ranom a do dnesneho dna s danou rodinou nemame kontakt, i ked so zenichom a druhym strykom sa pravidelne vidame...
No ja som zazila na mojej vlastnej svadbe🙈 teraz sa na tom smejeme.. Ja a ani muz nevieme tancovať. Muz mal z toho taky stres, ze az a ja som mu asi tiez moc nepomohla. Prišiel prvý tanec, všetci oči na nás.. A ja do toho mojho vrtala.. Ako to tancujes, ved ma atd. Hlavne ze sama som nevedela. Pod tlakom nervov mi zadrel... No radsej ani nenapíšem radsej co.. Lebo vela zien by sa pohorsilo. Myslela som si ze odiden z vlastnej svadby. Tento momemt pekne vidieť na foto ako sa meni moj vyraz tváre...ale sme spolu uz 9r manželia a 14r spolu.. Obcas je u nas taliansko, ale sme take povahy.
Zaujímavá téma 😉 tak veľmi veľmi dávno mojej mamy brat chodil na strednej škole so svojou teraz už manželkou. Avšak nemohol jej prísť na stužkovú, tak sa rozišli a ujo šiel na vysokú školu. Po pár rokoch sa mala teta vydávať za snúbenca, ktorého si po strednej našla. Napiekli koláče, všetko nachystané... Pár dní pred svadbou teta napísala môjmu ujovi telegram, že sa vydávať nechce. Ujo ju seriózne uniesol a skrýval niekoľko dní na internáte. Celá rodina ju nemohla nájsť a svadbu zrušili. No a potom sa už vzali a žili šťastne... Ujo má teraz 82 rokov a teta 81. 😘

My sme napríklad sa s manželom tiež dohodli ze žiadny únos sa konať nebude, u nás je zvykom ze nevestu kradnú zenichovi kamaráti. Oni s tým súhlasili ze ok. Co čert nechcel uniesli ma moji kamaráti, nedalo sa im nijak dohovoriť a do auta ma vliekli skoro po zemi ako špinavé vrece. Bola som neskutočne nahnevaná, odviezli ma 20km od svadby aj keď som cely čas v aute kričala a chcela vystúpiť. Nakoniec po mňa prišiel manžel aj s kamarátom druzbom, takto mi znechutili moju vlastnú svadbu a doteraz na to nerada spomínam. A s tými mojimi "kamošmi" už ani niesom v kontakte, veľmi ľutujem ze som ich tam pozvala ale nikdy nerobili niečo proti mojej srsti. Vždy mám nervy keď si na to spomeniem 😀 mali sme dopredu program na svadbu rôzne hry a tak.. No bohužiaľ nič sa nekonalo keďže to trvalo vyše hodiny a ledva sme stihli prísť na polnoc 🤦♀️