icon

Incident na svadbe

25. okt 2022

ahojte chcem sa opytat ci sa aj vam niekedy stalo ze ste na svadbe boli svedkom nejakeho necakaneho incidentu..ja som totiz bola na svadbe teraz v sobotu, vydavala sa mi sesternica..vsetko prebiehalo super, nevesta krasna, super jedlo zabava, okolo pol noci ked som odnasala nejake veci do auta vysla som na parkovisko ..zrazu som zacula ako niekto hlasne rozprava ..bol to zenich ktory mal znacne vypite ..na uchu nacapeny telefon, v ruke cigareta a ozvalo sa:" ale ja ju nemilujem, ozenil som sa s nou lebo ty si ma nechala, ak povies hned zajtra to cele zrusim, ved sa da vsetko anulovat do 24 hodin nie?..mne je uz vsetko u prdele, tak to uz pochop, stači slovo a pojdem tam hore a skoncim celu tuto frasku a vsetkych poslem do pi..."----ostala som ako obarena, samozrejme nevesta tancovala zabavala sa cela stastna v siedmom nebi..viem ze pred svadbou spolu chodili rok a pol on mal predtym 11 rocny vztah..nikomu som nic o tom nepovedala..nechcem sa miesat to ich vztahu.,,pred rokom som zas bola na svadbe kamoske kde som si zas pozrela scenu ako cerstva svokra dala riadne zaucho zenichovi, ktory sa hned na to zobral a odisiel z hostiny ( to bolo asi 9 hodin vecer! a dve hodiny ho nebolo, nakoniec ho dopratal nevestin brat ze ho nasiel v bare na druhom konci mesta..akoze sila fakt..mate aj vy nejake taketo podobne zazitky..?

Strana
z6
cacianka
9. dec 2022

@gabikaa96 dobrý gazda aj 💩domov donesie

gabikaa96
9. dec 2022

@cacianka veď to 😅 ale že ešte aj z vlastnej svadby 😅 celá rodina bola hotová z toho ženích zmizol a nevesta vytočena do nepríčetnosti 😅 ako náhle sa vrátil hneď sme sa dobre pohádali 😅

cacianka
9. dec 2022

@gabikaa96 aj teraz se.re iba doma !? 😜🤔A ani nepovedal že ide preč ? A tak dlho ?...

gabikaa96
9. dec 2022

@cacianka áno to sa nezmenilo ani doteraz 😅 no bola reč o tom že možno neskôr skočí domov pre bundy, keďže už bola dosť zima a kabáty sme si nezobrali samozrejme. Potom zrazu zmizol myslela som si že vonku fajčí, o chvíľu idem von pýtam sa kde je manžel že odišiel s mojím svedkom domov hovorím ok, o hodinu ešte nebol naspäť to som už bola naštvaná volala mu polka rodiny, nakoniec švagrov syn sa dovolal a pán manžel kľudne sedel doma na toalete že ma hnačku, tak som mu povedala že keď sa vráti to bude jeho najmenší problém 😅 teraz spätne je to už na smiech ale vtedy som si myslela že ho roztrhnem

Strana
z6