Iniciatívna žena v nezáväznom vzťahu
Zeny radte
Mam uz svoj vek, 37, on po 40. Obaja sa rozvadzame, mame deti, komplikovana situacia
Ale nejak sme si padlj do oka a on na zaciatku povedal ze chce nezavazny vztah, nie len o sexe, ale ze viac dat nevie. Ja som na to rovnako. Na zaciatku sme si vsak nejak nestrazili city, on najma, namotal ma velmi. Neda sa nam vela stretavat, teda najma ja mam obmedzenia casove
A teda sme na to tak ze vzdy ked mam cas ja tak navrhujem stretko. On suhlasi, ale cim dalej tym viac vyzera menej nadseny.
Ja som bola navyjbuta na aktivitu muzov v mojol zivote a velakrat som preto vztahy ukoncila lebo som mala pocit natlaku 🙂 teraz to robim ja☹ ake vzdy ked mam volnu chcilku ju mam chut stravit s nim.
Prechadzka, film, hocico ...
Je to moc zle? Viem ze by som sa mala krotit mozno ho nechat v napati ale vzdy sa ozvem a som iniciator 🙈
Robim to kvoli sebe. Vadi mi na nom milion veci ktore v normalnkm vztahu by nefungovali ale teraz mi vyhovuje
Mate niektora tskuto skusenost? Ze ste to iniciovako vy ako zena?
U mna je to 1-vy krat. Nie som s tym stotoznena ale nie som ani stotoznena s tym ze mam cakat kedy on nieco vymysli
Viem ze mam mat svoju hodnotu. Ale na druhej strane si chcem aj “robit dobre” ttymi stretkami p
@laurika999 čo znamená,že stratil záujem o sex? Lebo určite to nebolo zo dňa na deň,asi to malo nejaký vývoj,ak chces napíš súkromne...tieto vzťahy ma zaujimaju
Nebudem to tu rozoberať verejne. Nechcem. Napísala som ti, že ak chceš napíš mi súkromnú správu, vysvetlím.
Autorka,ako to pokračuje? A vôbec prečo sa zamýšľam nad tým,z akej iniciatívy je sex? Veď ja keď chcem sex,tak normálne napíšem,či má čas a hotovo a keď nie,nevadí,tak inokedy...a možno nikdy,ale nemáš čo stratit...keď niečo chces,tak si to vypytaj a hotovo...buď alebo
@anita6666 no je to viacmenej rovnake ajked som sa na chcilu dokazala akosi stiahnut a vtedy sa trosku snazil ... v posteli je to tak ze kvalita super ale kvantita bieda ... nemame sa kedy vidavat ... a mne chyva to ze sa nevidime aj len tak pocas dna na chvilu akebo vecer na pol hodku ... predtym vedel prist ked pocul ze som smutna ... len tak ma pozdravit ... ja chapem ze riesi vela veci aj viem podrobnosti ake na tom nemeni nic ze ja mu nechybam
Mavam stale chut s tym seknut ale mam pocit ze nechcem ostat sama
Viem ze lepsie byt sama ako s niekym kto ma nemiluje ale teoria je 1 vec a prax uz narocnejsie

@laurika999 ahaaa ... a dovod?