Inšpirácia na nakopnutie do života

9. mar 2024

Viete mi prosim poradit nieco na nakopnutie do zivota? Nejaky podcast alebo nieco. Online kurz. Napr. online anglictina nejaka fajn? Potrebujem uz sa nejak pohnut z miesta dusevne.
Mam pocit, se na mna vsetko pada. Kamaratky pre mna uz tiez nie su nejakou inspiraciou. Mi je kurat z nich smutno. Deti daju babkam a idu si svoje behat, kurzy. Muz ma stale posiela niekam do fitka, alebo take cvicenie s trenerom. No to sa neda, ked nonstop niekto chory. To som sla 2x a potom 2 mesiace nic.
Deti uz 3 tyzdne chore, pred tym sotva 2 tyzdne chodili do skolky. Medzi tym som prechodila ja tie kasle.
Aj v praci to lepime uz s muzom vseliak. Nemozme byt doma stale.
Znasam to horsie ako na materskej. Kazdu noc som hore 3 hodiny a uz neviem co s casom. Stale rozmyslam co so sebou.
Dakujem.

sarita510
9. mar 2024

ak ches vyksusaj toto pocuvat ale no ako ti poviem nie raz :D to treba aj 2 tyzdne kazdy den

https://www.youtube.com/watch?v=lFqbLqXGz2Y
grof_monte_christo
9. mar 2024

Moc to v sebe rozoberas. Potrebuješ len ustáť horšie obdobie, všetci takto fungujeme. Voľný cas využi hlavne na oddych, na posúvanie sa v živote budeš mať ešte more času.

queen_mary
9. mar 2024

Vies co, mozno trosku od veci, ale mna vzdy brutalne pozitivne naladia a namotivuju vlogy Erika Meldika a jeho rodiny. Minuly rok zo Spanielska, tento rok z Dubaja. Taka pozitivna energia z nich ide, ze aj mne to kazdy jeden krat zlepsi naladu a nakopne do dalsich veci. Ked tak skus 🙂

anketkarka
9. mar 2024

Ty sa asi nudíš a z nudy nevieš čo so sebou. Úprac si v hlave. Lebo pišeš, že chceš angličtinu, alebo hocičo? Ty sama nevieš, čo chceš a niekto tu Ti má poradiť? Máš problém sama so sebou, preto nevieš spavať. Si nespokojná, ale ani sama nevieš, čo by Ťa uspokojilo? Ako to má vedieť Tvoja kamarátka, alebo niekto tu na Koníku?

svetlonos
9. mar 2024

A preco ti je smutno z kamosiek, zato te im ma kto postrazit deti a onivmaju cas na seba? Haloo?
Si nevyspana, vytocena a to som aj ja iz len z nlbej nadchy pokial ju mam ja a zaroven chore deti male. Kedy sa chces prosimta ucit tu zabavnu anglictinu? Taka sa uci za mna idealne v v anglicku a nie doma s dvoma furt chorymi deťmi teraz. Pokial sa ti da a muz sa postara, chod na 2 dni na wellnes, nic od toho necakaj, pocuvaj hudbu ktoru mas rada a vela spi! Alebo do prirody na túru.
A taketo vylety skus pravidelne, vycistis hlavu. Pripadne zozen raz tyzdenne opatrovanie, kedy v tom case nic nemusis!

mabenn
9. mar 2024

to je len obdobie, ktore treba prezit

lujza123
9. mar 2024

Muž ma s tým fitkom pravdu, pri športe sa vyplavujú endorfíny - hormóny šťastia. Psychika úzko súvisí s fyzickým stavom tela, ked si v strese, kolotoči práca - domov -deti a nemáš kde vypustiť ventil tak spadnes do depresie veľmi rýchlo

Nemusí to byt zrovna fitko, ved sú aj rôzne skupinové cvičenia, jóga, plaváreň alebo beh, bicykel, rýchla chôdza. Niekde kde môžeš byt sama so sebou, niečo pre seba robit, aspoň 2 hodiny týždenne. Choré deti ta nepotrebujú 24/7 tie dve hodiny ich zvládne postrážiť ktokoľvek