Intímny život a manipulácia
Ahojte žienky, potrebujem názor niekoho fakt nestranného. S manželom sme spolu 9 rokov, z toho 7 rokov manželia. Čo všetko som si s ním za tých 7 rokov musela prejsť, mala som s ním svätú trpezlivosť, cez jeho dlhy, a celkovo ľahkomyselný prístup k životu. ˇPo čase sa ukľudnil a začal žiť život ženatého chlapa, ani päť rokov po svadbe si nebol schopný uvedomiť, že je ženatý a robil si čo chcel.
Problém je však v našom intímnom živote, lebo on robí len nočné, a tým pádom keď príde z práce spí trebárs aj do druhej poobede, ak nejde na tréning, alebo večer do práce ( má nepravidelný rozvrh smien), tak je večer čulý ako rybička, zatiaľ čo ja padám únavou. A oj chce sex so všetkým čo k tomu patrí. Keď zaspím, alebo ho odmietnem, začne hrať komédiu na tri dejstvá, ako sa k nemu hnusne chovám, a že mu svojím správaním ubližujem...atď... Podotýkam, že sex mu rozhodne neupieram, máme sex aj tri krát do týždňa, no sú dni, keď jednoducho nemožem a som unavená, čo on nedokáže pochopiť a sex si doslova vynucuje. Dnes ráno sme sa zasa pohádali, podotýkam, že s ním bohužiaľ nie je žiadna reč. Máte to aj vy niektoré takto podobne?
@oldman50plus ale nehovor? Ty si pes? I ked...vybavuje sa mi v tomto kontexte prehlasenie mojho kolegu, ze "muzi su velmi jednoduche masinky". Ale predsa len je to v tom zivote zlozitejsie ako nejake osumele bonmoty, na ktorych sa mozno pobavit skor prvoplanovo.
Spokojnost musi byt na oboch stranach, kedze manzelstvo je a malo by byt zvazkom dvoch svojpravnych, samostatnych a rovnocennych ludi. Uz davno neplati, ze zena sa ma suchat po bruchu len aby vyhovela potrebam svojho majitela a pana! Tie casy su prec, chvalabohu. Neviem si predstavit muza, ktoreho bavi sex s utahanou zenou, ktora pri tom klipka od unavy ocami a nevie sa dockat az sa pan odbavi. To musi stat za to! Alebo Ty beries cokolvek len aby bolo? Kvalita je podstatna, nie kvantita. 😉
Mat sex v stave, ked som unavena, a teraz nehovorim o situacii raz za mesiac, ale pravidelne niekolko krat do tyzdna sa degraduje na ubohe splnenie si manzelskej povinnosti. Toto muzov naozaj bavi ??? Preco by zena mala zo seba robit matrac? A este sa pritom tvarit nadrzane ...
kiezby chlapi v tomto smere vedeli robit kompromisy

ak tvoj muž nechápe, že aj na sex treba mať chuť a uráža sa ... a nedá si vysvetliť, že skrátka už ti viac energie neostalo, tak to skús tiež tak detinsky ... počkaj kým bude maximálne unavený a bude sa mu chcieť strašne spať alebo ešte lepšie zobuď ho 10 minút po tom čo zaspí a navrhni mu sex ... ak ti len mimikou dá najavo, že čo blbneš ...uraz sa do špiku kostí a prípadne sa s ním aj pohádaj ...móóóžno pochopí ...
PS: v tvojom veku a vo veku tvojho m sme my s tým mojím len spolu bývali, mal nepravidelnú prac.dobu a deti sme nemali...bolo to len o nás ...no, ako keď sme už mali deti, boli treba kompromisy a aj trochu tej tolerancie ... 🙂