Intuícia mi hovorí, že manžel klame
Ahojte, prosim o nahlad do nasej situacie..s manzelom je ti take vselijake, raz dole raz dole.. ale pointa..dnes na obed som varila obed a pisali sme si klasicky.. potom mi volal tak mu vravim ze kedy pride, ze nanho cakam s obedom a on ze nemusim, ze sak mi pisal ze uz obed mal..a ja ze co, neoisal si... a on ze ano sak som ti pisal si pozri...asi 4x sebaiste tvrdil ze mi to pisal ale pozrela som konverzaciu a nic take tam nebolo .tak sa ho pytam ze komu to teda pisal ked nie mne? Tak uz zahovaral ze asi mi to chcel napisat a nenapisal mi to...potom dosiel domov tak som nanho pritlacila ze s kym si pise a komu to pisal ked mne nie.. tak zas zahovaral, otocil sa mi chrbtom a vyzliekal sa, cize pozeral do skrine..ja som mu vravela ze nech mi pozrie do oci a nech mi povie ze s nikym si neoise..tak sa otocil a povedal mi to do oci ale smial sa zaroven a moja intuicia vravi ze mi klame... potkm zas dookola, potom som chcela po nom nrch mi teda ukaze mobil jed nic netaji a jasne ze odmietol... ze to je pod jeho dostojnost nieco mi ukazovat a bla bla... za 4 roky som ho ani raz neziadala aby mi ukazal mobil..teraz 1x...inac vkuse mobil nonstop pri sebe, ale nevsimla som si zeby nejak viac na nom bol..potom ostal nervozny a nakoniec este sa aj urazil a hneval co nanhi vytahujem a ze som smiesna co si o nom myslim a ze keby take este stihal ked je cele dni len doma ( pracuje z domu cize 80% casu je doma)... mozno sa s nikym nestretava ale to pisanie je mi podozrive posledne tyzdne sa dost hadame a je to medzi nami onicom...
@mikitilik29 ja to neprezivam. Ale radit niekomu - prelustruj mu mobil ... 🤷🤦
@veronikaszabova pýtala sa ako mu ma pozrieť do telefónu keď on telefón nepusti z dohľadu a nosí ho so sebou. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Vies kolkokrat som si ja bola ista,ze som muzovi napisala a este na neho nahucala,ze neurobil,nekupil atd to,co som chcela?!velakrat. Parkrat som vobec nenapisala,parkrat napisala ale neposlala a niekedy som omylom poslala inemu.
@fotoportret áno a riadna je slabé slovo 😃😃 môj muž má zakázané vlastniť telefón, PC, stykat sa s ľuďmi a mám ho zatvorené ho v pivnici 😃😃 do roboty ho nosím a ma vyhradené pracovisko aby sa s nikým nestykal.😃😃😃
@fotoportret a už vypínam komenty na túto tému lebo ma nebaví to už čítat😃 ahoooj
@fotoportret nemusí lebo je stále pod dozorom v pivnici 😃
@buduca_mamicka007 tebe sa nikdy nestalo, ze si si nevsimla, ze si napisanu spravu neodoslala??? Mne uz ano a uz viackrat ( napr. mojej mame )..
Za mna prehanas... V zivote by som neziadala od muza, aby mi ukazoval telefon a robila cirkus kvoli takej prkotine.
Jedine, ze nie je to prvykrat, co nastala takato situacia..
môj názor je, že si naučená, že ste stale v jednom kole, že je doma. možno ma toho vela a naozaj ti to chcel napísat, len mu do toho niečo prišlo. a jeho chovanie je primerané tvojmu tlaku, ak mu naozaj krivdíš. keby mi toto robil chlap tiež by som mu telefon už len z principu neukazala lebo vies...ukaže raz, uvolnis sa ok budes vediet, že si s nikym nepíse. ale postupne si zasa niečo domyslis zasa budes chciet vidiet mobil a zasa a zasa.
Tieto témy vymýšľa robot či admini?
@buduca_mamicka007 nepritlacis uchmatnem mobil a pozriem
@hladamematku pochybujem ze je toto vymyslena tema, autorka zalozila uz par tem o hadkach s manzelom v minulosti, ale tak neviem 😅
@buduca_mamicka007 čo máš nové, budúca mamička?

@veronikaszabova neprezivaj to akoby sa o teba jednalo 🤦♀️