Investovanie do ženy
Podľa vás do akej ženy je muž ochotný investovať ,myslím skôr to že napríklad zaplatí jej kaderníka,nechty a podobne,prečo to niektorí muži robia len konkrétnym ženám a niektorým nie ? Že niekomu frajer zaplatí skoro všetko a niektorí ani večeru dokopy a pritom príjem môžu mať rovnaký.
Lebo niektore zeny zato stoja a ine nie. To je jednoduche.
Mne plati muz vsetko … lebo chce .. lebo si to zasluzim vraj …
tak isto moze zena muzovi zaplatit bendzin a nejake oblecenie a normalne ma uz toho vela nenapada, zato zene treba nechty, mihalnice, masaz, kozmeticku, pedikuru, oblecenie, kozmetiku, zdrave jedlo, dovolenky, napumpovane gamby, umele kozy, jaaj co som este zabudla🫣😅😅 jaj najtrendy boty, kabaty a hlavne musi mat v skrini vsetko co ma jej oblubena instagramova hviezda a hlada, zufalo sa vsade pyta kde zozenie bundu za 1000 eur, lebo na jednej stranke je vypredana 😅🫣
nuz priority su rozne a hlavne ze prave tie placu nad energiami😅😅🫣
Odpoved je pomerne jednoducha. Spravidla plati muz 4 zenam: 1. manzelke 2. Zene, ktoru chce za manzelku 3. milenke 4. zene, ktoru chce za milenku
no vidis, nejaka zena sa hanbi ako pes, ina by to prijala..su muzi, kt si zeny tak trochu kupuju a su muzi, co su lakomi a pri niekolkonasobne vyššom prijme cakaju od zeny platby napoly 50:50 ..a čuduj sa svete, je ich xy čo s tym suhlasia...čo zas nechapem ja
ze "investoval", moje nervy... mi to pride ako starostlivost o nejaku dostihovu kobylu. toto fakt zeny chcu? tak preto volia sme rodina? toto sa snazim marne pochopit uz par rokov
Mne manžel platí všetko aj mi vyhradi čas na šport popri 2 deťoch.
Prečo? Lebo chce aby som sa mu páčila a samozrejme ja sa si chcem páčiť tiež. Keď som so sebou spokojná, tak som aj príjemnejšia 😀 Happy wife, Happy life
@januska12323 lebo na nej jazdi ako na aute a to si tiez udrziava v nalestenom stave...😃
@brembo aj ty mas taku dostihovú kobylu? mne zatial nikto peniaze zadarmo nenúkal, neviem, kde robim chybu 😄
@brembo ale by si sa čudoval, niektori chlapi beru vztah ako obchodny a takisto som vcera videla video, kde zena zaraba 250 000, len preto, ze sa vyzlieka na Onlyfans...A kto jej tam tie peniaze posiela, ? ženy asi nie...
to je potom o muzovi, niekto je ochotny a chce tak zene proste spravit radsot a ineho to proste ani nenapadne
Chcela by som poopravit damy, ktore napisali, ze manzel im zaplati. Polovica jeho prijmu je aj tvoja a vice versa, takze neinvestuje.
Skusne sa bavit na rovine priatel priatelka, ktori spolu nezdielaju spolocnu domacnost a dieta.
Su muzi, rodeni gavalieri a muzi rodeni lakomci. Lakomca nenaucis byt stedrym, genetika sa o to postarala. Nie, nejde o vychovu. Povedzme, ze poznam surodencov- muzov a su uplne odlisni, aj ked dostali rovnaku vychovu.
Zena, je trofej pre muza. Cim krajsia, tym viacej stoji. Takze muz velmi rad zaplati kadernicku atd., ved ostatni muzi mu budu zavidiet a tym zvysovat jeho ego.
Nevidim nic zle na tom, ked chce zene urobit radost, ale z duse sa mi hnusi, ked vidim, ze niektore zeny zobru, aby im muz nieco kupil.
@kornelies stále si mimo point a práve sa pokúšaš má zhodiť aspoň tým, že dúfaš, že nemám žiadne právne vedomie. Toto správanie samozrejme vypovedá o tebe. No ale podstata je stále rovnaká.
Utiekol ti úplne point. Vôbec to nie je o Tom, že manželia majú nárok na polovicu príjmov, ale o správaní muža k žene a jeho pozornosti.
A áno, je to o čítaní s porozumením a ešte nejaká dávka empatie a všeobecný rozhľad.... Potom nebudeš písať len čo zákon povedal....
Lebo sa dobre vydali 🙂
Lebo každá má rozum niekde inde,rovnako ako muži,a o prioritách platí to isté,na oboch stranách😊
Ahoj ja to mám tak že žene som rád zaplatil nechty no vlastne preplatil ona si to vyplatila a ja som jej potom dal peniažky keď sa mi nechty pačili dokonca som si mohol aj vybrať aké bude mať nechty a akú farbu aj mihalnice som jej sem tam preplatil robil som to rád a veľmi lebo bola šťastná a na tom mne záleží nieje nič lepšie ako mať po svojom boku šťastného partnera 😍😍

Nechty a kadernicka nie su investicia, iba naklad. Keby som si mala od muza/frajera pytat na nechty, vlasy, masaz, fitko, damsku jazdu, topanky, kabelku, atd., som posledna chudera, ktora by mala sediet v kute a rozmyslat, ako viac zarobit, nie rozmyslat, ako vycicat chlapa.