icon

Investovanie do ženy

27. sep 2022

Podľa vás do akej ženy je muž ochotný investovať ,myslím skôr to že napríklad zaplatí jej kaderníka,nechty a podobne,prečo to niektorí muži robia len konkrétnym ženám a niektorým nie ? Že niekomu frajer zaplatí skoro všetko a niektorí ani večeru dokopy a pritom príjem môžu mať rovnaký.

Strana
z3
brembo
1. okt 2022

@karolinakr ja jej tie peniaze neposielam😂
A už si ju videla vyzlečenu,že vieš,že ženy jej tam peniaze neposielaju? Ktovie čo skrýva pod šatami😀

brembo
1. okt 2022

@karolinakr kobyli nechovám😂 Ani neviem,čo taká dostihová kobyla potrebuje🙂
No možno v tom,že nie si dostihová kobyla😂

janka1011
1. okt 2022

No teda ja som v údive, to čo máte za vzťahy??? To už neexistujú normálni manželia? Jedna si musí pýtať na to alebo hento, druhá si chce od muža požičiavať, tretia od neho nepríjme nič lebo je vysoko emancipovaná..... No tak u nás je to úplne normálne, máme spoločný účet, keď chcem na to alebo hento tak si proste vyberiem a mužovi len oznámim, že idem do kaderníctva alebo inam. Samozrejme finančne náročné investície riešime spoločne, ale aby som si pýtala na nechty alebo vlasy alebo nové oblečenie...keď ste manželia máte spoločné peniaze, nie moje a tvoje....takéto veci tu čítam často, dokonca aj že muž vyčleňuje žene peniaze na domácnosť....smutné

ejmi25
1. okt 2022

Taki muzi su velmi male percento.Ja som vzdy natrafila na lakomcov co mali problem pomaly zaplatit kavu.Vzdy som bola sebestacna ,ale baby co pisu preco by mal chlap zaplatit?a preco nie?obcas potesit svoju partnerku ,kwd si to moze dovolit!povazujem to za prejav lasky nesebectva ,nelakomstva.A velmi rada by som spoznala muza ,ktory nrma problem povedat pod laska kupim ti tricko.!no holdci ja stretam len takych co pomaly cakaju ,ze len ja budem pozyvat!preto som radsej sama!muz ma vediet zarobit a hyckat si svoju partnerku.Ci ona mu nevari nestara sa ,aby bol spokojny??nie teraz sa chlap radsej vrta do umyvania riadu ,akoby vedel zarobit,a niektori ,ani zarobit nevedia a kysnu na gauci!

ejmi25
1. okt 2022

@monika_k tak to ma byt.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
ninka297
Odpoveď bola odstránená
ejmi25
1. okt 2022

@ninka297 ked som mala partnera a teda penazi nie vela ,vzdy aj ja som rada potesila kupilo parfem ,tricko ja som to brala tak,ze ho milujem a chcem potesit ..Rada druhym doprajem kupim potesim.Ake ako to je pisane zeny co si zasluzia ,asi som si nikdy nezasluzila 🤣

ninka297
Odpoveď bola odstránená
ejmi25
1. okt 2022

@ninka297 ano ono je pekne ,ked sa maju radi a obaja sa prekvapuju.Nehovorim ,ze teraz ma chlap kupovat dary a zena nic..A platit to je uz vyuxivanieMne keby chlapo povie pod kupim ti rifle tak asi odpadnem.Mam 40 r ,ale ziadny nebol taky ,ze rad urobil radost.

lopka1313
1. okt 2022

Zaplatit kadernika, nechty a podobne neni investicia. Investicia je, kebyze jej zaplati nejaky kurz - ci uz v nejakej kreativnej veci, co ju bavi (malovanie, hudba, varenie...) alebo co ju obohati vo vzdelani (uctovnictvo, masersky kurz, externa vysoka skola,...). Proste nieco, z coho je osoh pre rodinu. Z jej nechtov a vlasov osoh nie je, jedine ak ju ma ako reprezentativnu babiku a vtedy samozrejme tieto veci su sucastou toho, co plati.
Viem si predstavit len minimum situacii, kedy by muz zene platil jej udrzbu: 1.zena ma sviatok. Tak jej ako darcek da poukazku alebo zaplati vlasy a nechty, lebo netusi, co ine by jej dal, alebo ona sama nevie, co ine si ma vypytat. 2. Zena je na rodicovskej alebo ma velmi maly prijem. Vyuziva ho cely pre rodinu a na seba si nenecha. A muz jej chce urobit radost, tak okrem penazi, ktore jej bezne posiela na chod rodiny, jej posle aj nieco naviac specialne na to, aby si spravila chvilku pre seba (a o deti sa vtedy tiez postara on). 3. Zena je uplne nezamestnana, pretoze muz ma nadstandardny prijem, su tak dohodnuti a jej prispevok do domacnosti je v niecom inom (stara sa o jej chod a o rodinu, nepotrebuje este chodit aj do zamestnania). Ma teda k dispozicii peniaze, ktore zaraba muz a z tych penazi samozrejme plati uplne vsetko, vratane svojej kadernicky a nechtov.
4. Maju spolocnu kasu, jej a jeho prijem je spolu a teda z toho ide aj na jeho rybarske potreby aj na jej vlasy. 5. Muz potrebuje, aby ho jeho zena reprezentovala na niecom cisto pre jeho potrebu (stretnutie s povrchnou rodinou, vecierok/ples na jeho pocest a podobna vec, kde kvoli nemu musi aj ona reprezentovat) a zena nema chut minut svoje tazko zarobene peniaze na nieco take, pre nu nepodstatne (alebo ich nema vela, napr je studentka), tak sa jej muz podiela na nakladoch a zaplati uces, kozmetiku, ci saty na danu udalost, ak sa na tom dohodnu, lebo bez neho by tento naklad nemala, alebo by sa bez toho zaobisla a spravila si vlasy sama, no jemu to vtedy nestaci. 6. Je to jeho maloleta/studujuca dcera, dava jej vreckove a stara sa o vsetky jej potreby, vratane kadernicky, kozmeticky, oblecenia a tak...
Inak si naozaj neviem predstavit, preco by muz mal na pravidelnej baze podielat na veciach, ktore su cisto zenske a jej vec. A uz duplom nie, preco by to mal robit napr. len priatel, s kt sa stretavam.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
kornelies
1. okt 2022

@blontimka Utiekla mi pointa nie point. Ked sa uz zacime chytat za slovicka. 🤔

midka
1. okt 2022

ja teda neviem, podla mna vo vztahu by si kazdy mal zachovat urcitu mieru hrdosti, ak by mi partner navrhol, ze mi zaplati kadernicku, blikla by mi kontrolka,, ze asi vyzeram katastrofalne,, a nemam doma zrkadlo, ked mi niekto druhy musi povedat, ze potrebujem kadernicku, pre mna by to bola strasna hanba.....ine je ak vezmem priatela so sebou ku kadernicke,,, s umyslom spolocne straveneho casu a on sa potom ponukne, ze mi to napr zaplati,,, tak ja by som ho hned ako sa ocitneme za dverami, pozvala ho na oplatku na veceru, hodnu sluzby kadernika,,..... 🙂....ani si to neviem, predstavit,, ze by som ocakavala tieto sluzby hradene od frajera,,, 🙂... co som nejaka chudera....

karolinakr
1. okt 2022

No tak ale čo, ked chlap zaraba niekolkonasobne viac, to nemože byt pre nikoho uraźka, ked ti niečo zaplati.mna by to potešilo...horßie by bolo, ked zena viac zaraba ako chlap a caka od neho nejake väčsie investicie..ale take, ze obratom mu kupim večeru, to zas nie..silou mocou si niečo dokazovať..platy su tak stavane, že muži proste viac zarabaju Kto mi neveri, nech ide na profesia sk..Ale zas keby som zarabala 2000+ zrejme by som aj nejake ponuky na platenie odmietla..
Pamätám si, ako ma raz pozval kamoš na kofolu za 1.20 ale este pol roka o tom rozpraval, aka draha kofola...hrozne to prežíval, koĺko na mňa minul

karolinakr
1. okt 2022

Ale jasne, ked je chlap štedrý a láskavý, treba si ho predchadzat..Zlatokopky, čo chlapov len využívaju, maju kupodivu najväčši úspech..Raz bola na Radio express fcb otazka o žgrlošoch a to som sa tak nasmiala, asi najviac, ludia tam pisali pribehy To sa neda zabudnut..Jedna baba si našla Angličana, a kupil jej snubny prsteň za 8£... A moj znamy Čech tiez robil v UK, zarabal 2000£ a frajerke, s kt.žil 7 rokov kupil kyticu k vyročiu za 2 £.. Hovorim, kup jej aspon za 15£, nech to vyzerá - nie, to stači . Potom sa rozišli postupne, narazil si dalšiu babu a išli na plavbu do Portugalska lodou, tej zas kupil šaty z Amazonu za 2£.. akoze na večeru..Tak zrejme 2£ bola suma, čo bol ochotny najviac do ženy investovať

Strana
z3