icon

Išli by ste mužovi do telefónu?

30. mar 2020

Išli by ste mužovi do telefonu ak by vam povedal že mu napisala kolegyna ktora ho oslovuje zlatko,laska posiela srdiecka a pusinky ze vraj napisala ako sa mam ja ako sa ma babo (som tehotna) vela krat som kôli nej urobila už cirkus myslite si omne čo chcete mne to jednoducho vadí že cudzia ženská takto volá mojho muža. Viem už na 100% že sňou nič nemá ale nič to nemeni natom že si to neželám!! Ja tiež nepišem jej mužovi!! Minule ked mi dal telefon aby som videla ze nic jej on nepise ze on zato nemoze, skoro ma roztrhalo od jedu ked som si pustila hlasovu spravu a začala slovami "láska" (odnej) .... keď som.sa už psychicky zrutila od zufalstva ze stym nic nerobi a vidi ze ma to trapi, povedal mi ze on s tym nemoze nic urobit pretoze by bol vo firme hned za debila pred vsetkymi, lebo ze ona je taká a volá tak každého a ze hned by každemu hovorila ze" tento debil naivny co si mysli ze chcem odneho niečo" povedala som že ked jej to nepovie on poviem jej to ja, normalne slušne ahoj prosimťa nepáči sa mi spôsob akym oslovuješ môjho muža atď.. a on nato že mu urobim hanbu  ... no a dnes mu pisala vraj hento že jak sa mam jak sa ma on a pisali si ďalej ale uz neviem že čo a strašne ma to ťaží ale viem že ak sa ho to opytam tak bude zas hadka na 2 dni. Podotykam že ja ju nepoznam nieje naša kamaratka a ani jeho.. je to jeho kolegyňa

Strana
z3
robin30
30. mar 2020

@stulrajterova kazdy tak ako sa mu paci a vyhovuje mu 😉

dzina007
30. mar 2020

Neriesila by som. Ja robim v chlapskom kolektive. Vsetkych chlapov oslovuje Misko, Matko, Lubko, tak isto ako baby Majka Katka a podobne. Hockedy niekoho nazvem zlatik moj najkrajsi halvne v pripade ze nieco potrebujem aby pre mna urobili. A veru aj ked som vydata nikdy ma nenapadlo ze je na tom nieco zle. Lebo aj mojho manzlea v praci vsetci oslovuju milo. Nic na to nieje a veru s nikym z nich neplanujem nic mat aj ked kolegovi mu poviem ze Misko moj krasny urobis pre mna to a to?

ysseba
30. mar 2020

@dzina007 Aj keď píšeš kolegovi SMSku alebo mail, tak ho tak nazveš?

ysseba
30. mar 2020

A nepoznáš niekoho od nich z práce? Nie je tam nikto s kým sa poznáš? Lebo mňa by teda najviac zaujímalo, že či teda naozaj aj iných kolegov tak volá. Ak hej, tak je proste taká. No ja by som sa tam určite pozrela. I keď nemáš záruku, že to hneď nemaže. Takže ideál by bolo vychytiť správu keď práve nebude pri telefóne. A to si ako často píšu?

dzina007
30. mar 2020

@ysseba neviem sms si nepiseme. Ja ked nieco potrebujem zdvihmem telefon a volam.

kristina2412
30. mar 2020

Osobne si myslím že, ak by spolu niečo mali nedávali by to takto prvoplánovo najavo, a už vôbec by ti tie správy neukazoval. Chapem že ti vadí, že ho tak oslovuje a jemu to svojim spôsobom asi lichotí, ale podľa mňa sa trápiš zbytočne. Tiez som stretla v práci ženu,ktorá nas oslovovala podobne, srdiecko,miláčik, chlapov krásavec ,zlatíčko,bola od nas staršia tak každý len gulal očami a bol ticho. Ale ak ti to pomôže pozri ten telefón...

loliki
30. mar 2020

Ja muzovi do telefonu nechodim, on mne tiez nie. To by som radila aj tebe.
Ale uz len pre tie, co ti tu radia a su zvedave, ako to medzi nimi je, daj sem celu ich konverzaciu. Alebo napis jej tc,, pripadne aj jej manzela, mozeme jej zavolat vsetky a naucit ju dobrym mravom. 🙂 Hlavne klidek, tehotenske hormony robia svoje.

ysseba
30. mar 2020

@dzina007 No však toto - že ešte v práci v tomto slova zmysle Maťko zlatíčko, potrebovala by som toto a toto - ako si to ty opísala, tak oukéj. Ale aby v SMS vo voľnom čase ho takto oslovovala, tak to je divné. Predpokladám, že išlo o viac takýchto správ, kvôli dvom či trom by asi autorka nerobila drámu.

timetotime
30. mar 2020

po pravde by som asi aj ja bola zmatena, ale zase ja sa vo vztahu riadim tym, ze ked nie je dovera tak nie je nic, ja vo vztahu verim, len je pravda, ze toot by asi aj mna trochu zneistilo a museli by sme si to vyrozpravat

stulrajterova
31. mar 2020

@ysseba vo volnom case kolegyna vypisovat....takymto stylom...a on jej to toleruje este povie manzelke....no neviem co tym sleduje aj sam dotycny....dost husty monolog by z toho bol

ivangeline
31. mar 2020

Si tehotná, hormóny robia svoje..

tncka
31. mar 2020

Nikdy,nerobim to,neznizim sa k tomu a nemam na to dovod

laladua
31. mar 2020

Nie, ja neviem ako nechcela by som tam najst nieco, co by ma mohlo ranit ale tak mozem povedat ze nemam ani dovod a manzel si predo mnou telefon neschovava

zdenkatv3
31. mar 2020

Pokial mu neveris, tak mu to povedz, no nehrab sa mu v telefone. Ako to by bolo asi to posledne, co by som spravila, no ja neviem, to by mohlo celu vasu situaciu aj zbytocne vyhrotit

klarolinne
31. mar 2020

Mňa až zaráža koľko žien radí prelusrovať chlapovi mobil. Veď to je také ponižujúce pre oboch. Keby tu nejaká žena napíše - chlap mi neverí, číta mi smsky že s kým si píšem, vyjadria jej tu podporu a od toho chlapa pomaly ujsť, lebo bla bla ale žena môže, však ona má len podozrenie a potrebuje sa ubezpečiť v tom že má pravdu. Dvojitý meter, ktorý som si všimla už viackrát.

sapetka
31. mar 2020

Toto by som netolerovala a ja by som jej zavolala ze si vyprosim aby mi muza oslovovala takto.. tvoj muz uz za debila v praci je len o tol este nevie.. a nechapem co si s nou vypisuje a doma tehotna zena.. 🤔

princeznasevera
31. mar 2020

Podla mna to moc prezivas. Moj snubenec ma taku kamosku co ho vola zlaticko srdiecko. Moj jej povie zlatko ale neriesim to zo zaciatku mi to vadilo lebo sa mi s tym nepriznal zistila som to nahodou ale sadli sme si vysvetlili a teraz sa pytam ako sa ma zlatko ako sa jej dari atd. Viem o nej a ona o mne. Nema problem aby som si precitala o com si pisu. Vie ze sa ide zenit. Kebyze to riesim takym sposobom ako tu baby radia tak sa asi v zivote nevydam a kazdy druhy chlap je hajzel.

elenora71
31. mar 2020

@klarolinne Si myslíš, že keby chlap mal podozrenie ,že jeho žena si vypisuje s dákym kamarátom, alebo kolegom tak ho to nechá pokojným? Tiež by išiel žene do mobilu.

dankovicova
31. mar 2020

@princeznasevera pravdou je, že aj moja mamka vedela, že môj otec sa stretáva s kamoškou jednou, vedela kedy sú spolu, kde sú a všetko a napokon s ňou aj skončil, takže to je také na vážkach :/ vedeli jedna o druhej a aj tak to na prdku dopadlo :/

princeznasevera
31. mar 2020

@dankovicova tak to hej ale moj si s nou pise len raz za cas raznapisem a potom 3 mesiace nic takze neriesim a obcas mu to mozem skontrolovat ale neklame mi

annamarin
31. mar 2020

Nečítala som to celé, ale osobne by som nerobila veľký cirkus okolo toho. Ona to tak určite nemyslí, keď tak volá každého. Mám kamaráta, ktorý tak volá úplne všetkých a to má priateľku. To je len samé "zlatko", "láska", "miláčik",... proste z nejakého dôvodu to používa ako obyčajné oslovenie miesto mena. Je fakt, že keby ma priateľ poprosí, aby som mu to zatrhla, alebo že to urobí on.. Tak ti by som sa cítila strašne divne, trápne a že trhám kolektív. Určite by to potom spomínali ostatní, že "pozor pri tejto treba chodiť po špičkách" a podobne. Podľa mňa by si to mala nechať tak. Tvoj muž ťa ľúbi a dôveruje ti keď ťa nechal nahliadnuť a pustit si hlasovku. Tak mu to oplat a doveruj aj ty jemu. Nič sa nedeje. Oslovuje tak všetkých. Nesnaží sa ti prebrať muža.

klarolinne
31. mar 2020

@elenora71 samozrejme som čakala, ako si z toho vezme niekto iba časť. Tu nejde o to či to chlap urobí, ale i to že by ste ho tu za to ukameňovli, že partnerke neverí. Ale autorku v tom podporujete, že je to ok.

Nie je to OK. Veď sa s tým priznal, asi by to neurobil keby v tom bolo viac. Teda je pravda, že človek nikdy nevie, ale tehotná žena má rozburene hormóny, treba to brať s rezervou.

john3535
31. mar 2020

@klarolinne na MK je klasika jednostranná zaujatosť a samozrejme vieme kto je na vine👍.Hormóny nehormony to je len výhovorka,niekto sa nevie len spratať do kože. Autorka rieši úplnú hlúposť a z komára robí somára....a keď jej toto teraz tak strašne vadí,tak je otázka čo jej bude vadiť o týždeň,mesiac,rok...ak takáto banalita vie narušiť dôveru vo vzťahu.

midka
31. mar 2020

s manzelom mame spolocne priezvisko, deti, dom aj ucty,,,bezne pouzivame vzajomne svoje mobily,, pozname si hesla,,,,nevidim dovod sa tvarit, ze manzelov mobil, je nieco,, co si nemozem pozriet,,,bezne si ich vymiename,,,,,a ani jeden z nas to neriesi,,,, nechcela by som vztah,, kde partnerov mobil = partnerove sukromie......

kristi40270
1. apr 2020

No tak to je dosť zvláštne... A ja by som asi nedoverovala.. A nejaký spôsobom by som sa spojila s tou ženou že čo to má znamenať určite by som to tak nenechala....

kristi40270
1. apr 2020

Ja tiež riešim veci... A vždy sa pre istotu opýtam niekoho ci je to ôk keď toto robí a vždy dostanem aj odpoveď že nie podľa mňa to nieje hormónmi och zas neznamená ze žene totálne drbe... Proste ja by som to rozhodne riešila nieje to žiadna somarina prečo by mala tvojmu mužovi písať láska jebe jej? Už ona by sa mala hanbiť zato kus a rozmýšľať že to môžeš vidieť... Teraz budeme všetko odpúšťať lebo hormóny vlastne och....

nika3136
3. apr 2020

Ano, isla by som mu do telefonu, aj mu chodim, tak, ako on mne. Nemam pred nim co skryvat, zdielame spolu vsetky fotky cez google kniznicu, mame spolocne ucty a pristupy k mailom. Ale v tomto musim suhlasit s niektorymi nazormi, ze chybou je tvoj muz. Normalne jej ma povedat ze nehnevaj sa, viem, ze to myslis dobre a ze o nic nejde, ale moja zena si to nezela. Nechapem, co by to muselo byt za cloveka, keby to nepochopila a uz vobec nerozumiem, preco by sa s nou tym padom musel bavit. Tak o jednu trapku menej no boooze. A ak uz ho tak neprestane oslovovat a on nechce byt razny, preco si s nou pise? Dam ju ignorovat a dovidenia, akoze nemam cas alebo proste doma na mobiloch neficime. Myslim, ze ak by chcel, zariadi si to

Strana
z3