icon

Išli by ste na dovolenku bez muža a bez detí?

9. sep 2025

Mam moznost ist na dovolenku na predlzeny vikend ku moru spolu so sestrou, len my dve. Velmi ma to láka no zároveň mám výčitky voči mužovi a deťom. Vy by ste išli?
Muž ma v tom podporuje no neviem či to myslí úprimne alebo len zo “zdvorilosti” lebo možno očakáva že tú ponuku odmietnem.

Strana
z4
maminkadeticiek
12. sep 2025

Dovolenka bez muza bola najlepsia dovolenka mojho zivota.Sorry,ale je to tak.Takze KEDYKOLVEK.

linki90
12. sep 2025

@anonym_autor urcite chod tých pár dni zvládnu užiť si to a oddýchni veď kedy budeš mať takú príležitosť 🙂

frzeiovn
12. sep 2025

Môžem ísť s vami??? 🙂

mikadooo
12. sep 2025

@anonym_autor áno, šla by som. A muža som hneď v prvých rokoch nastavila, že ak má "očakávania", ktoré si mám domyslieť, tak mi ich má povedať. Čiže ak budú akékoľvek náznaky ublíženého psíka, tak si to s ním následne hneď vykomunikuj, nech s tebou komunikuje nabudúce priamo a žiaden problém by nevznikol.

frzeiovn
12. sep 2025

@anonym_autor
Ja by som šla, veď to nie je na dlho a aj ty máš právo si oodýchnuť...
normálne si ma navnadila...

sticker
viera27
12. sep 2025

Jasne, aj chodim minimalne raz do roka.

dobromila
12. sep 2025

@anonym_autor čo by iní dali za takú sestru a dámsku dovolenku a za to, že muž s tým nemá problém.... Jednoznačne choď!

zuzu11166
12. sep 2025
@anonym_autor

Fiha, uprimne taketo reakcie som necakala. Dakujem za povzbudenie 🙂

@anonym_autor aj ja by som isla,ked to manzel odobril.urcite nie nadlhsie,ale predlzeny vikend,cize 3-4 dni v pohode.velmi ti to prospeje

methexis
12. sep 2025

Záleží, aké staré sú deti a ako sú na teba naviazané. Ja mám najstaršie 6r a ešte by to bezo mňa nedali.

elenka.k
12. sep 2025

@anonym_autor NIE

dkethe
12. sep 2025

Dovolenka = 7-8 dni, vyssia cena. Vacsi pocet dovolenkovych dni z prace a penazi minute vylucne na seba, na ukor rodiny. ==> Nesla by som (inazeby zarabam 10k a dovolenky mam viac nez deti prazdnin)

Predlzeny vikend - 1-2 dovolenkove dni, (vie byt) lacny. ==> Ruka hore, chod. Chodievam na taketo babske jazdy, piatok-nedela, 150-300€

ejanjelik
12. sep 2025

Ano

rjedl
12. sep 2025

@anonym_autor ahoj áno chodievam 2-3x do roka s kamoškami

blackcat8885
12. sep 2025

Išla by som

saxalendra
12. sep 2025

@anonym_autor choď

sandra811
12. sep 2025

@anonym_autor jasné, choď a uži si to 😊

majkaver
12. sep 2025

@anonym_autor
Určite áno, ja dovolenku s deťmi nepovažujem za dovolenku. Aj ty máš právo si oddýchnuť, je to až smutné, že o tom nás ženy treba presviedčať...

katrin21
12. sep 2025

@anonym_autor ano, je to normalne, kludne chod

katrin21
12. sep 2025
@methexis

Záleží, aké staré sú deti a ako sú na teba naviazané. Ja mám najstaršie 6r a ešte by to bezo mňa nedali.

@methexis a najmensie ma kolko? Co by nedali? Muz je neschopny? Ja som bola ked mala dcera 2,5 r na tyzden v Omane. Dala to v pohode, ma predsa otca.

kattrin5
13. sep 2025

Chodim na dovolenky bez muza kazdy rok.. Ja Nechapem zasa taketo ze mozem ist? Ved to ze ste zobrani predsa neznamena ze uplne prestanete zit a nemoze v zivote uz byt nic ine len manzel a rodina..

zafir01
13. sep 2025
@kattrin5

Chodim na dovolenky bez muza kazdy rok.. Ja Nechapem zasa taketo ze mozem ist? Ved to ze ste zobrani predsa neznamena ze uplne prestanete zit a nemoze v zivote uz byt nic ine len manzel a rodina..

@kattrin5 my sme s muzim spolu 18 rokov .mame tri deti .vzdy sme chodili spolu .akurat ked mal strwdny syn rok som sla na jedno sportove sustrenedie sama , a teraz . Nie preto ,ze by ma " nepustil " ,ale skor koli tomu ,ze som nemala tu potrebu ,a f8nancie sa pouzili na spolocne cestivanie .
Yeraz ,ked ta potreba prisla ,som muzovi o nej povedala a on hned ,ze jasnee ,ze si vezme dovolenku ,ostane s detmi a mam ist niekam ,sama ci s kamoskami ,ze si mam oddychnut (3 deti,dve prace a on casto mimo sk )
K pointe .ked teraz niekomu poviem,ze v oktobri idem na tyzden do tepla ,tak prva reakcia ze :" to sa mas ,ze ta muz pusti ..mna by nie "
Wtf ????? Nechapem ..co zijeme v strwdoveku alebo v afganistane ? Ved ja si povolenie nepytam .ale samozrejme koli zachivaniu chodu domacnosti a financiam som to s muzom chcela prebrat ,aby som vedela ,ze s tym je 100 pro ok .
Tiez len dviham obocie nad tym ,ako si zeny musia pytat povolenie .ale myslim ,ze tie iste zeny by ani svojich chlapov nikam nepustili ,alebo by prinajmensom robili sceny 😂

kattrin5
13. sep 2025
@zafir01

@kattrin5 my sme s muzim spolu 18 rokov .mame tri deti .vzdy sme chodili spolu .akurat ked mal strwdny syn rok som sla na jedno sportove sustrenedie sama , a teraz . Nie preto ,ze by ma " nepustil " ,ale skor koli tomu ,ze som nemala tu potrebu ,a f8nancie sa pouzili na spolocne cestivanie .
Yeraz ,ked ta potreba prisla ,som muzovi o nej povedala a on hned ,ze jasnee ,ze si vezme dovolenku ,ostane s detmi a mam ist niekam ,sama ci s kamoskami ,ze si mam oddychnut (3 deti,dve prace a on casto mimo sk )
K pointe .ked teraz niekomu poviem,ze v oktobri idem na tyzden do tepla ,tak prva reakcia ze :" to sa mas ,ze ta muz pusti ..mna by nie "
Wtf ????? Nechapem ..co zijeme v strwdoveku alebo v afganistane ? Ved ja si povolenie nepytam .ale samozrejme koli zachivaniu chodu domacnosti a financiam som to s muzom chcela prebrat ,aby som vedela ,ze s tym je 100 pro ok .
Tiez len dviham obocie nad tym ,ako si zeny musia pytat povolenie .ale myslim ,ze tie iste zeny by ani svojich chlapov nikam nepustili ,alebo by prinajmensom robili sceny 😂

@zafir01 no a presne potom citame tuna ako sa rozvadzaju.. neviem si take manzelstvo predstavit. Ja som bola na SR cele leto a cestovala som bez muza😁

methexis
17. sep 2025
@katrin21

@methexis a najmensie ma kolko? Co by nedali? Muz je neschopny? Ja som bola ked mala dcera 2,5 r na tyzden v Omane. Dala to v pohode, ma predsa otca.

@katrin21 najmenšia má 1,5 a je viac na prse, ako na normálnej strave a toho muž ozaj nie je schopný 😅 Ale aj bez toho je najstaršia na mňa extrémne naviazaná, už sme to viackrát museli riešiť s psychologickou.

methexis
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4