Išli by ste na dovolenku bez muža a bez detí?
Mam moznost ist na dovolenku na predlzeny vikend ku moru spolu so sestrou, len my dve. Velmi ma to láka no zároveň mám výčitky voči mužovi a deťom. Vy by ste išli?
Muž ma v tom podporuje no neviem či to myslí úprimne alebo len zo “zdvorilosti” lebo možno očakáva že tú ponuku odmietnem.
@anonym_autor urcite chod tých pár dni zvládnu užiť si to a oddýchni veď kedy budeš mať takú príležitosť 🙂
@anonym_autor áno, šla by som. A muža som hneď v prvých rokoch nastavila, že ak má "očakávania", ktoré si mám domyslieť, tak mi ich má povedať. Čiže ak budú akékoľvek náznaky ublíženého psíka, tak si to s ním následne hneď vykomunikuj, nech s tebou komunikuje nabudúce priamo a žiaden problém by nevznikol.
@anonym_autor
Ja by som šla, veď to nie je na dlho a aj ty máš právo si oodýchnuť...
normálne si ma navnadila...

@anonym_autor čo by iní dali za takú sestru a dámsku dovolenku a za to, že muž s tým nemá problém.... Jednoznačne choď!
Fiha, uprimne taketo reakcie som necakala. Dakujem za povzbudenie 🙂
@anonym_autor aj ja by som isla,ked to manzel odobril.urcite nie nadlhsie,ale predlzeny vikend,cize 3-4 dni v pohode.velmi ti to prospeje
Záleží, aké staré sú deti a ako sú na teba naviazané. Ja mám najstaršie 6r a ešte by to bezo mňa nedali.
Dovolenka = 7-8 dni, vyssia cena. Vacsi pocet dovolenkovych dni z prace a penazi minute vylucne na seba, na ukor rodiny. ==> Nesla by som (inazeby zarabam 10k a dovolenky mam viac nez deti prazdnin)
Predlzeny vikend - 1-2 dovolenkove dni, (vie byt) lacny. ==> Ruka hore, chod. Chodievam na taketo babske jazdy, piatok-nedela, 150-300€
@anonym_autor
Určite áno, ja dovolenku s deťmi nepovažujem za dovolenku. Aj ty máš právo si oddýchnuť, je to až smutné, že o tom nás ženy treba presviedčať...
Chodim na dovolenky bez muza kazdy rok.. Ja Nechapem zasa taketo ze mozem ist? Ved to ze ste zobrani predsa neznamena ze uplne prestanete zit a nemoze v zivote uz byt nic ine len manzel a rodina..
Chodim na dovolenky bez muza kazdy rok.. Ja Nechapem zasa taketo ze mozem ist? Ved to ze ste zobrani predsa neznamena ze uplne prestanete zit a nemoze v zivote uz byt nic ine len manzel a rodina..
@kattrin5 my sme s muzim spolu 18 rokov .mame tri deti .vzdy sme chodili spolu .akurat ked mal strwdny syn rok som sla na jedno sportove sustrenedie sama , a teraz . Nie preto ,ze by ma " nepustil " ,ale skor koli tomu ,ze som nemala tu potrebu ,a f8nancie sa pouzili na spolocne cestivanie .
Yeraz ,ked ta potreba prisla ,som muzovi o nej povedala a on hned ,ze jasnee ,ze si vezme dovolenku ,ostane s detmi a mam ist niekam ,sama ci s kamoskami ,ze si mam oddychnut (3 deti,dve prace a on casto mimo sk )
K pointe .ked teraz niekomu poviem,ze v oktobri idem na tyzden do tepla ,tak prva reakcia ze :" to sa mas ,ze ta muz pusti ..mna by nie "
Wtf ????? Nechapem ..co zijeme v strwdoveku alebo v afganistane ? Ved ja si povolenie nepytam .ale samozrejme koli zachivaniu chodu domacnosti a financiam som to s muzom chcela prebrat ,aby som vedela ,ze s tym je 100 pro ok .
Tiez len dviham obocie nad tym ,ako si zeny musia pytat povolenie .ale myslim ,ze tie iste zeny by ani svojich chlapov nikam nepustili ,alebo by prinajmensom robili sceny 😂
@kattrin5 my sme s muzim spolu 18 rokov .mame tri deti .vzdy sme chodili spolu .akurat ked mal strwdny syn rok som sla na jedno sportove sustrenedie sama , a teraz . Nie preto ,ze by ma " nepustil " ,ale skor koli tomu ,ze som nemala tu potrebu ,a f8nancie sa pouzili na spolocne cestivanie .
Yeraz ,ked ta potreba prisla ,som muzovi o nej povedala a on hned ,ze jasnee ,ze si vezme dovolenku ,ostane s detmi a mam ist niekam ,sama ci s kamoskami ,ze si mam oddychnut (3 deti,dve prace a on casto mimo sk )
K pointe .ked teraz niekomu poviem,ze v oktobri idem na tyzden do tepla ,tak prva reakcia ze :" to sa mas ,ze ta muz pusti ..mna by nie "
Wtf ????? Nechapem ..co zijeme v strwdoveku alebo v afganistane ? Ved ja si povolenie nepytam .ale samozrejme koli zachivaniu chodu domacnosti a financiam som to s muzom chcela prebrat ,aby som vedela ,ze s tym je 100 pro ok .
Tiez len dviham obocie nad tym ,ako si zeny musia pytat povolenie .ale myslim ,ze tie iste zeny by ani svojich chlapov nikam nepustili ,alebo by prinajmensom robili sceny 😂
@zafir01 no a presne potom citame tuna ako sa rozvadzaju.. neviem si take manzelstvo predstavit. Ja som bola na SR cele leto a cestovala som bez muza😁
@methexis a najmensie ma kolko? Co by nedali? Muz je neschopny? Ja som bola ked mala dcera 2,5 r na tyzden v Omane. Dala to v pohode, ma predsa otca.
@katrin21 najmenšia má 1,5 a je viac na prse, ako na normálnej strave a toho muž ozaj nie je schopný 😅 Ale aj bez toho je najstaršia na mňa extrémne naviazaná, už sme to viackrát museli riešiť s psychologickou.

Dovolenka bez muza bola najlepsia dovolenka mojho zivota.Sorry,ale je to tak.Takze KEDYKOLVEK.