icon

Išli by ste na pohreb bývalej svokre?

Dnes o 13:46

Otázka do pléna:
Šli by ste na pohreb ex svokre?
Nemali sme extra dobrý vzťah, príčinou rozvodu nebola ona ale jeho nevera. Deti sú už dospelé ak chcú pôjdu aj bezo mňa

Strana
z3
anonym_8df37d
Dnes o 13:48

Ex svokre ano. Nedávno mal pohreb naša svokra a mužova ex priateľka z pubertalnych čias (nie su v kontakte)prišla na pohreb a stála skoro vpredu to mi prišlo akože cez...

tibor79

Ja by som šla,ak by som s ňou mala dobrý vzťah.

anonym_6e8e14

exsvokrovcom som na pohrebe nebola.

anonym_55850a
Dnes o 13:51

@anonym_autor veď už nie ste manželia, tak sú to už pre teba cudzí ľudia

simsalabim
Dnes o 13:51

Ano

janinah
Dnes o 13:53

Ano,predpokladam,že je to babka tvojich detí.

anonym_742bcc
Dnes o 13:53

Este som take nezazila ale myslim si ze ak to bolo manzelstvo a hlavne ked v nom su deti(s ex) tak ano. Boh miluje kazdeho(aj ju) aj ked bola mozno k nam zla alebo nie. Niesom typ co chodi po pohreboch ale su veci ktore su dolezite a netreba na ne zabudat. Odpustat a hotovo. 🩷🙏🏼

anonym_a3d95a
Dnes o 13:54

Ano, bola to stata mama mojich deti? Takze urcite ano.

martinkatinka
Dnes o 13:54

Ja by som isla, predsa len si ju dobre poznala.

anonym_4c8d55
Dnes o 13:55

Ak to bola aj babka deti ano, inak asi nie

huxy
Dnes o 13:55

Ja som šla na pohreb exsvokra, ale skôr kvôli dcére, lebo sama by tam ísť nemohla.
Ťažko povedať hypoteticky čo by som robila v prípade exsvokry, ktorá ma nikdy neprijala a teda dala mi to aj riadne pocítiť. Ak by som mala už dospelé dieťa, tak možno ani nie. Zas na druhej strane, viem že dcéra by to veľmi zle znášala, a samu v takej situácii ju nechať by bolo pre mňa ťažké. Čiže neviem.

arek00
Dnes o 13:56

Ano, siel... velkost cloveka sa ukaze vyhrou nad vlastnym egom. Aky kolvek vztah ste mali...vyjadris uctu zosnulemu.

huxy
Dnes o 13:56
@anonym_742bcc

Este som take nezazila ale myslim si ze ak to bolo manzelstvo a hlavne ked v nom su deti(s ex) tak ano. Boh miluje kazdeho(aj ju) aj ked bola mozno k nam zla alebo nie. Niesom typ co chodi po pohreboch ale su veci ktore su dolezite a netreba na ne zabudat. Odpustat a hotovo. 🩷🙏🏼

@anonym_742bcc odpustiť sa dá aj bez toho, aby sa niekto pretŕčal na pohrebe, lebo čo povedia ľudia...

slavomira236
Dnes o 13:57

@anonym_autor nie nebola som ani exsvokre ani exsvokrovi...lebo ku mne dobry neboli a ani sa roky nezaujimali o vnucku

autor
Dnes o 13:58
@janinah

Ano,predpokladam,že je to babka tvojich detí.

@janinah ani babka dospelých ,,detí,, nevideli sa od kedy sme sa odsťahovali

martinkatinka
Dnes o 14:00
@anonym_autor

@anonym_autor a ty jej chces ist prejavit uctu, ci je ti to jedno?

autor
Dnes o 14:01

Váham, keď zomrel môj otec bratova exka ani deti /školopovinné/neboli.

biba_18
Dnes o 14:02

ak by som mala deti s ktorými mala ona dobrý vzťah tak by som šla kvoli ním. alebo ak by som mala dobrý vzťah s exsvokrom. inak mi napadá už len jeden dôvod 😏

huxy
Dnes o 14:03
@anonym_autor

Váham, keď zomrel môj otec bratova exka ani deti /školopovinné/neboli.

@anonym_autor nie je to povinnosť. A podľa mňa ani vyjadrenie "úcty" tomu človeku nijak uz nepomôže, mňa nezaujíma čo na to ostatní, že by sa patrilo... Urob tak, ako to cítiš a nie tak, ako je očakávané.

janinah
Dnes o 14:04
@anonym_autor

@anonym_autor tak to je dosť smutné,ze dospelí vnuci sa neunúvali navštíviť babku

janinah
Dnes o 14:05
@huxy

@anonym_autor nie je to povinnosť. A podľa mňa ani vyjadrenie "úcty" tomu človeku nijak uz nepomôže, mňa nezaujíma čo na to ostatní, že by sa patrilo... Urob tak, ako to cítiš a nie tak, ako je očakávané.

@huxy tak hlavne akekolvek "vyjadrovanie ucty" je už zbytocne,ak sa nedialo za života dotyčneho

katulienocka999

@anonym_autor áno, napriek tomu,že ste sa dlho všetci nevideli išla aj s dospelými deťmi, aby sa naposledy rozlucili. Nemusíte stat nikde vpredu ale podľa mňa je dobre si naposledy povedať zbohom, nech odpočíva v pokoji a vy aby ste neskor nič nelutovali a ani deti ak plánujú neísť

huxy
@janinah

@anonym_autor tak to je dosť smutné,ze dospelí vnuci sa neunúvali navštíviť babku

@janinah neodsudzujme, keď do toho viac nevidíme. Autorka nenapísala viac, ako to tam bolo. Či babka mala záujem, možno sa rozviedli keď ešte dospelí neboli a vzťahy sa narušili už vtedy

huxy
Dnes o 14:06
@janinah

@huxy tak hlavne akekolvek "vyjadrovanie ucty" je už zbytocne,ak sa nedialo za života dotyčneho

@janinah presne tak

personality
Dnes o 14:07

Však záleží, aký ste mali vzťah. Ci je to aj babka je za mňa jedno, ja napríklad som vydatá nebola, takže nie je ani exsvokra. A ja osobne by som na pohreb nešla.

anonym_bf4f43
Dnes o 14:08

@anonym_autor ani súčasnej

tibor79
Dnes o 14:09
@arek00

Ano, siel... velkost cloveka sa ukaze vyhrou nad vlastnym egom. Aky kolvek vztah ste mali...vyjadris uctu zosnulemu.

@arek00 tak je. Ja som mala frajera 7 rokov. Teraz som šťastne vydatá roky za iného.Ale ak by som vedela o tejto udalosti 😔 šla by som. Mala som zážitky, krásne,menej krásne. Ale úctu som mala.

barborkabar
Dnes o 14:09

Záleží na tom, aké vzťahy sú po rozvode a či by to bolo vhodné v prípade, ak si ex našiel novú partnerku, asi by som zohľadňovala viacero vecí.

anonym_5bcdd9
Dnes o 14:12

@anonym_autor urob ako to cítiš ty. Ja by som asi išla spolu s deťmi, predsa to bola ich babka. Tiež je divné nestretávať ju počas života len prísť na jej pohreb.

anonym_b92854
Dnes o 14:21

@anonym_autor deti išli babke na pohreb a ja s nimi automaticky, neviem čo by som deťom povedala akože prečo nejdem babke na pohreb, lebo ex svokra?

Strana
z3