Išli by ste na pohreb bývalej svokre?
Otázka do pléna:
Šli by ste na pohreb ex svokre?
Nemali sme extra dobrý vzťah, príčinou rozvodu nebola ona ale jeho nevera. Deti sú už dospelé ak chcú pôjdu aj bezo mňa
Ja by som šla,ak by som s ňou mala dobrý vzťah.
exsvokrovcom som na pohrebe nebola.
@anonym_autor veď už nie ste manželia, tak sú to už pre teba cudzí ľudia
Ano
Ano,predpokladam,že je to babka tvojich detí.
Este som take nezazila ale myslim si ze ak to bolo manzelstvo a hlavne ked v nom su deti(s ex) tak ano. Boh miluje kazdeho(aj ju) aj ked bola mozno k nam zla alebo nie. Niesom typ co chodi po pohreboch ale su veci ktore su dolezite a netreba na ne zabudat. Odpustat a hotovo. 🩷🙏🏼
Ano, bola to stata mama mojich deti? Takze urcite ano.
Ja by som isla, predsa len si ju dobre poznala.
Ak to bola aj babka deti ano, inak asi nie
Ja som šla na pohreb exsvokra, ale skôr kvôli dcére, lebo sama by tam ísť nemohla.
Ťažko povedať hypoteticky čo by som robila v prípade exsvokry, ktorá ma nikdy neprijala a teda dala mi to aj riadne pocítiť. Ak by som mala už dospelé dieťa, tak možno ani nie. Zas na druhej strane, viem že dcéra by to veľmi zle znášala, a samu v takej situácii ju nechať by bolo pre mňa ťažké. Čiže neviem.
Ano, siel... velkost cloveka sa ukaze vyhrou nad vlastnym egom. Aky kolvek vztah ste mali...vyjadris uctu zosnulemu.
Este som take nezazila ale myslim si ze ak to bolo manzelstvo a hlavne ked v nom su deti(s ex) tak ano. Boh miluje kazdeho(aj ju) aj ked bola mozno k nam zla alebo nie. Niesom typ co chodi po pohreboch ale su veci ktore su dolezite a netreba na ne zabudat. Odpustat a hotovo. 🩷🙏🏼
@anonym_742bcc odpustiť sa dá aj bez toho, aby sa niekto pretŕčal na pohrebe, lebo čo povedia ľudia...
@anonym_autor nie nebola som ani exsvokre ani exsvokrovi...lebo ku mne dobry neboli a ani sa roky nezaujimali o vnucku
Ano,predpokladam,že je to babka tvojich detí.
@janinah ani babka dospelých ,,detí,, nevideli sa od kedy sme sa odsťahovali
@janinah ani babka dospelých ,,detí,, nevideli sa od kedy sme sa odsťahovali
@anonym_autor a ty jej chces ist prejavit uctu, ci je ti to jedno?
Váham, keď zomrel môj otec bratova exka ani deti /školopovinné/neboli.
ak by som mala deti s ktorými mala ona dobrý vzťah tak by som šla kvoli ním. alebo ak by som mala dobrý vzťah s exsvokrom. inak mi napadá už len jeden dôvod 😏
Váham, keď zomrel môj otec bratova exka ani deti /školopovinné/neboli.
@anonym_autor nie je to povinnosť. A podľa mňa ani vyjadrenie "úcty" tomu človeku nijak uz nepomôže, mňa nezaujíma čo na to ostatní, že by sa patrilo... Urob tak, ako to cítiš a nie tak, ako je očakávané.
@anonym_autor nie je to povinnosť. A podľa mňa ani vyjadrenie "úcty" tomu človeku nijak uz nepomôže, mňa nezaujíma čo na to ostatní, že by sa patrilo... Urob tak, ako to cítiš a nie tak, ako je očakávané.
@huxy tak hlavne akekolvek "vyjadrovanie ucty" je už zbytocne,ak sa nedialo za života dotyčneho
@anonym_autor áno, napriek tomu,že ste sa dlho všetci nevideli išla aj s dospelými deťmi, aby sa naposledy rozlucili. Nemusíte stat nikde vpredu ale podľa mňa je dobre si naposledy povedať zbohom, nech odpočíva v pokoji a vy aby ste neskor nič nelutovali a ani deti ak plánujú neísť
Však záleží, aký ste mali vzťah. Ci je to aj babka je za mňa jedno, ja napríklad som vydatá nebola, takže nie je ani exsvokra. A ja osobne by som na pohreb nešla.
@anonym_autor ani súčasnej
Ano, siel... velkost cloveka sa ukaze vyhrou nad vlastnym egom. Aky kolvek vztah ste mali...vyjadris uctu zosnulemu.
@arek00 tak je. Ja som mala frajera 7 rokov. Teraz som šťastne vydatá roky za iného.Ale ak by som vedela o tejto udalosti 😔 šla by som. Mala som zážitky, krásne,menej krásne. Ale úctu som mala.
Záleží na tom, aké vzťahy sú po rozvode a či by to bolo vhodné v prípade, ak si ex našiel novú partnerku, asi by som zohľadňovala viacero vecí.
@anonym_autor urob ako to cítiš ty. Ja by som asi išla spolu s deťmi, predsa to bola ich babka. Tiež je divné nestretávať ju počas života len prísť na jej pohreb.
@anonym_autor deti išli babke na pohreb a ja s nimi automaticky, neviem čo by som deťom povedala akože prečo nejdem babke na pohreb, lebo ex svokra?

Ex svokre ano. Nedávno mal pohreb naša svokra a mužova ex priateľka z pubertalnych čias (nie su v kontakte)prišla na pohreb a stála skoro vpredu to mi prišlo akože cez...