icon

Išli by ste s malým dieťaťom na Silvestra k rodine?

27. dec 2022

ahojte potrebujem poradiť ..išli by ste na silvestra s malým dieťaťom k rodine? ...ide o to, že brat nás volá k sebe, má doma 5r dcéru a my doma synčeka ktorý len včera mal 6 mesiacov....bývame na tej istej dedine asi 10 min peši od seba ....volá nás k nim že ved dáme malého spať u nich v izbe že aj oni k nám chodia s malou a sú u nás dlhšie než má večierku ...podotýkam ale že sú u nás tak do 22 max a ich dieťa zaspí všade :D ...neviem si to úplne predstaviť že potom budem musieť syna zase po polnoci obliekať a ísť s nim domov atd....a hlavne dosť sa budí takže asi by som sa aj tak moc nezabavila ....už mi kvôli tomu aj tak výraznejšie hovoril že nech zbytočne nepreháňam a nech prídeme ale neviem no či je to dobrý nápad....

Strana
z2
lalala94
27. dec 2022

@misinka0611 áno, máš pravdu, ten pohľad bude určite rozdielny u každej ženy. Moja dcéra je v tomto v pohode, nemám problém ju uspať, no jej spánky sú ako na hojdačke. 2,5 mesiaca spala dobre, 1,5 mesiaca sa budila aj 10-15x a teraz opäť len 2x. Už len preto by som nešla. My máme svoju večernú predspánkovú rutinu a takáto návšteva by mi za to nestála. Ja mám rada náš režim. 🙂

januska12323
27. dec 2022

Veď nemusíš ostať do polnoci. Choďte vrámci prechádzky o šiestej na návštevu, daj si pár chlebíčkov a o hodinu, dve domov. Keď budú presviedčať aby ste ostali povedz: jedine ak mi budeš malého chodiť kojiť a uspávať.

miadi
27. dec 2022

Dieta je len vyhovorka obliect ho nie je problem . Proste sa ti nechce Tak nechod. Silvester je den ako kazdy iny len na Svk to prehanaju s pirotechnikou.. Isla som s 6m na vylet k Niagara Falls bez problemu . ( nespavec zavislak na materskom) ale Keby sa mi nechcelo ist 10minut od domu tak nejdem, ale premohla by som sa ak ste s muzom dlhsie nikde neboli a u brata je vam fajn. Ved nemusite do polnoci a muz pit do nemoty.. mozete dojst o 6 a odist o 8 alebo tak .

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
katkine_terapie
28. dec 2022

Nie, nemenila by som dietatu rezim a prostredie iba preto, ze to chce niekto iny (ty to zjavne nechces, inak by si sa nepytala, ale konala) a ani by som nemenila svoje pohodlie doma za nepohodlie u niekoho ineho (nie, nie je to pohodlie, ked musim vsetko prenasat). Navrhni, aby prisli teraz oni k vam (kedze ich dietatu to zjavne problem nerobi a je aj väcsie) a dalsi rok uvidime, mozno pojdete vy k nim. Uprimne, pri polrocnom dietati bola jedina moja tuzba na Silvestra sa ako tak vyspat 😀

gabym
28. dec 2022

Takéto zbytočné témy. Veď ak chceš ísť choď a keď nie tak nechoď. Čo je toto za doba aby sa ženy na internete radili ešte aj ohľadom toho či majú ísť k bratovi na Silvestra 🤦🤦🤦 totobje už smiešne niektoré témy tu.. Úplne zbytočné

hedviga2
28. dec 2022

@gabym veľmi dobre, múdro napísané.

katkine_terapie
28. dec 2022

@gabym je to strach robit vlastne rozhodnutia (boja sa prevztiat zodpovednost), potreba mat svoje rozhodnutia "odobrene" od niekoho ineho (kedysi rodicia, muz, surodenci, kamaratky, dnes uz aj cudzie zeny na nete). Rozhodnite vy, aby som sa nerozhodla/nerozhodol zle (neverim si potrebujem mat niekoho nad sebou). Atď.

kikavadi
28. dec 2022

Veď normálne im povedz, že sa na to s malým necítiš. Možno o 2-3-4 roky, ale teraz nie. Ja mam deti 3 a 6 ročne a odkedy ich mam, Silvester oslavujeme od poobedia s kamaratmi a ich dcerkou, o 19:00 ideme na ohňostroj do dediny a potom sa zvyčajne rozlucime. Teraz prvýkrát sa chystá 6 ročná, že vraj vydrží do polnoci (co pochybujem 😄), inak idú deti normálne spinkat. Menší zatiaľ vždy aj ten polnočný treskot prespal, staršia sa zobudí a pozerá s nami na ohňostroje tých 30 min a potom ide opäť spať.

gabym
28. dec 2022

@hedviga2
@katkine_terapie ale veď to je strašné. Mám 29 rokov, za chvíľu 30. My sme ako deti chodili ku strýkovi s rodičmi, mala som tam sesternicu a bratranca. Nikto sa mňa ani sestry nepýtal či tam vôbec chceme ísť. Zobrali nás a išli sme. Dospelý sa bavili, pili a my sme sa hrali a spali, o polnoci nás zobudili na ohňostroj a boli sme s nimi hore až kým sme nešli domov. Keď si predstavím že by sa naši rodičia takto radili na internete tak by som mala mizerné detstvo lebo cudzie ženy by poradili nechoď /nevyhadzuj dieťa zo svojho režimu. Mne to baby príde choré, veľmi choré a zároveň smutné. Že jedna dospelá žena sa nevie v obyčajných veciach rozhodnúť sama ale potrebuje názor cudzích žien 🤷

macekovam
28. dec 2022

vezmi si kocik a pospi v kociku

nikdenikto
29. dec 2022

My máme pol ročný dcérku a oslavujeme s rodinou a priateľmi u nás. Lepšie mi to vyhovuje, dám dcéru spať do svojej postieľky kde je zvyknutá. Urobili sme tak aj pri synovi, keď mal 3 mesiace. Deti hluk zvládajú úplne v pohode, majú svoje pohodlie, takže u nás bavená aj do 2-3h. My sme išli mimo domu so synom potom až o rok a to už vydržal až do 1. To sme boli dohodnute so sesternicou že u nej ostávame spať keby malý odkvecne nejako o 22 ale vydržal pekne a domov sme to mali 5 min pešo

jesenzima
29. dec 2022

S polročným sme boli na týždňovej stanovačke 😅
Ja by som išla.. ale ty ísť očividne nechces. Ak máš už teraz z toho dilemu, tak nechoď. Asi by si si to aj tak neužila a bola z malého a z celej situácie v strese ...

jesenzima
29. dec 2022

@gabym a bohužiaľ je takých žien veľmi veľa a radia sa už s takými banalitami, že sa čudujem, ako prežili doteraz... Nuž..

saxana000
29. dec 2022

Isli sme s 3 mesacnou k rodicom do mesta.olutovala som to hned ako padlo 6 hodin vecer strielali ako sialeni..babo stale hore

Strana
z2