icon

Ja a dcéry sme na byte, manžel so synom na chalupe

6. apr 2023

Kupili sme si s manzelom vacsi byt. Je krasny, velky, slnecny. No sme tam len traja, ja a dve dcery. Manzel so synom su radsej na chalupe, na dedine. Dievcata o tom nechcu ani pocut, ze byvanie na dedine. Som ako medzi dvoma mlynskymi kamenmi.

Strana
z2
miadi
7. apr 2023

A Keby tam nechodili tak nevaris a neperies? Nejak nechapem tvoju logiku. A mas velke deti oni nic nerobia ? Muz tiez nic nerobi vsetko len ty? Tak to je jedno ci tahas dve ci jednu domacnost. To je tym ako si si to doma nastavila. Hodim do pracky do susicky je uplne minimum ziadna namaha. A 7r si veci ulozi do skrine.. Teenagerky by uz mali vediet nieco uvarit . A tvoj muz sa postarat o syna na chate. Kupit jedlo navarit. Mas to ako si zariadis. 😉ked ich neucis samostatnosti tak Jasne ze je vsetko na tebe.

marca12
7. apr 2023

Pubertaci frflu na vsetko. Dcery ti rozbili rodinu. Podla mna ani ty tam nechces ist a vyhovaras sa na dcery. Neexistuje,aby dieta diktovalo,kde budeme ako rodina zit. To ste sa predtym o tom nerozpravali a nehladali ste kompromis? Ako vobec doslo k takejto situacii zit oddelene surodenci aj manzelia?

u2jana
7. apr 2023

@miadi ja ju chapem. Videla som to u svokry, tak chodievali z bytu vikend co vikend na chalupu. Prezliekas 2x tolko posteli, mas 2x tolko pradla , ano pracka operie, suciscka vysusi, nevieme ci maju pracku a susicku tam aj tam… jasne deti pomozu, ale uz to balenie a tahanie veci hore dole, lezie na nervy… ako hovorim, muz v taktom style vyrastol sam povedal, ze by to takto nechcel.

Dcery nic nerozbili 🤦🏻‍♀️
Len mozno im tiez nevyhovuje ten styl zivota. Naco potom kupovali byt, tam muz so synom nechce byvat?

Strana
z2