icon

Ja alebo jeho rodina?

2. máj 2023

Zo všetkých problémov ktoré tu čítam je to banalita ale povedzte mi či len ja som vztahovacna. Boli sme s partnerom na svadbe (z jeho strany) kde dostal krabicu koláčov a male prekvapenie… sme spolu vyše roka, nebývame spolu ale príde vam normálne že ja ako partnerka som tie koláče ani nevidela a skončili u jeho rodiny ? Ešte mi rozprával ktorý bol ako dobrý …. No nepatrilo by sa má spýtať teda aspoň či si neprosím predtým ako skončia u rodičov ?Po návrate zo svadby bola prvá otázka jeho rodiny či dostal (on) ešte koláče ?

Strana
z3
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
opica_skorica
2. máj 2023

@evamarek77 a bez margarinu😁

canany
2. máj 2023

Tie co ste na mna reagovali, neviem presne ktore, ano vydedukovala som to dlhodobym pozorovanim ludi, citanim diskusii, nie som studovany psycholog, ale to je taka forma neverbalnej komunikacie. Za par rokov budete autorke pisat, ze to je mamanek, ruky od neho prec, ze vzdy uprednostni rodinu... su to drobne naznaky, ktore vypovedaju velmi vela
Viete co by som urobila ja? Aj den pred svatbou, keby som dostala kolace? Bud z nich odniesla priatelovi nech si vyberie alebo odfotila, ze ktore mu donesiem. Nie len odfotila, ze aha co mam a ty slintaj doma a cakaj do zajtra.

lienka.7
2. máj 2023

@canany presne tak. Odfotografovať niekomu krabicu zákuskov, ze pozri co mam je uplne trápne a detinské 🤦‍♀️ plus vypovedá to co to aj o priatelovi

lienka.7
2. máj 2023

@matullienka a to ste mali na svadbe všetkých len z okolia? My sme mali aj "cezpolnych" cize nepobezim predsa v piatok cez pol SK davat vopred koláče. Dostali vyslúzku po svadbe, plus teda aj ti, ktorí ich dostali aj v piatok ešte. Rátali sme s tým, preto boli 2 varianty, aby 2x nedostali to isté. Pričom ti, ktorí tam boli ze priateľ-priatelka (nebyvali spolu a koláče tak šli do ich rodín pochopitelne) a napr.on dostal koláče v piatok, tak vtedy si po svadbe koláče brala automaticky priateľka alebo teda opačne.

matullienka
2. máj 2023

@lienka.7 áno len 20 km okolo tak to sa dalo

barborachors
2. máj 2023

je to banda lakomcov, tebe sa neušlo a ver tomu, ze taka bola dohoda s jeho rodinou uz davno pred svadbou, kolace skončia u nich a tebe nedajú 🤦‍♂️ Je to inak smiešne ze ti na koláčoch tak záleží, ved si tam bola hosť a isto si si dala aj kolace na svadbe, ci si sa setrila na vysluzku? Si len partnerka, mozno oni to tak berú, ze este nie si sucast rodiny ale inak smiešne, no nedali kolace, no je tam toho 🤦‍♂️

pragmaticka
2. máj 2023

To už čo sa tu preboha rieši???? Mat tak tvoje problémy s koláčmi!!!! 😂😂

petulda333
2. máj 2023

@pragmaticka co riesi,ale aky psychologicky profil tu urobili jej partnerovi. Chudak chlap 🙈

Strana
z3