Ja by som adoptovala, manžel nie
Ahojte🙂
Nepovazujem to sice za rodinny problem ale chcem sa spytat, ci su tu take zienky, ktore sa nevedeli zhodnut s partnerom na adopcii dietatka. A ci ste sa nejakym sposobom zhodli k adopcii alebo nie a pod. Co pomohlo k presvedceniu.
My zatial pracujeme na vlastnom, ale ja by som rada aj adoptovala nejake dietatko v buducnosti. Sme dobre zabezpeceni a chcela by som dat sancu aj takemuto dietatku na krajsi zivot a lasku. Len moj drahy je zasadne proti tomu a neviem ci niekedy bude suhlasit.
@majka99999 Ach, nepochopila si vôbec, o čom som tu písala. Skús si prečítať tie príspevky, čo tu písali niektoré ženy. Ja tiež nikoho nenútim adoptovať alebo ndoptovať, vynosiť alebo potratiť. Ale nebudem predsa písať niekomu, kto si chce adoptovať dieťa, že "A to cakanie je nic oproti tomu, ked take dieta pride do puberty a zacne kradnut a pod." alebo že tie deti majú "zlé gény". A potom si človek pozrie inú diskusiu, kde nútia dievča donosiť dieťa zo znásilnenia s tým, ako to bábätko bude niekto hroooozne milovať potom. Ach ženy ženy, robíme si navzájom tak strašne zle, že na to nepotrebujeme ani tých chlapov.
@majka99999 kto pise, ze moj muz je monstrum, lebo nechce adoptovat???😄😄
@nevludna tak vieš z týchto príspevkov si každý človek urobí nejaký záver a niekedy fakt nechápem, ako sa diskusia zvrtne, treba to brať s rezervou, ja už si dobre rozmyslím, čo sa tu opýtam, lebo nikdy nevieš, čo sa nakoniec dozvieš 😝😅🤐
@janickacrazy asi tak...a snazila som sa to napisat fakt jednoducho a zrozumitelne a aj tak tu z toho tohto vyslo😄😄😄 sa necudujem uz, ze chlapi volaju zeny sliepkami
@nevludna tak napis, preco je proti.
@majka99999 A preco by mala? Jej otazka znela ci bol niekto v situacii, ze jeden z partnerov/manzelov nebol nakloneny k adopcii a ci sa to casom nejak upravilo. Nepytala sa na dovody preco je niekto proti adopcii
@floretine a ja pisem, ze ja nikoho prehovarat, nech si dieta necha, nebudem. Ked chce ist, na potrat, je to smutne, ale teda nech ide. Moj nazor je tiez konzistentny.
@chvostik1 len som sa opytala, lebo ma to zaujima, napisat nemusi. 🙂
@majka99999 Majka, ono v tej diskusii o znasilnenej kocke si myslim, ze ta baba bola uz davno rozhodnuta, ze si to dieta nenecha... Len teda potrebovala nejaku moralnu podporu aby si to nemusela vycitat. Citala som tu diskusiu. Aj ked mi to prislo take cele zvlastne.
@majka99999 ze on by ho nevedel brat ako vlastne a bal by sa, ze by robil rozdiely
@nevludna to je dosť vážny dovod, to si myslím, že sa asi nezmení, je mám pocit, že muži sú v tomto viac konzervatívni ako ženy, kamoška tiež mala problém otehu dlhé roky, ona chcela adopciu, jej muž ani počuť, on sa hlavne bál, žeby dieťa malo nejaké psychické problémy, že on by to nezvládol, už sú rozvedení, ona už má deti s iným, on si našiel ženu s 2 deťmi, zistilo sa, že je neplodný, ale aj tak adopciu nechcel
@janickacrazy inak sranda, ze nechcel a aj tak vychovava cudzie nakoniec 😀 A ona co bola tomu otvorena ma biologicke

@floretine ja som za pravo volby. Nikoho by som nenutila dieta vynosit, ak nechce. Urcite je tazke vzdat sa dietatka po porode. A nie je prave dobre, ze ti, co si nechcu adoptovat dieta, tak si ho neadoptuju, lebo sa na to necitia? Kto deti mat nemoze, tak zvycajne skusa vsetky mozne sposoby, ako mat vlastne. Naco ist na IVF, ved nech si adoptuje, dieta ako dieta, nie? Myslim, ze ked si niekto chce adoptovat, tak je pripraveny dat mu lasku, proti tomu ja nic nemam, len si myslim, ze nie kazdy si adoptovat dieta chce. Kludne nech si autorka mysli, co chce, ona sa musi dohodnut s manzelom, ktory je zrejme tiez monstrum, kedze si nechce adoptovat. Mozno ked autorka nejake to dieta mat bude, mozno potom si to premysli tiez.