icon

Ja netuším ako ďalej

lady_v
19. máj 2014

Dlho som premyslala ci sa sem mam zdoverit alebo nie, nakoniec mi z toho vyslo ze to zo seba dam, mozno sa mi ulavi. Uz toho mam naozaj po krk. Vsade sami primitivni ludia, v mojom okoli same lahke zeny a este som nestretla muza ktory by sa o mna nezaujimal len kvoli tomu ze mi boh nadelil co-to z lepsieho vyzoru. Doma to nie je o nic lepsie, byvam s rodicmi a sestrou a takpovediac uz aj s jej pribrzdenym priatelom ktory ma v hlave natlakovany asi vzduch, ak vobec aj to. Nic ine sa u nas neriesi len zradlo a peniaze. Teda vlastne aby som bola uprimna, riesi to len sestra. Dnes sme sa brutalne pohadali, uz som myslela ze ju prizabijem, take nervy mam na nu. Ale napriek tomu ju mam rada, aj ked je blba. Na rodinu, nech uz je akakolvek, ved predsa nikde to nie je dokonale, nikdy nezanevriem. Ale niekedy ozaj uz netusim co robit, kam sa pohnut, najradsej by som sa zbalila, vlastne ani to nie a vzala nohy na plecia a nikomu nic nepovedala. O a ano, ako som uz nacala temu s chlapmi, nemyslim si o sebe, teda aspon dufam, ze nie som najhlupejsia, chodim na gymnazium, ovladam dva jazyky a mam celkom dobre studijne vysledky, no napriek tomu mam stastie na samych takpovediac "kretenov". Je uplne jedno ci chlapec ma 18, 21 alebo 27 rokov, stale je to uboziak ktory si mnou potrebuje asi pomastit ego. Velmi dobre si spominam na tu perlicku ktoru som nedavno poslala docerta - muzicek ma veselo 7 rokov frajerku a popritom sa somnou vlaci vikendy a veselo si trtka 🙂 Boze, toto je ozaj era, aj ked sama som mlada, asi nepochopim svet tychto dnesnych ludi. Mrzi ma ze som na tento svet prisla ziva a zdrava, vlastne vobec ze som sem prisla. Nevidim ziaden zmysel zivota, nic co by ma naplnalo, aspon nie v prostredi, v ktorom sa prave nachadzam. To som ozaj uz posledny clovek na tejto planete ktory veri na lasku? Kludne sa mi vysmejte ze som naivna, na vysmech a ponizovanie som zvyknuta, doma si totizto sem tam potrebuju do niekoho kopnut. Netusim preco vam to tu pisem, som dost konzervativny a uzavrety typ, nedokazem sa zdoverit a vyrozpravat len tak hockomu, no asi to bude tym ze som uz ozaj na pokraji sil. Ludia, ja vas neskutocne prosim, ak mate nieco, co by ma motivovalo vydrzat aspon o sekundu dlhsie a zostat ziva, smelo do toho. Stale dufam a modlim sa ze tam niekde vonku su stale aj ti dobri ludia, ochotni pomahat.

lady_v
autor
20. máj 2014

@marse dakujem, tvoju radu si taktiez beriem k srdcu, naozaj si to vazim. Lahko sa diktuje ze mam ist do zahranicia ked ovladam dva jazyky, no uprimne, skusala si to uz niekedy ty? Ja som bola uz minule leto, cele dva mesiace na brigade v Anglicku, bohuzial tento rok mi to nejako nevychadza, to ja ovplyvnit nijak nemozem.

jasminet
20. máj 2014

@lady_v necitala som ine komenty...ale ak ti je luto, ze si prisla na svet ziva, zdrava, pekna a inteligentna, tak chod do nemocnice, navstiv chore deti, starych ludi a budes vdacna za vsetko co mas, cim si a co mozes dosiahnut. a mozno najdes aj zmysel zivota...

quixina
20. máj 2014

@lady_v nechce sa mi čítať komentáre, ale jedno mi nejde úplne dokopy z toho, čo si písala v úvodnom príspevku...

považuješ sa za konzervatívnu a uzavretú a nechávaš sa prášiť od chlapa, ktorý má doma 7 ročný vzťah?

zaujímavé, predpokladám, že keď ste to spolu robili, až tak ťa tento zvrátený svet netrápil...

lady_v
autor
20. máj 2014

@quixina hahaaa, strasne ma tu bavi ako vy zeny jedine co si vezmete z mojho prispevku je prave ten chlap ktory mal 7 rokov priatelku 🙂 skus trosku pohnut rozumom moja, ja tam nikde nespominam ze by sa mi to, ze svoju milu somnou podvadza, pacilo. Ja som to zistila po tych 5 ci kolkych to prekliatych mesiasoch strateneho casu s nim. Nechapem ako mozes spajat toto s tym ze som konzervativna, trosku pohni tym co by si mala mat v hlave a vola sa to rozum

zabka79
20. máj 2014

@lady_v ja som toho správneho muža čakala do 32 rokov. Mala som pocit že hľadanie si partnera je môj celoživotný údel. Krútila som hlavou že v mojom okolí tie najväčšie hlupane mali už v 20-tke všetko po čom som ja dávno túžila a nemala som ani v 30-tke. Avšak po celej rade neúspechov a zlých vzťahových rozhodnutí som to nevzdala a hľadala som ďalej. Vďaka svojmu úsiliu som aj našla. Keď sa zahrabeš doma a budeš sa ľutovať nikdy nič nedosiahneš. Je zbytočné svoje nešťastie hádzať na osud alebo rodinu...Trvalo mi dlho kým som si to uvedomila. Tvoja situácia nie je ani zďaleka neriešiteľná len musíš proste konať. Ak ťa to doma nebaví nájdi si vlastné bývanie, alebo podnájom...nájdi si prácu ktorá ti to finančne umožní, nechci všetko hneď...Ak chceš partnera tak neseď doma a stretávaj sa s ľuďmi, daj si inzerát a choď na rande...po desiatom rande ťa porazí z toho čo si videla ale choď ďalej a neprestávaj. Som si 100% istá že je iba otázka času kedy dosiahneš to čo chceš...držím palce 🙂

quixina
20. máj 2014

@lady_v rozumom by si mala pohnúť ty, ale obávam sa, že s tým si dávaš na čas.

veľa šťastia, menej sexu a hádam sa s pribúdajúcim vekom z toho vyliečiš...

lady_v
autor
20. máj 2014

mozno si s nim davam na cas, ale stale tam je sanca ze s nim niekedy pohnem. Ty ocividne, bohuzial, nemas pohnut cim 🙂
Dakujem ti pekne, svoje komplexiky si vylievaj nabuduce niekomu inemu, ja na ne nie som zvedava, cmuuuuuuk

oktoberka
20. máj 2014

@lady_v pozri...trosku si to zvlastne napisala..lebo naozaj odsudzujes a asudis svet okolo a zaroven napises o svojom "priatelstve"s podstatne starsim chlapom,atd...

jasne,ze su tu aj zle aj dobre komentare,ako na kazdom fore

mozem ti dat iba jednu radu-ak skutocne hladas nieco "normalne"najdes to....jednoducho je to tak

po akych hodnotach v zivote tuzis,mozes ich ziskat...su veci,kt.v zivote ovplyvnit nevieme,ale vieme si vybrat kamaratov,priatelov a aj partnera-manzela,po kt.tuzime...mozno to nebude hned,mozno si budes musiet par noci preplakat a mozno sa sklamat,ale ak nieco skutocne chces....a hladas,najdes to.

mirkamirko0809
20. máj 2014

@lady_v nemam tolko rokov za prve ako ty ani take problemy trapne ako ty ani sa nepotrebujem tu vykecavat s takou pubertackov ako si ty,ktora si mysli aka je nadherna nikto ta tu nevidi a tebe by mala plesknuť po hlave mama a zamyslieť sa čo to vlastne vychovala,ked sa jej trtkaš podla tvojich slov s kymkoľvek,takže tak a viac na teba nereagujem,si totalne nevyzreta a ked nechceš počuť kritiku nepíš na stránku pre mamičky,aby si sa vyrozprávala ale čo už. ☹

quixina
20. máj 2014

@lady_v to si sa trošku pomýlila
svoje komplexíky, ako píšeš, si tu evidentne riešiš Ty

čo sa týka toho rozumu, až taká istá by som si nebola :-P

ja na rozdiel od Teba neriešim po fórach "nesmrteľnosť chrústa", ale venujem sa koníčkom, práci, škole, sebe, športu a pod.

a to tom to je, moja pekná, začni sa zaujímať o svet, začni s nejakou dobrovoľníckou činnosťou, nájdi si koníček, venuj sa športom, čítaj, choď do divadla, kresli, píš, vyšívaj, hocičo, ale nerieš blbosti, ktoré nezmeníš, prestaň prskať, ak Ti niekto otvorene napíše, čo si o tomto tvojom pseudoprobléme myslí, a pochop, že ak sa ti deje len to, že ťa prášil zadaný chlap, tak to si fakt celkom šťastná žena

a ak si ešte chcela to vysvetlenie, ako súvisí uzavretosť a konzervatívny postoj k životu s tým, že si sa nechala obrábať zadaným, nuž vedz, že ak po pár týždňoch/mesiacoch začneš spávať s človekom, o ktorom takmer nič nevieš, tak sa nemôžeš čudovať, že takých ľudí aj priťahuješ

a ono to až také vážne teda v tom prípade s tou tvojou uzavretosťou nebude

horana
20. máj 2014

@lady_v Niekedy rodina a prostredie do ktoreho sa clovek narodi a v ktorom vyrasta nie su akoby tou srdcovou ozajstnou rodinou. Je dobre ked uz sa mlady clovek dokaze zacat osamostatnovat obratit sa k svojim zaujmom, travit cas s ludmi naladenymi aspon v tomto ohlade rovnako. Aj ked moralnu uroven to este nazarucuje, vzdy je lepsie ked cojaviem som s kamosmi s historickeho sermu, hry na nastroj, tanca, bojovych umeni, ludi starajucich sa o zvierata atd atd. nakolko ked sa niekto venuje niecomu naplno a ta cinnost ma aspon trochu zmysel, nebued mysliet a hovrit len o tom "zradle a prachoch". Tak ja by som navrhla nejak takto zacat. Mala som kamosku co nijake zaujmy nemala a nakoniec skoncila v nejakej krestanskej dobrovolnickej oragnizacii nie preto ze by bola tak zamerana, ale ze len ti ludia boli aspon uprimni a mili a aj ked kvoli tomu prijala ramec, ktory povodne sama nemusela, cez nich sa zase dostala neskor k inym skupinam ludi kde sa nasla. No skratka, hladaj si dusevne podobnych ludi a trav s nimi co najvaic casu. Ked dospejes a zacnes zarabat, mozes si postupne zivot prebudovat a prestahovat kamkolvek, povodna rodina uz na teba bude mat minimalny dosah. Len to si treba vsetko postupne vybudovat, pripravit...

nikus20
20. máj 2014

@mirkamirko0809 hlúpi hlupim ostane neries to radsej ona bud dospeje alebo nie..ale ako vidim je dobre namyslena aka a je ona krasna...by som bola zvedava tak niet pomoci ;)

lady_v
autor
20. máj 2014

@quixina prepac ale ty si pekne mimo :DDDDDDD ty co mas nejaky sexualny deficit ci co ked tu riesis to ze som nieco mala so zadanym ? vies o mne velke prd, vlastne to vies asi tak celkovo, ale radsej sa tu nevystatuj. Mna teda aspon ucili tak ze do cudzich veci nos pchat nemam. Ja som sa ta na nic nepytala, o ziadnu radu ta neziadala tak sa trosku zamysli a zalez konecne. Venuj sa aj nadalej koníčkom, práci, škole, sebe, športu a pod. lebo mna tieto tvoje primitivne nazory nezaujimaju ani trosku.

nikus20
20. máj 2014

@lady_v nic vzlom ale preco pises kazdej ze si sa nepytala radu ked ja citam co si sem napisala tak posledne dve vety nas prosis praveze o radu :D no nic:D
@quixina :D radsej podme na slniecko von:D

lady_v
autor
20. máj 2014

@horana dakujem, ano, uz mnohokrat som rozmyslala nad dobrovolnickou cinnostou, alebo nad nejakymi skupinami podobneho charakteru, zial, v meste, v ktorom momentalne zijem, nic taketo nemame.

sisaka
20. máj 2014

@lady_v po tvojom uvodnom prispevku som ti chcela napisat nieco povzbudzujuce, ale ako sa tu dalej prezentujes, tak vidim, ze nema vyznam. Len tolko - vrana k vrane sada a svojmu okoliu nemas co vycitat. Ze inteligentna a introvertna .... no to urcite 😝

lady_v
autor
20. máj 2014

@nikus20 jasne moja vina, mala som tam este dopisat ze prosim kazdeho normalneho o radu, dakujem za upozornenie na chybu 🙂 a este k tvojmu predchadzajucemu komentu - nic v zlom ale ty co tu riesis moju krasu :D a namyslena ? to by som mohla povedat aj ja o tebe, ty si bola prva, ktora ma zacala urazat, tak preco by som ti mala ja za to dakovat 🙂 kazdemu len to, co si zasluzi

6969eva
20. máj 2014

@lady_v Moja odpoveď sa netýka len teba, ale aj ostatných žien, ktoré tu diskutujú. Prečítala som si zopár ich odpovedí tiež. Neviem, či viem čítať medzi riadkami dosť dobre, ale mne z toho tvojho písania vyšlo, že si práve dosť nešťastná a sklamaná a ten tvoj posledný s tým sedemročným vzťahom vedľa, ťa asi trápi najviac.Pravdepodobne si pochopila, že ona je preňho dôležitejšia ako ty a ty si bola len jeho nezáväzným spestrením, pričom ty si si od toho sľubovala viac. Čo si dávala, chcela si naspäť a nesúhlasím s tým, že ty si sa do ich vzťahu dostala ako rozbíjačka, ktorú treba odsúdiť. Myslím si, že na vine je on. Hlavne on je za túto situáciu zodpovedný. Teraz ste vlastne podvedené dve.Tak ako som napísala predtým, hľadaj ďalej, pouč sa a drž sa svojich predstáv o láske a férovosti.Aj ty buď férová, k sebe aj iným. Verím, že sa ti podarí nájsť, čo chceš.

nikus20
20. máj 2014

@lady_v neurazala som ta nikde 🙂 lene st emusis dospiet 🙂 ja som tiez mlada robim hluposti atd.ale preslas om sniecim tazkym a teda chlapov by som uz voebc neriesila aj keby nemam 🙂 ale mam som rada a som stastna ze budem mat synceka a ze na nas dcerka z nebicka dava na nas pozor 🙂

lady_v
autor
20. máj 2014

@sisaka dakujem, tych povzbudivych slov sa mi dostalo od tych, ktori ma povzbudit narozdiel od teba chceli, a tym som aj naozaj vdacna 🙂 tebe som chcela tiez podakovat zial ako si uz velmi vystizne napisala - vrana k vrane sada, tak aj ty si sadni k tymto zenuskam a pod domna, ja si to strasne vychutnavam :D

quixina
20. máj 2014

@lady_v nepýtala si sa na radu a do cudzích vecí sa nemá strkať nos? :D

dievča, ale veď sama si tu verejne napísala svoj pseudoproblém, a chcela rady a to dokonca od cudzích ľudí, tak o čom točíš? 😀

a nie, moja zlatá, sexuálny deficit nemám, ale mne proste nejde do hlavy, ako môžeš byť taká prudko zhnusená z tohto "skazeného"sveta a pritom sa správaš presne tak isto, ako opisuješ "skazený svet"

lady_v
autor
20. máj 2014

@6969eva dakujem, asi ano mas pravdu. mozno ani neslo o to ze som od toho cakala viac, ako to, ze ma cely ten cas klamal. to nenavidim, kvoli klamstvu som stratila cloveka, bez ktoreho mi bolo, je a aj vzdy bude tazko. takze ja som sa poucila, on asi nie. ale tu celkovo neslo iba o to, to som spomenula iba tak okrajovo

quixina
20. máj 2014

@nikus20 ono sú teraz nejaké prázdniny, alebo čo, do čerta? 😀

že vraj ju učili, že do cudzích vecí sa nemá strkať nos 😀 niektorí ľudia sú fakt totálne mimo reality... 😀 fakt nechápem z tejto krásnej, inteligentnej gymnazistky ovládajúcej dva cudzie jazyky (nepochybujem o tom, že plynulo), ktorá by sa tak strašne chcela realizovať v dobrovoľníctve (ako tu pár príspevkov dozadu písala), ale úbohá, má takú smolu, že v Hlohovci nemajú ani jeden domov dôchodcov, ani jeden kostol, nemocnicu, a pod., takže nie je kde...
😎

lady_v
autor
20. máj 2014

@nikus20 ale vsak sama pises ze chodi za tebou trtkat chlap ktori ma praitelku 7rokov, po tom ty si co ako NIE LAHKA ZENA?
napisala si to sice tak ze sa v tom ani diva svina nevyzna, kazdopadne neviem odkial mas ze ja som lahka zena, nevadi 🙂 a ak toto neberies ako urazku, tak potom klobuk dolu pred tebou

nikus20
20. máj 2014

@quixina 🙂 skoda reci , skoda toho ze sa nadtym rozculovat 🙂 ja uz takych ludi len obidem 🙂 alebo si ani nevsimam keby si vedela kolko ich je :D kolko ich ja poznam ktore placu ze oni nemaju nromalny vztah ale ze kzady druhy den s inym do postele po tom si mysli ao nich cu so zac jasne ze ich na vazny vztah nechcu... tak vies niekto vie aj 10jazykov a moze vyzerat X krat intelgintne ale ked vhlave nema v poriadku na zivot tak nema🙂 ucit sa a zit zivot je odost tazsie a a to nikde neucia🙂

nikus20
20. máj 2014

@lady_v :D nechapem uz co pises najprv mi pises ze ja som ta ako prva urazila a teraz nemam to brat ako urazku?:D prepac ale j anemma cas na deti 🙂 ja osm si napsiala svoj nazor ze chod zit v´do reality a nie riesit blbosti ;)

lady_v
autor
20. máj 2014

@quixina neviem, moze sa tu nadavat alebo nie? neskutocne vela slov hodnych na tvoju adresu mi prebieha hlavou, no napriek tomu sa len usmejem a zahryznem do jazyka ;) to ty asi nedokazes, no napriek tomu to mnohi povazuju za spravanie dospelych ludi. Z Hlohovca nie som ty inteligentka, uz som tu pisala xkrat ze to tu pisem anonymne, haha :D
o a este dodatok, nie francuzstinu zas tak plynulo neovladam ;)
a ano dobrovolnictvo by som rada robila, lebo tam sa pomaha ludom ktori to potrebuju, za to ludia ako si ty by potrebovali jednu klepnut po tej dutej hlave ;)

ivetz
20. máj 2014

Diskusia s LADY? 🙂 je uplne zbytocna. Neviem sa zbavit pocitu, ze nejaka trapka, ktora sa nudi, vcera sa zaregistrovala, vyfabulovala problem a dnes sa naramne zabava a uraza kdekoho. Ak predsa len existuje, tak by sa mala o sebe dozvediet, ze je iba hlupa, extentricka truba, ktora si zasluzi iba to vytrtkanie a opovrhnutie! Lady, Ty prosim nereaguj a pust sa do domacich uloh!

lady_v
autor
20. máj 2014

@nikus20 vies co ty sa vysmievaj niekomu ze moze ovladat 10 jazykov, za to ty neovladas ani len ten jeden poriadne ;) ked nemas cas na deti tak to neries, precitaj si prispevok usmej sa a zavri stranku a hlavne ustocka, lebo ty tu vykrikujes na mna ze to nemam v hlave v poriadku, no zjavne ty si na tom rovnako ked sa tu stale ozyvas, ved ked chces kludne mi napis spravicku a mozme si dat nejaky battle ;)

quixina
20. máj 2014

@lady_v 🙂 nemám ťa urážať, a ty sama to robíš... musíš mať v sebe strašný bordel, ale to je v podstate prirodzené, nikto tu netvrdí, že v tvojom veku bol dokonalý, ale aspon neprskaj okolo seba a uvažuj nad tým, čo ti tu kto píše...

mne je jedno odkiaľ si, ale ozaj mi ver, že neexistuje mesto, kde by sa nedala vykonávať dobrovoľnícka činnosť ;) kto chce, možnosť si nájde, horšie je, ak niekto nechce...

po hlave si budeš klepať Ty, keď si za pár rokov spomenieš, aké chu*oviny si riešila a aká vážna a dôležitá si sa cítila ;)