icon

Ja sama doma a chlap s kamarátmi

15. dec 2022

Ako by ste reagovali keby vy ste po veceroch same doma a chlap chodi hravat s kamaratmi xbox (futbal). Ziadne zeny tam nie su. A ani za zenami nechodi. Len uz asi skoro tyzden kazdy vecer o pol6 odide a pride az ked ja zaspim. Byvame spolu. A uz neviem ako mu to mam vysvetlit ze mi to vadi byt furt sama doma. Na blizku kamaratky nemam.

Strana
z2
lenkadenisa
15. dec 2022

@svetlonos ale zas... aj môj muž má doma playko a to ho nechcel... a teraz sa hrá. a nesedí mi doma pri riti. no teraz už hej, mám necelý mesiac do pôrodu. ale inak chodí stále niekam, je hudobník. a ja som rada, že sme aj od seba. decká si uložím do postele aj sama. zas to, že dvaja sú spolu a čakajú dieťa neznamená, že im ich životy skončili. ale sú aj takí, samozrejme, čo sa od seba nepohnú a vyhovuje im to.

svetlonos
15. dec 2022

Ppstavila by som ho pred hotovu vec. Bud je jeho oriorita rodina akebo hrajkanie sa a potrba byt malym nezodpovednym chlapcom. Ak by si vybral druhu moznost, ja by som si vybrala odchod z takeho nevztahu. To mozem mat aj spolubyvajuceho, ktoremu nevarim, neperiem, netrapi ma ked so mnou cas netravi.
Naco sa zbytocne trapit. Pokial si to neuprace v hlave teraz, pokisl mate pohodu, co bude robit, ked sa male narodi a bude to obdobie narocnejsie?

amelie2017
15. dec 2022

Toto je problem vacsiny nestastnych zien na koniku:
A: "Pred tym do krcmy nechodil?"
B: "Chodil, ale chodila som tam s nim."

A: "Pred tym netravil vo fitku kazdy vecer 2 hodiny?"
B: "Samozrejme, ale cvicili sme spolu."

A: "Pred tym nehraval s kamosmi kazdy vecer?"
B: "Hraval, ale chodila som s nim.

Za mna, ak sa chlap nezmeni, nezmeni svoje navyky a nepopusti zo svojich konickov, ked si najde priatelku, tak to uz urobi len tazko. Vacsina chlapov, co poznam, upustia, ked su vo vztahu. A tie vztahy aj drzia. Lebo partnerka, dieta, su na prvom mieste. Ti, ktori nadalej pokracovali sa daleko nedostali. Vacsinu z nich nezmeni ani dieta.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
svetlonos
15. dec 2022

@lenkadenisa
tu u pana to ale vizera skor tak, ze vecery s kamaratmi su mu prednejsie. Ani jeden z tych jeho kamosov, pravdepodobne v obdobnom veku nema priatelky a on sa pridava k nim ako nezadany. To malokedy robi dobrotu. Ja nehovorim drzat ho na obojku. Ved nech ma kamosov, to je dobre. Ale on zacina poriadne menit priority alebo ich mal debilne nastavene uz od zaciatku.
Tiez sme boli s kolegami kamosmi v bare obcas. Ale z vianocneho vecierku isli traja o 11 vecer uz domov. Dvaja mali chire deti, tak sby vystriedali zenu nech si pospi. Treti chcel byt so zenou rste kym zaspi. A to neboli ziadni tutkovia ale chlapi na urovni. Len mali todinu na prvom mieste. U tohoto exemplara to vidim biedne.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
hederamonstera
15. dec 2022

Vsak sa s nim o tom porozpravaj, ze nejaky vecer nech venuje aj tebe, ze ti je smutno. nemusis z toho robit hned tragediu. Alebo si najdi tiez nejaky konicek

zuzuliatko18
15. dec 2022

Začala by som rozhovorom, no ak by nepomohlo, jeden večer by som skúsila nebyť doma, keď sa vráti. Nechať odkaz že som vonku s kamoškou alebo nieco take, aby som zistila, ako by reagoval.

tosomja
16. dec 2022

@zuzanka.zuzu no veď to som napísala ironicky. A vlastne nikdy nevieš.

danica2711
16. dec 2022

a čo ti vadí viac, že tam vôbec chodí alebo že chodí bez teba? A ktorá z týchto dvoch možností je zlá? No obidve. Pretože on už teraz trávi voľný čas radšej inde než pri tebe a ty si mala rozum nevíem kde, keď si si s ním urobila dieťa

laska86
16. dec 2022

Ked sa babo narodi a bude tam stale chodit pekne mu babatko zabal na cestu aby mu nebolo smutno🤣...co ma 10rokov preboha?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
hederamonstera
16. dec 2022

@elizabet173 je to tyzden co tak chodi🙄 a uz sa z nej robi slobodna mamicka😂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
hederamonstera
16. dec 2022

@elizabet173 vsak nech si to najprv vykomunikuje. Mozno ani nevie, ze jej to vadi

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
morgane1975
16. dec 2022

Tak to je pech…🫣

Strana
z2