Je normálne, že partner ide na chatu s kamarátmi?
Mám to iba ja alebo aj ostatný na okoli nikoho moc nemám nestretávam sa moc s kamarátkami takže som väčšinou s priateľom trávime spolu čas poslednú dobu mi začal hovoriť že by chvel chodiť aj sám s kamarátmi tak jasnw že ho púšťam zakazovať mu nemôžem ja som doma vždy a cakam ..tento týždeň mi oznámil že pôjde na chatu čo viem že on moc na také neni a ani nechodí 😀povedal mi že idú viacerí chlapci a aj jeho kamarátka je to podľa vás normálne ?ako by ste vy reagovali ?poprosim normálne komentáre ..len ma tak zaujíma ako by ste reagovali zobrať ma pravdepodobne nechce keďže ide s chlapcami a nechcem sa vnucovať
A ty preco sedis doma a cakas na neho? Ty nevies travit cas sama aj mimo domu, ked uz nemas kamaratky? Nevies si nejak prijemne vyplnit cas?
Kedze nezapadas do partie, tak sa viac zabavi, ked tam nebudes. Pravdepodobne by si sa tam aj nudila. Hovorim ti to z pohladu cloveka, co tieto chaty organizuje a sama vidim, ze ked tam ma kamos frajerku/manzelku, ktora je introvertka, tak ta jej introvertnost brzdi toho partnera.
Najdi si konicky, ked nie si spolocenska, aby si nemusela na neho cakat ako psicek...
A ty preco sedis doma a cakas na neho? Ty nevies travit cas sama aj mimo domu, ked uz nemas kamaratky? Nevies si nejak prijemne vyplnit cas?
@anonym_a8d01b jasne že viem
Kedze nezapadas do partie, tak sa viac zabavi, ked tam nebudes. Pravdepodobne by si sa tam aj nudila. Hovorim ti to z pohladu cloveka, co tieto chaty organizuje a sama vidim, ze ked tam ma kamos frajerku/manzelku, ktora je introvertka, tak ta jej introvertnost brzdi toho partnera.
Najdi si konicky, ked nie si spolocenska, aby si nemusela na neho cakat ako psicek...
@cyberk snažím sa aj zapájať ale niekedy si mylsim že majú iné témy my dvaja si rozumieme ale ako náhle sú tam kamarati zmeni a inak sa chová ale príde mi divne že si tam vola kamarátku
Mne by sa to nepačilo. Lebo nebol zrejme ani pokus včleniť ťa do ich partie. Jemu by sa pačilo,ak by si tak chodila ty? S kamoškami a dakym kamaratom? Clovek by mal dozrieť,ak chce mať vzťah.
Bolo mi to jedno kedysi a teraz by som uvitala, ked by ma nechal doma. Jeho kamarati su fajn ale sme proste uplne ina krvna skupina, bavia sa o veciach, ku ktorym nemam co povedat (hudbu riesia - ale na urovni chodili spolu roky na koncerty, maju svoje oblubene ne-mainstreamove kapely, ktore ja nepoznam....). Takze u nas je normalne, ze ja chodim s kamoskami, manzel chodi s kamosmi (zeny aj muzi) a navzajom aj uvitame, ze sa tam netahame. Ked sa ide aj s partnermi, tak to je ine.
No mne by veľmi prekazalo, že neviete sa baviť spolu
Už len na obyčajnú chatu nemá potrebu,tak čo ešte iné situácie v živote..
Tak my zase chodíme spolu 🤷🏼♀️ja tiež nemám partiu on má. A keď niekde idú volajú vždy aj mňa. Ja si s nimi rozumiem takže nie je problém. Ale neviem tiež by som sa pozastavila že ide kamarátka. Bude len ona sama tam ako žena ? Tak isto sme spolu 4,5 roka a proste všade chodíme spolu. Dokonca ešte ja ho musím podstrčiť aby išiel s kamarátom na kávu/pivo a ja organizujem to že sa stretneme. Alebo ma zavolá že pod s nami tiež takže ja také nepoznám 🤷🏼♀️
Tak my zase chodíme spolu 🤷🏼♀️ja tiež nemám partiu on má. A keď niekde idú volajú vždy aj mňa. Ja si s nimi rozumiem takže nie je problém. Ale neviem tiež by som sa pozastavila že ide kamarátka. Bude len ona sama tam ako žena ? Tak isto sme spolu 4,5 roka a proste všade chodíme spolu. Dokonca ešte ja ho musím podstrčiť aby išiel s kamarátom na kávu/pivo a ja organizujem to že sa stretneme. Alebo ma zavolá že pod s nami tiež takže ja také nepoznám 🤷🏼♀️
@hviezdicka002 my tiež 4 roky sme spolu chodite spolu ale poslednú dobu toto začal robiť že chce byt viac sám s kamarátkami asi tam bude jedine dievča to mi nepovedal
@hviezdicka002 my tiež 4 roky sme spolu chodite spolu ale poslednú dobu toto začal robiť že chce byt viac sám s kamarátkami asi tam bude jedine dievča to mi nepovedal
@anonym_autor neviem mne by sa to nepáčilo tak isto ako viem že môjmu partnerovi… mne by svietila červená kontrolka že asi to vyhýbanie bude značiť nejaký začiatok problému. Kedy už nechce tráviť čas do mnou. Nech ti na rovinu povie ako to je porozprávajte sa a ak bude nahnevaný, kričať tak tiež to značí nejaké červené kontrolky
@anonym_autor a kamka sa tam ako infiltrovala medzi chlapov? Ake kriterium vymysleli aby mohla ist akurat ona a ziadna ina? 😃
@anonym_autor Ano, za mna je to normalne.
Pred rokmi bol aj muz takto na chate tusim dve noci na lyzovacke a mali tam aj baby - kolegovci z jeho roboty sa dohodli. Niektori boli v pare, mali tam priatela ci priatelku, niektorí nie. A nie, nemala som obavu, ze by si zacal zrovna s tou,.ktorá tam nemala nikoho. Verim mu.
@anonym_autor Ano, za mna je to normalne.
Pred rokmi bol aj muz takto na chate tusim dve noci na lyzovacke a mali tam aj baby - kolegovci z jeho roboty sa dohodli. Niektori boli v pare, mali tam priatela ci priatelku, niektorí nie. A nie, nemala som obavu, ze by si zacal zrovna s tou,.ktorá tam nemala nikoho. Verim mu.
@anonym_ca361b jasne ale prečo nezavolat aj svoju priateľku či by náhodou nešla jak ku nechať samu do
A
@anonym_ca361b jasne ale prečo nezavolat aj svoju priateľku či by náhodou nešla jak ku nechať samu do
A
@anonym_autor lebo sa dohodli, ze partnerov neberu - berie niekto iny partnera? ak je odpoved nie, tak potom neviem, co sa cudujes
@anonym_autor lebo sa dohodli, ze partnerov neberu - berie niekto iny partnera? ak je odpoved nie, tak potom neviem, co sa cudujes
@anonym_35808f jasne že áno idú tam chlapci a ta kamarátka jeho a možno ešte jedno dievča
@anonym_35808f jasne že áno idú tam chlapci a ta kamarátka jeho a možno ešte jedno dievča
@anonym_autor a sú tam asi ako pár preto mi to príde divne prečo sa neopýtať či by som nešla
@anonym_autor a sú tam asi ako pár preto mi to príde divne prečo sa neopýtať či by som nešla
@anonym_autor a co takto namiesto dohadov, kto tam ide a nejde a kto je "asi" par sa ho spytat "'Misko prosim ta preco si ma na tu chatu nezavolal s vami, trosku ma to zarazilo."

Však nech ide. Podľa mňa si sa mu tak trochu zunovala keď ti toto povedal. Daj mu čas a venuj sa aj ty sama sebe 🌹