icon

Je bezpečné nechať deti prespať u svokry?

14. aug 2025

Dali by ste prespať svokre dieťa onedlho 8 mesačné a chlapca o mesiac 2 ročného. Svokra videla malú naposledy pri narodení a syna v apríli raz za tento rok. Muž chce aby sme spolu išli na rande a večeru a wellness aj cez noc prespali a nechali ich u nej. Ja sa bojím nemajú tam postieľky ani zvyknutí su tam není. Dcéra sa nad ránom dosť často budi. Či si myslíte vy ?

Strana
z2
autor
14. aug 2025
@tejana

@anonym_autor určite nie. Ako sa správa keď sa v noci zobudí, že napríklad ty si tam není? Že by bol len muž.. napr. u nás je už aj to problém, nieto ešte babky... Ona večer a v noci len mňa hľadá.. pokým nepočuje môj hlas tak sa neukludni.. a môže ju muž čičikat koľko chce.. takže u nás zatiaľ nehrozí nikto iný len ja ... A to ma malá 14 mesiacov.. neviem si predstaviť od nej odísť.. cez deň ju berú von ale večer a noc- to ešte nehrozí..

@tejana ona ešte bezomna nikdy nebola od narodenia sa o všetko ohľadom nej starám ja kŕmim iba ja proste všetko. Raz ju strážila kamarátka, keď sme boli v kostole na prijimani. Mala 5 mesiacov. Ale a ňou sa veľmi často stretávame aj k nej chodíme. Inak nikdy. Muž tomu moc nepodá nikdy k nej ani v noci nevstal ani neuspaval.

tejana
14. aug 2025
@anonym_autor

@tejana ona ešte bezomna nikdy nebola od narodenia sa o všetko ohľadom nej starám ja kŕmim iba ja proste všetko. Raz ju strážila kamarátka, keď sme boli v kostole na prijimani. Mala 5 mesiacov. Ale a ňou sa veľmi často stretávame aj k nej chodíme. Inak nikdy. Muž tomu moc nepodá nikdy k nej ani v noci nevstal ani neuspaval.

Môj mi pomáhal, keď bola novorodenec a dalo sa mu. Tak ma nechal aspoň troška si pospať.. a predsa si teraz pýta večer a v noci len mňa.. veď vyskúšajte si to.. takú noc, že ty budeš v inej miestnosti a oni spolu. Že či si zoberie od neho mlieko atď.. že či potom kludne zaspinka, nebude si pýtat teba, moja nechce mlieko ani od muza ( avsak to je jej prostredie, u svokry to môže byť o to horšie ešte). My keď spíme doma, dám ju do postieľky urobí rošambo a zaspí. Keď spíme napr. u mojej maminy tak ju musím uspavat len a len na rukách, lebo tam mi nezaspi v postieľke vôbec, horšie mi tam papa, lebo všetko iné ju zaujíma ako sa najesť atd... Iné prostredie... Avšak aj dieťa je každé iné..

abbey1
14. aug 2025
@anonym_autor

Ešte musím podotknúť, že so svokrou sa nemusíme ale svokra je mužov miláčik. Do všetkého nám zasahuje ale mužovi to neprekáža nikdy jej nič nepovie. Mne áno ale jej nikdy nič. Pre toto ju nemusím. K nejakým hádkam medzi nami nedošlo. Ale cez muža je to dosť často. Ja som tam prestala chodiť lebo som to už nedávala. Tie reci za mojím chrbtom.

@anonym_autor Určite nie a ani by som sa nás tým nezamyslela

zobaka
14. aug 2025

my sme nechali 6 mesacneho na noc mojej mame, ale nas spal celu noc a bol bezproblemovy, ty musis vediet ake su tvoje deti

anonym_d4c964
14. aug 2025

@anonym_autor pošli číslo na svokru. Moja mala ma 8 rokov a ešte nikdy tam nespala 🤣

anonym_88c841
15. aug 2025
@anonym_autor

Neviem či to ja preham či má muž pravdu. Nechcem nikomu ublížiť

@anonym_autor manžel ťa berie na wellnes, aby mohla mať svokra vaše deti. Určite by som nedala deti do prostredia k ľuďom na ktorých nie sú zvyknuté.

sissy27
15. aug 2025

@anonym_autor za danych okolnosti nie. Ak by sa poznali, mali normalny vztah a doverovala by som svokre ohladne starostlivosti, tak by som svokru zavolala k nam aby deti zostali vo svojom znamom prostredi, a spravila by som si rande s muzom aj s prespanim v peknom hoteli. Povazujem za dolezite nebyt iba rodicmi a nezabudat aj na seba a partnera, ale nie za cenu toho, ze odlozim deti niekam do neznama.

anonym_de88e5
15. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor preco si ženy dobrovoľne nájdu mamickinho miláčika a urobia si s ním dve deti? Nemyslím to v zlom ale povedz mi, nikdy si ta pred mamou nezastane a este nikdy ani nie ze nepomôže ale nespolupodiela sa na výchove ved su to aj jeho deti. Ja si to neviem prestaviť, muž pri prvom dieťati bol hore viac ako ja.

simca06022011
15. aug 2025

8mes nie. Tam nepôjde asi len o prespatie/noc, ale aj den.. a keď sa o deti nestarala nikdy ako by to dala? Ani režim nevie ani nič. Možno by som súhlasila na noc.. večer predtým ak by boli u nás doma a nie u svokry. Maju tam všetko co.treba, jedlo nachystám atd.
Inak dcére som nosila cestovnú postieľku ked bola malá...

lasona
15. aug 2025

Moja svokra ako sa narodil malý, kúpili postieľku, aby mohol prespať aj u nej. O chvíľu bude mať 3 roky a prespal tam u veľa krát, aj sam sa pýta k starkej. Môj ale starku pozná od mala, takze nema problém. Ja s tym tiez nemam problém. Cez den keď pracujem kolko krat prespi doobeda spánok a spal už teda veľa krát aj.na noc.

vilma7
15. aug 2025

Mňa len zarazilo to, že ty nemusíš svokru lebo je mužov miláčik? A nie je problém.nahodou manžel a nie svokra?,? Len on je na vine, ze ty ju nemusíš. By si mu to mohla vysvetliť a možno by si ju odrazu mohla.

Ak to chce silou mocou manžel urobiť, tak tam predtým.budte spolu aspoň pár dní, kym si deti na ňu zvyknú. Potom by to možno išlo.
Alebo skúsiť najskôr aspoň večeru a na noc, keď uz budú väčšie.

sova7
15. aug 2025

Bohužiaľ si ďalšia čo si zobrala chlapa ktorý má vzťah s mamičkou. Takéto vzťahy je najlepšie nezacinat vôbec. Ale čo uz stalo sa. A deti by som k nej nedávala. Sú malé potrebujú v noci mamu. Ak muž chce randiť a chodit po welnesoch nech vydrží až budú väčšie. Alebo nech konečne začne fungovať ako otec rodiny a pohovori si s mamičkou o jej vzťahu k vnúčatám

sova7
15. aug 2025
@vilma7

Mňa len zarazilo to, že ty nemusíš svokru lebo je mužov miláčik? A nie je problém.nahodou manžel a nie svokra?,? Len on je na vine, ze ty ju nemusíš. By si mu to mohla vysvetliť a možno by si ju odrazu mohla.

Ak to chce silou mocou manžel urobiť, tak tam predtým.budte spolu aspoň pár dní, kym si deti na ňu zvyknú. Potom by to možno išlo.
Alebo skúsiť najskôr aspoň večeru a na noc, keď uz budú väčšie.

@vilma7 problém je skôr to že manžel sa neodstrihol od mamičky a ona je vo vzťahu druhá po mamičke

lucylaw
15. aug 2025

Nehnevaj sa,ale ty naozaj reálne zvažuješ jej tie deti dať na noc alebo si len robíš srandu? Lebo podľa mňa toto žiadna normálna matka nemôže urobiť,veď ona je pre tie deti prakticky cudzia osoba,veď to ich rovno môžeš dať na noc susedom alebo náhodným okoloidúcim z ulice,pre tie deti to bude rovnaké ako keď ich dáš osobe,ktorú vôbec nepoznajú a je to úplne jedno,že je to ich babka,proste ju nepoznajú a bodka. Veď to už bližší vzťah majú s tou tvojou kamarátkou ako s ňou,nikdy by som toto tým deťom neurobila, nehovoriac o tom,že ty by si z toho rande aj tak nič nemala,lebo by si stále len rozmýšľala nad tým,čo je s deťmi..Tvoj drahý pán manžel očividne myslí len na seba,keď ti takúto kravinu navrhol..

sova7
15. aug 2025
@lucylaw

Nehnevaj sa,ale ty naozaj reálne zvažuješ jej tie deti dať na noc alebo si len robíš srandu? Lebo podľa mňa toto žiadna normálna matka nemôže urobiť,veď ona je pre tie deti prakticky cudzia osoba,veď to ich rovno môžeš dať na noc susedom alebo náhodným okoloidúcim z ulice,pre tie deti to bude rovnaké ako keď ich dáš osobe,ktorú vôbec nepoznajú a je to úplne jedno,že je to ich babka,proste ju nepoznajú a bodka. Veď to už bližší vzťah majú s tou tvojou kamarátkou ako s ňou,nikdy by som toto tým deťom neurobila, nehovoriac o tom,že ty by si z toho rande aj tak nič nemala,lebo by si stále len rozmýšľala nad tým,čo je s deťmi..Tvoj drahý pán manžel očividne myslí len na seba,keď ti takúto kravinu navrhol..

@lucylaw manžel je sebec. Deti nerieši stará sa autorka vzťah k nim ako otec nemá jemu je fuk aj keby ich odložila u susedov potrebuje si užiť ako slobodný deti ma niekde tak vymýšľa wellnes. Zabudol že je otec a deti príliš malé vzťah s jeho mamou nemajú o deťoch ich potrebách psychike nemá ani páru nezrely chlap zaveseny na mamičke

anonym_18a0fe
15. aug 2025

Povedala by som mužovi že môžeme ísť aj na večeru aj na wellness s tým že za 3hod sme doma. A svokra nech príde na ten čas ku detom k vám. Na prvé stráženie sú 3hod až až pri takých maličkých

evcagabi
15. aug 2025

Nevravim, ze to nie je bezpecne ale ja by som to neurobila a hlavne nie pri cloveku, s ktorym deti nemaju vztah. Muz by sa mohol aj na .... postavit, a nie. U mna proste nie

domkakvet
15. aug 2025

@anonym_autor nie, obe deti su na to este velmi male.

nelili1978
16. aug 2025

@anonym_autor ja poviem z môjho pohľadu svokry, že vnuk má 18 mesiacov a na noc by som nemala odvahu. A to som s malým často

viera012345
17. aug 2025

@anonym_autor Moja p.svokra navštevovala môjho syna/svojho vnuka často, ale kym bol syn bábätko,nikdy neostával u babky celú noc sám.Ine to bolo, keď mal 2 r.a ja som nastúpila do práce a keďže som robila aj nočné, tak babka ostávala na noc u nás s vnukom, veľmi zriedkavo u nich, lenže oni boli zvyknutí na seba,boli parťáci

Strana
z2