Je bezpečné zveriť dieťa starým rodičom na výlet?
Ahojte myslite ze je v poriadku báť sa dat 20 mesačne dieta do auta starým rodicom? Chcú s nou ist niekam von na výlet, doteraz s nou boli iba dva krat sami na ihrisku inak žiadne stráženie kocikovanie sa nekonalo. Velmi im nedôverujem, mame na výchovu uplne odlišne názory, obmedzila som trochu aj kontakt kvoli nevhodným poznámkam a urážkam na moju výchovu. Su fajčiari, fajcia doma aj v aute, prítomnosť deti im v tomto neprekáža preto nechodíme na navstevy. Velmi neviem ako im to povedat aby sli radsej autobusom alebo niekam bližšie k domu nechcem zase spory, oni sa na vsetko urazia a ja som unavena z dotahovaciek. Nevravim ze su zlí starí rodicia s vnucatom maju dobry vzťah vzdy sa na nich vnuca tesi no predsa sa bojim. Mal to niekto podobne?
Dakujem za názory
Ja by som nedala. Raz som zverila a skoro ju zabilo auto. Ešte sa smial,keď to hovoril,že sa mu vytrhla z rúk..že to nečakal. Takže nie. Osobne pokiaľ sa o dieťa nezaujímajú veľmi neverila by som ani ja. A teda máme to aj my tak. Tá nedôvera tam z nejakého dôvodu je. Riadim sa inštinktom a skúsenosťami. Okrem toho ja mám dieťa so špeciálnymi potrebami.
Hm, veď v tomto veku sú to ľudia v produktívnom veku….ziadni starci
No ale museli by rešpektovať nefajcienie, lebo to dieťaťu škodí a je to problém
@pribinak Aky je problem nezafajcit v aute,alebo doma pri dietati? Tiez som fajciar, fajcim aj v aute ak som sam......ale nikdy som si nezapalil,ked som niekoho viezol a bol nefajciar.......niesu to fetaci na heroine,alkoholici a nezodpovední ludia......
@pribinak Aky je problem nezafajcit v aute,alebo doma pri dietati? Tiez som fajciar, fajcim aj v aute ak som sam......ale nikdy som si nezapalil,ked som niekoho viezol a bol nefajciar.......niesu to fetaci na heroine,alkoholici a nezodpovední ludia......
@martin96321 ale mna sa toto nepýtaj….ja som nefajčiar
@martin96321 problem je ze ja jediná v tom vidim problem. Rodicia žijú vo svojom svete kde si ospravedlnia hocico, nam dym vraj neskodili ako detom, ani ked bola sestra tehotna- ja som bola ta zla co poukazovala na to ako škodí bábätku. Ich odpoved? Viac by bábätku uškodila keby prestane lebo je zvyknutá na cigarety. Takze pokiaľ oni si nepriznajú ze fajčenie aktívne aj pasívne velmi škodí organizmu nikdy im nenapadne nevystavovať dymu detom. Preto musim ja prekusnut ze budem síce ta zla, ale moje deti nebudú pasívnu fajčiari.
kludne bud zla... ja by som to nedovolila tiez aby niekto pri malych detoch fajcil, ja myslim, ze dokonca mooja 14r v zivote nikdy nebola v zafajcenom prostredi :D
Oni si nemusia priznavat,ze im fajcenie skodi. Vedia ze to nieje zdrave,ale Teba do toho absolutne nic nieje ci fajcia,alebo nie. Aj moja svokra fajci,fajci aj v byte,ale ak pridu deti,tak ide na balkon. Moj otec to iste,chodi si zapalit do pivnice v zime a ked je teplo tak vonku.......a koli tomu ze su fajciari,tak nemozu vnucata k nim chodit?
kludne bud zla... ja by som to nedovolila tiez aby niekto pri malych detoch fajcil, ja myslim, ze dokonca mooja 14r v zivote nikdy nebola v zafajcenom prostredi :D
@simca06022011 😁😅👌
Oni si nemusia priznavat,ze im fajcenie skodi. Vedia ze to nieje zdrave,ale Teba do toho absolutne nic nieje ci fajcia,alebo nie. Aj moja svokra fajci,fajci aj v byte,ale ak pridu deti,tak ide na balkon. Moj otec to iste,chodi si zapalit do pivnice v zime a ked je teplo tak vonku.......a koli tomu ze su fajciari,tak nemozu vnucata k nim chodit?
@martin96321 mne je jedno ci fajčia, len mne vyčítajú ze tam nechodim. Ano nebudeme tam chodit v zime pretože ich reakcia na to ze nemaju fajčiť v spojenej kuchyňa obývačke ked sa tam hrajú deti je ze oni su tam doma a nie neotvoria okno lebo im je zima. Žiaden normálny človek by na take navstevy nechodil.
@martin96321 oni neberú ohľad na druhého v ničom. Babka bozkáva vnučku na tvar ked ma herpes, dedo povie ze chcú vziať vnučku von a v druhej vete povie ze je pn lebo je chory. Viac krat som im vravela ze po porode chcem pár týždňov kľud ze dcéra je soplava a chceme sa doliečit a tráviť cas spolu aby si zvykala na babatko. Napriek tomu kazdy druhý den otravujú s tým ze idu na výlet. Nasla by som milión takých prikladov. Uz mam voči ním averziu, ale to asi pochopí iba ten co to zažil.
@simca06022011 hej to je super
Ved chodit tam nemusis. Nikto Ta nedonuti.......ale mozno ak budes nieco niekedy potrebovat,tak Ti povedia ze nemozu,lebo si musia zapalit.....
Ved chodit tam nemusis. Nikto Ta nedonuti.......ale mozno ak budes nieco niekedy potrebovat,tak Ti povedia ze nemozu,lebo si musia zapalit.....
@martin96321 maju právo sa slobodne rozhodnúť
Presne tak ako Ty. Len potom neplač ze sa na Teba vykaslali

Proste tiež nefajčím v mojej rodine fajčí dedo .môj brat aj jeho frajerka,moja sestra aj jej priateľ , z manželovej rodiny fajčí môj muž , svokro , mužov ujo , ale ani jeden nefajcia v prítomnosti ani jedného dieťa vždy idú ďalej .a vedia aký má na to názor .
Unas je to podbne z alkohol neznáša keď sa pije v prítomnosti deti .
Repstive nezaujíma ma že pijú ale nie keď ma niekto na starosť môj dieťa ani len pohár piva proste nie unas je toto problém
@dory11 podla mna je take zmýšľanie u normálnych ludi bežne, super ze to tak mate