Je chyba vo mne, alebo je priateľka neschopná?
Pekny den , uz aj vecer, Vam prajem krásne damy..
.. obraciam sa na Vas s prosbou, alebo skor otazkou .. mam priatelku, s ktorou som uz 5.rok, na zaciatku rok pracovala u svojho "ocinka" , potom sa pohadali a odisla odtial.. obcas sa snazila sa nejak privyrabat si..co jej celkom slo... poslednych par mesiacov (zacina sa to splhat k dvom rokom) , chcela by luxus, ale stale len hovori, ako by mala nieco robit,pracovat atd, ale snaha nulova, mame velke vydaje, zhruba 1600 € mesacne, vsetko to taham ja..ked jej poviem, preco je taka neschopna ist nieco robit, preco iba na to caka, ze jej niekto nieco da, povie : ,, Ja viem, ano mas pravdu, mala by som nieco uz konecne zacat robit a nie len cakat ze padnu z neba..atd.." prejde mesiac a stale na tom istom, stale dokola tieto iste reci, ako mam pravdu atd... chodievame k mojej mame, tam sa dobre napapa, ale doma jest neurobi, ved naco - vsak vyjedla moju mamu, ja sa na to nemozem uz pozerat.. som z toho uz zufaly 😢 co mam robit? To je ozaj taka neschopna?? alebo som vadny ja, ze ju mam za neschopnu? ☹ achjo..
@seahorse27 jasné že si kráti čas....
dievcata, vy mate v prvom rade asi problem same so sebou..
Detektív by z vás nebol. Pozrite sa na profil, odkedy tu je, čo tam má a hneď je vám jasný predmet podnikania aj profesionálne dôvody prečo je dlhšie na tomto fóre a aj že je to chlap. a bože baby by som použil aj ja
@bonaqa2013
@seahorse27
@trentot nie ja nemám, máš ty s nejakou dámou čo ti vyžiera tvoje e.... 😀 😀 😀
@oldman50plus to sa im bohuzial vysvetlit neda...
@oldman50plus Ta nezmyslena otazka ohladne donaskovej sluzby a datum registracie nic nedokazuje 😉 Aj "hihi" by si pouzil? To nepouzivam ani ja a som zena, pride mi to take "slepacie" 🙂 Dufam, ze som nikoho neurazila, ak ano, tak sa ospravedlnujem 🙂
@seahorse27 slepacie je uz len to, ako reagujes ty sama... takze tu nemas co robit, zbohom...
@oldman50plus hlavná vec že z teba je hotový forenzný vyšetrovateľ... Druhý Daniel Caruso 😀 😀 😀
@bonaqa2013 dievcata nechcem vas urazit, ale tie Vase reci uz hranicia s primitivnostou, nehnevajte sa..a neurazajte..
@trentot už také témy ani nezakladaj.... 😉 😉
@bonaqa2013 a ty na ne nereaguj, sladke snicky...
@seahorse27 Hihi používal Sam Hawkins a to bol tiež chlap 😉
Skúsim polopate. Tá veta je rok stará, ťažko mohol rok dopredu pripravovať "zábavu", toto nie je veľká vlaková lúpež. Takže podniká v niečom kde zákazníčky sú prevažne ženy preto MK je dobré miesto pre získavanie prehľadu. Štruktúra tej vety je jednoznačne mužská.
@trentot Inak nemysli tu má kopa žien brilantný intelekt - ale nie všetky
@trentot Ale, ale...ako si sa rozcertil/a 😀
@trentot ahoj, necitala som celu diskusiu, ale rozmyslal si vobec o tom, ze ona je vlastne zlatokopka? a co robia muzi s takymi zenami? bud si ich drzia a chvalia sa s nimi a ked ich omrzia a najdu si inu, poslu ju k vode. Takze mas 2 moznosti, bud sa s tym zmieris aka je, zostanete spolu ak ju lubis, a vsetko budes platit ako doteraz, alebo sa na nu vykasles a najdes si inu babu. Podla foto pekny si, nemal by si mat problem najst si inu, ci zlatokopku, neviem, je to na tebe. Pa
@oldman50plus Ano, pisomny prejav S. Hawkinsa na internetových forach je nezamenitelny 😀 btw fotka s cudzim babatenkom na obmakcenie zenskych srdc je tiez top 😎
@seahorse27 a ja sa mu ani nedivim ...
@seahorse27 a ja sa mu ani nedivim ... že sa rozčertil..
@seahorse27 preeesne si mi to zobrala z ust🙂
@trentot Aaaaach, to moje ego zakomplexovane....asi si ho idem poriesit na nejake muzske forum...ach...😀
@seahorse27 hej, skús to na tom mužskom fóre... budeš tam určite vítaná 😉
Čo ti na to povedať. Nemáte deti, robiť sa jej nechce, pošli ju kade ľahšie. Na tvoju otázku ti bohužiaľ musím odpovedať, že ak si jej to doteraz toleroval - čo nejdem pochopiť, tak ona schopná je viac než dosť a ty? Odpovedať si musíš sám. Dobrú noc!
a toto ma na modrom konikovi fascinuje- či sa téma začne o pestovaní paradajok alebo o manželskej nevere, skončí sa pri vzájomnom obviňovaní 😕
Typický koníkovský "flame war" 🙂 a je to také trochu "slepačie" v tom, že čo mám (všeobecnú, v konkrétnych prípadoch sa môže výrazne líšiť, neberte ma za slovo) skúsenosť, tak chlapi si vedia ponadávať aj jednu ubaliť, potom to vyriešia a je. A nadávky skôr k činu, nie osobe. Ženy si nadávajú osobne a berú veci osobne a dokážu sa uraziť "naveky" 🙂 Chlapi tu sú, no zvyčajne ako mlčiaci svedok a občas krátkou vetou ako príjemný racionálny hlas logiky (zvyčajne nevypočutej v balaste prebiehajúcej slovnej vojny).
Môj dojem - @trentot , ty ten problém vlastne ani nechceš riešiť "ja to zatiahnem, len trochu snahy chcem vidieť", lebo inak by si logicky zatiahol kohútik a vyriešené, nech to dopadne, ako dopadne. Osobne si myslím, že by neodišla - zvyk, očakávanie, že financovanie bude pokračovať. Mne z toho vychádza, že skôr čakáš vďaku slovne a v podobe aspoň smiešneho príjmu z čohokoľvek, v podstate od nej neočakávaš, aby bola rovnocenný partner. Zamysli sa vedome, či je to to, čo skutočne chceš. Ak áno, ok - keď pochopí, že na zotrvanie v štandarde jej stačí opakovaný prejav vďaky, tak to bude robiť. Ak ti partnerka ako prívesok nestačí, potom skús napomôcť pri hľadaní práce, rozšírení vzdelania ... ak nezaberie, potom si zváž pre a proti, či ti tá "záťaž" za to stojí.

@sianka Bavi ma sledovat, kolke ste mu/jej aj napriek mnohym signálom naleteli 😉