icon

Je chyba vo mne, alebo je priateľka neschopná?

trentot
1. sep 2015

Pekny den , uz aj vecer, Vam prajem krásne damy..

.. obraciam sa na Vas s prosbou, alebo skor otazkou .. mam priatelku, s ktorou som uz 5.rok, na zaciatku rok pracovala u svojho "ocinka" , potom sa pohadali a odisla odtial.. obcas sa snazila sa nejak privyrabat si..co jej celkom slo... poslednych par mesiacov (zacina sa to splhat k dvom rokom) , chcela by luxus, ale stale len hovori, ako by mala nieco robit,pracovat atd, ale snaha nulova, mame velke vydaje, zhruba 1600 € mesacne, vsetko to taham ja..ked jej poviem, preco je taka neschopna ist nieco robit, preco iba na to caka, ze jej niekto nieco da, povie : ,, Ja viem, ano mas pravdu, mala by som nieco uz konecne zacat robit a nie len cakat ze padnu z neba..atd.." prejde mesiac a stale na tom istom, stale dokola tieto iste reci, ako mam pravdu atd... chodievame k mojej mame, tam sa dobre napapa, ale doma jest neurobi, ved naco - vsak vyjedla moju mamu, ja sa na to nemozem uz pozerat.. som z toho uz zufaly 😢 co mam robit? To je ozaj taka neschopna?? alebo som vadny ja, ze ju mam za neschopnu? ☹ achjo..

tiwyna
1. sep 2015

@trentot neverim, ze nevies co mas robit? Proste jej jednoducho povedz, ze pokial sa nezamestna, tak ma smolu, nebudes ju zivit, ze nie je invalidna, ani nema male dieta, kvoli ktoremu nemoze pracovat, ze je leniva ako vos a nebudes ju v tom podporovat, to potrebujes pocut od nas, co ti mame nato poradit ine?

xfenix
1. sep 2015

vymenit zenu. Ak dva roky nebola zmena, ani ziadna nebude.

seahorse27
1. sep 2015

@trentot Na internete to uz raz tak chodi - virtualna realita casto nema nic spolocne s tou skutocnou a ludia sa velmi radi skryvaju za identitu niekoho iného. Novinka? 😀 Maju na to rozne pohnutky...No, mne len pride divne, ze chlap prave TU hlada odpovede na svoje otazky...

stardust
1. sep 2015

a hladat si rovnocennu partnerku 😉

zojaaa
1. sep 2015

Fakt neverim, ze toto je realny chlap a ze to je jeho foto....

Nepoznam ani jedneho co by pisal na modreho kona a este tieto dristy....
Asi nema gule...😂 sorry

trentot
autor
1. sep 2015

no dobre dievcata... dakujem vam vsetkym ...a tie ktore maju so mnou nejaky problem, tak je to bohuzial iba Vas problem...a velmi sa "ospravedlnujem" za to, ze som sem vobec aj nieco napisal, pretoze som si neuvedomil jednu zasadnu vec - ze iba Vy, mozte mat nejaky problem a nie aj muz, lebo muz nie je clovek, ze? Muz nemoze mat problemy, pre muza je zakazane ake kolvek forum, vsak? Niektorym dakujem a pri niektorych sa mi rozum pozastavuje tiez...

tiwyna
1. sep 2015

:D kurnik, aj ja sa uz paar tyzdnov pozastavujem nad tym, ci je muz clovek...lebo poniektori a su v prevahe..sa nespravaju ako ludia :D, toto nie je myslene na teba samozrejme, ale na muzov ako bytosti 🙂

seahorse27
1. sep 2015

@trentot Ano, chlapi maju svoje problemy, len ich riesia inde, nie na mamickovskom fore...este tak, keby ich partnerka aspon bola mamicka, tak by to davalo logiku, ale takto... 😲 😝

sivula
1. sep 2015

@trentot len ma tak napadlo,keby sa takto chovala tvoja dcera na prahu dospelosti,co by si urobil? Milujes ju,vyhodit ju nechces,ale priucku potrebuje.Skus sa na to pozriet inak a mozno na to prides.Ja by som zavrela kohutik a zaviedla pravidla.Casom zistis,ci je zlatokopka alebo len potrebuje nakopnut- doslova.

trentot
autor
1. sep 2015

@seahorse27 je to zakazane? nie je to zakazene a ak mas s tym problem, komentovat si to vobec nemusela a ani vobec nemusis 😉 ale tak ja to chapem, najdu sa zeny aj normalne, chapave...ale aj take ine... 😉 co uz

katkasofi
1. sep 2015

@trentot a5....to mi je záhada kde si ma tak mohol vidieť 😁

seahorse27
1. sep 2015

@trentot Nie je to zakazane, kludne pokracuj 😀 Prijemnu zabavu prajem...

apb
1. sep 2015

@trentot kto u vas robi domace prace?

mima4
1. sep 2015

@trentot tak ako teda?

neodpovedal si mi..ake mas s nou plany 😉

trentot
autor
1. sep 2015

@katkasofi podla tej profilovej fotky si mi znama, ale ci si to ty, neviem... no kazdopadne sa mi podobas 😉 nuz, asi tolko nesmiem sledovat na krizovatkach do aut hihi

katkasofi
1. sep 2015

@trentot vidíš? Kukáš po babách v pekných autách 😁 ja momentálne kukám len po kočiaroch 😁😉

lola911
1. sep 2015

@katkasofi jasne ze kuka po babach 😝 ved uz sa napapal tej svojej tak chce aby sme ho lutovali popripade sa na neho namotali, ved je podnikatel a zaraba viac ako 1600 eur 🤐 teda 1600 su len jeho vydaje, ktovie co take kupuje kazdy mesiac 😀

miriam11
Odpoveď bola odstránená
kristina1204
1. sep 2015

Neviem preco ale mam pocit ze tento chlap je v skutocnosti asi zena...

trentot
autor
1. sep 2015

@lola911 boze dievcata,mat vase problemy... to ako nejake tety na trhu ktore nemaju co ine na robote..smutne...

sianka
1. sep 2015

@lola911 A teba to evidentne riadne štve koľko zaraba 😝

seahorse27
1. sep 2015

@kristina1204 Ktory chlap pouziva ze "Boze baby..." a "hihi" ??? 😀

ukulela
1. sep 2015

@trentot nemas moznost najst jej robotu?

sardinka32
1. sep 2015

@trentot Podla toho co o frajerke pises, tak si natrafil na "zlatokopku". Tazko povedat ci taka bola uz predtym alebo sa takou stala len pri Tebe. Ono Tvoj problem sa da vyriesit velmi lahko...si to Ty. 😀 Ak som Ta spravne pochopila, nemas problem davat jej peniaze, len proste cakas, ze zdvihne zadok a pojde si zarobit dake vreckove. Ju uz tazko zmenis...jedine nejakym ultimatom, priskrtenim kohutika s financiami...alebo sa proste zmier s tym, ze je taka aka je. Ak nepomoze prve a druhe nedokazes, no tak potom treba ist od seba...kym este nemate deti, lebo to mi ver, ze potom ju budes dotovat do konca zivota.

lola911
1. sep 2015

@trentot nie je to smutne 😀 ano je to tak, priznam sa, nudim sa, v telke nic neni, cely tyzden som doma, teda od minuleho tyzdna mam dovolenku, mam navarene, upratane poprate, povesane a teraz som si naliala poharik fernetu citrusu s jablkovym dzusom (nemyslela som si ze to bude aj tak dobre ale kola nam dosla) ja mam taketo depky ked mam niekam letiet, neznasam lietanie, vzdy mam volno 2 tyzdne pred tym 😀

sianka
1. sep 2015

@seahorse27 ak nemáš čo napísať k veci tak načo tu vôbec píšeš? V každom druhom fóre sa vždy nakoniec strhne diskusia o tom či to je / nie je vymyslené a diskutuje sa nakoniec len o tom. Nezdá sa ti to - tak necitaj, nereaguj, venuj sa niečomu inému. Normálne ma to už irituje.

lola911
1. sep 2015

@sianka nestve ma to, len sa mi to nezda, ja mam ovela nizsie vydaje v zahranici, zda sa mi ze to prehana

bonaqa2013
1. sep 2015

@trentot ale kde, sú aj fóra pre mužov. Podkapotou. sk, Kúpimauto.sk , Ostavbe.sk, Efilip.sk .....

seahorse27
1. sep 2015

@sianka Mna to zasa bavi 😉 A k "veci" som uz napisala v mojom prvom prispevku, precitaj si 🙂

sianka
1. sep 2015

@seahorse27 baví ta rypat? Skvela "zabava", ozaj...