Je chyba vo mne alebo v ňom?
Ahojte, píšem sem prvý krát a ani neviem vlastne ako to tu funguje. Chcela by som nestranný názor lebo už naozaj neviem nájsť riešenie…s mojim partnerom sme spolu takmer 3 roky. 7 mesiacov sme spolu chodili a 2 roky spolu aj žijeme. Na začiatku vzťahu sme žili s jeho rodičmi a teraz od novembra bývame sami. Pracujeme obaja vo firme môjho otca, takže voľno máme vždy naraz. Keď sa ráno zobudíme hneď bežíme k jeho rodičom. Varím upratujem im, všetko im vybavujem ja. Väčšinu času trávime spolu, ale je tam niekto s nami vždy, takže podľa mňa to neni strávený čas spolu. Ja by som chcela tráviť viacej času s ním osamote. Jemu to príde v poriadku a každý večer sa potrebuje odreagovať odomna. Moja rodina je citovo veľmi založená, aj ked sme už dospelí moji rodičia nás objímajú, no jeho rodina taká nie je a v našom vzťahu to je veľmi cítiť. Chcela by som vás poprosiť o nejakú radu ako by som vedela mu vysvetliť, že potrebujem viac pozornosti ako mi dáva. ( žiadne objatia ani bozky). Na začiatku vzťahu som to pripisovala tomu, že mal problémy. Ja som mu pomohla vyriešiť všetko. Keď aa rozprávame o tom vždy odbáča od témy alebo mi povie, že som psychicky narušená. Som naozaj veľmi zúfalá a neviem či je chyba vo mne alebo v ňom…
Tak odpoved je ze chyba je v tebe. Lebo si myslis ze Musis chodit varit a upratovat služkovat u jeho rodicov. . Vyhladaj odbornu pomoc! On si k tebe dovoli len tolko kolko mu ty dovoliš.
@natalia876 necitala som komenty ale musíš si sama odpovedať či dokážeš jeho správanie do budúcna akceptovať alebo ti to vadi a ver mi čím ďalej tým viac ta to bude frustrovaná. Myslím tým absenciu dotykov , nehy pohladenie. Etse ste spolu krátko mal by ta zboznovat a nie sa chovať ako píšeš. On je zrejme z takej rodiny kde sa city veľmi neprejavujú a ty si z úplne inej . Jemu príde jeho správanie normálne lebo len toto videl doma. Ale osobne si myslím, že tebe do bude vadit aj v budúcnosti. To sa nedá naučiť , buď to človek má v sebe alebo nie. Ja by som z takého vzťahu bez deti odišla. Nájdi si muza, ktorý bude na rovnakej vlnovej dĺžke čo sa týka citov, empatie a pod ušetríš si veľa smutných a frustrujúcich chvíľ v zivote....
@natalia876 Musíš iba zomrieť. Čo ti dáva tento vzťah? Ste spolu stále, aj v práci aj doma a ešte aj chodíš slúžiť k jeho rodičom namiesto toho, aby si si oddýchla alebo išla cez víkend na výlet. Si mladá a žiješ ako 50-rocna žena. Veď mu povedz, že nikam nejdeš, sú to jeho rodičia, nech ide on. A o dieťati s ním by som už vôbec neuvažovala.
A on tiez robi pre tvojho otca zadarmo, ked ty robis pre jeho rodicov? Tvoji rodicia su spokojni s tym ako fungujes, ze robis zdarma sluzku priatelovym rodicom? Si mlada, vykasli sa na neho cim skor, lebo budes trpiet cely zivot.

@natalia876
A keby nejdeš hneď ráno obskakovať jeho rodičov tak čo, dá ti na zadok? 🤷♀️ Ty asi o sebe nemáš veľmi vysokú mienku a tvoje sebavedomie tiež ostalo niekde u tvojich rodičov v komore, lebo takto zo seba nechať robiť handru, to už je ozaj za zamyslenie.