Je dobrý otec menej ako zlá matka?
Dobrý deň, už nejaký čas sledujem fórum no rozhodol som sa založiť si nový nick s dôvodu, záchrany súkromia. Potrebujem sa však iba vyžalovať. Resp.aspoň povdzubiť. Som 4 roky ženatý. Nebola to láska na prvý ba ani druhý pohľad. Od malička som mal túžbu mať rodinu, mať veľa detí a podobne. S mojou manželkou sme sa poznali len ako kamaráti , avšak raz prišla ku mne a povedala mi, že je tehotná. Dieťa nebolo moje no ten chlap ju nútil ísť na potrat vraj on ho nechce, že pre neho to bol úlet. Tak sme sa dohodli, že sa zoberieme. Narodila sa nám malá Natálka, šikovné dievčatko 🙂 krásne , usmiate 🙂 avšak jej mama už nejak nejavila o ňu záujem. Prestala kojiť, zakladala si firmu tak som pri malej ostal ja. Stal som sa mužom v domácnosti. Varil, paril, žehlil, umýval,kúpal, hral sa , liečil odreté nôžky , a chrípky. No bol som veľmi šťastný že mám krásnu dcérku. hoc nie biologicky v rodnom liste som ako otec, avšak nie biologicky... bolo niekedy až mierne smiešne keď vám povedali, že sa na vás podobá, no srdce mi vravelo, že som šťasný. Avšak manželka začala viac a viac pracovať párty, plesy, víkend, stretnutia. Až keď jeden víkend prišla domov a povedala mi, že čaká dvojičky... vedel som, že niesú moje kedže sme spolu dlhšie nespávali. Spýtal som sa jej či teda chce rozvod a ona, že nie len si to chce dať vziať. No povedal som si, že tie deti za nič nemôžu. Akosi po pár prebdených nociach som si, no čo finančne sme na tom dobre. Tak dve ešte vychováME. no zas to bolo len o mne mám dve dvojičky Peťka a Matúška šikovný a hraví chalani. No včera prišla manželka s tým, že podala žiadosť o rozvod. Vraj ju to so mnou prestalo baviť. Úprimne ani mňa to už nebavilo. Nakoľko MATERSKÁ DOVOLENKA nie je zďaleka o dovolenke ale o tom, že doma urobíte veľa drobných činností a nikto vám za to nezaplatí ako v robote. Ste doma lenže veď viete sami koľko toho urobíte a nikto si to ani nevšimne :( . Povedala mi, že nie som muž pre ňu s rozvodom som súhlasil lenže potom mi povedala,že chce deti. Deti ktoré som v podstate vychoval ja. Vraj mi ich zoberie lebo dá urobiť genetické testy a ja otcom nebudem. Veľmi tie deti ľúbim prispôsobil som im môj život. Poradte mi prosím čo ďalej... kašlať na manželstvo aj tak to nefungovalo ale deti za to nemôžu ona ich nechce , aby sa mali dobre len to aby ublížila mne :(
@fidka79 ak je uvedeny ako otec bude musiet platit a ak ona aj porodila deti od ineho muza a neuplynul cas od rozvodu su automaticky jeho a ako citam niesu rozvedený...ak je príbeh pravdivý je veľmi smutný...
Toto je co preboha za dinosaura strateneho?...
Akoze ak toto nieje nuda admina na ozivenie fora tak neviem...
Je to síce vymyslené ale ako si má vážiť žena muža ktorý jej ani "nerozbil hubu" ak mu v normálnom vzťahu doniesla deti od iného?
A ak náhodou existuješ tak ti hovorím že máš tréning, choď si spraviť svoje ak ti to nejaká s takouto submisivitou dovolí 😀 .
@jezkoo123 Skús sa jej len tak medzi rečou opýtať ako si to predstavuje? Ako chce vychovávať 3 deti sama a bez výživného (keďže chce dokázať, že nie si otec, od teba naň nárok mať nebude, bude musieť hľadať biologických otcov a najskôr dokázať, že oni sú otcovia). A hlavne, byť tebou, tak si nájdem právnika, dobrého a bojujem, to že nie sú tvoje biologické neznamená, že ich menej ľúbiš. Doplatil si na harpyu, ktorých je v poslednej dobe nejako priveľa. Netuším, aké máš šance, ale dúfam, že šancu máš, lebo z týchto hnusných akožematiek mi začína byť až zle.
@jezkoo123, ak je pravda co pises, tak nie si normalny. Tebe je zbytocne radit a vobec neverim, ze je to pravda, lebo normalny chlap, ked mu zahne zena, posle ju do riti, nie to este ze bude vychovavat dalsie cudzie decka. A ak je pribeh skutocny, tak si na smiech a nie na polutovanie.
neverim ani slovo, pochybujem ze je na tomto svete chlap, kt. len tak s kludom anglicana prijem tri cudzie deti za svoje, a obzvlast ak dve z toho boli splodene inym muzom pocas manzesltva, a este aj ochotne sa vzorne stara plus ostava na materskej...
a ak nahodou existuje takyto ojedinelec prepac nie si normalny...
Nevravím ze som bol kľudný... To som nepovedal ale to som ju mal zmlatit? Ja vlastne deti mať nemôžem... A nepride mi vhodne ženu biť....
A neviem prečo by som mal klamať.... Čakal som ale nejaku podporu... :( a nie taketo zdrby ano bol som naivný.... Ale co teraz? Su to viac moje deti ako jej :'( a ja o nich nechxem prísť a ak je dobrý otec nenormalnym javom.... Tak mi je ľúto, ze to beriete takto
@jezkoo123 pozri na vsetko su sudy,ak si ich otec aj v rodnom liste mozes ziadat ako o predbezne opatrenie tak aj o starostlivost.
@jezkoo123 tak jasneže môže ,stojí to kopec penazí a bola by teda riadne sprosta ak by nechcela s detmi pomôcť,sama som matka čo porozvode bola na dve deti sama ,ich otec sa na ne vys... .Vzdy by ma potesilo keby sa aspon obcas staral,platil na ne ...no niekedy to nefunguje na jednu a inokedy na druhu stranu/mam kamarat co ma deti vo svojej starostlivosti-ich matkla ich nechcela/ je des ak sa dvaja dospelí ludia nevedia dohodnut...neviem čo ti viac poradit urcite na urade soc.veci by ti vedeli poradit
@jezkoo123, jedna vec je ze nemozes mat deti, druha vec je, ze ti zena trtka s inym. A to ze nemozes mat deti to predsa neospravedlnuje. Trtkat mzoes aj tak, nie? Ona deti nechcela, chcela iba sex. Ty nemozes byt normalny. To akoby ma podviedol muz, urobi si decko s inou a mne povie, ze chce aby som sa o to decko starala ja. Jasne, decko za to nemoze, ale vyhodila by som chlapa jak spinave pradlo. Neuraz sa, ty nie si neplodny, ty mas nejaku mozgovu vadu. Keby dosla zas, ze caka trojicky zo susedom, ty sa potesis, ze vas bude 8.
oprava ... mozes....., .... so susedom.... aby zas nebol problem s jazykovym okienkom
@katka1981 nie nepotesil...ale vtedy som si mam manželku no co tak budeme mat aj deti.... Obmakcila ma tym ze ma materinsku potrebu po babatku... Myslel som ze sa zmeni... :( tak som naivny.... No a? Lubim ich... A dal by som im všetko :( vy o mne. Píšete ako keby som bol mentalne chorý
@jezkoo123, vies kolko parov je neplodnych? Alebo jeden z partnerov? Je to velmi smutne, ale neriesi sa to bokovkami. Tebe sa to zda normalne? A preco trepes, ze ta obmakcila ze ma materinsku potrebu po babatku, ked si v uvode pisal, ze chcela ist na potrat a mimochodom, ked ma matka materinsku potrebu, tak sa venuje dietatu (Natalke) a nechodi na party. Taka zena nie je predurcena na materstvo. A taku mala silnu materinsku potrebu, ze si na materskej ostal ty? Zaujimave. Preco si protirecis?
@jezkoo123 no na takomto fóre očakávaj aj takéto nemilé komenty, tu si veľa mamičiek myslí, že môže človeka úplne potopiť, uraziť, ponížiť a čo ja viem čo ešte...neviem čo si tým dokazujú, ale to je vlastne jedno... tvoju situáciu nebudem hodnotiť ani ťa nijako súdiť, každý urobí v živote xy chýb...ale jediné čo môžem urobiť ti je poradiť, že najlepšie bude sa poradiť s právnikom, na čo máš naozaj právo. bezplatne to môžeš urobiť napr na http://poradna.hnonline.sk/ držím palce, aby všetko dobre dopadlo a hlavu hore, bude to v poriadku, len sa nevzdávaj a bojuj o to na čom ti naozaj záleží 🙂
Inak tiez si nemyslim, ze toto je skutocny pribeh... ale mam v blizkom okoli nieco podobne.. ona 18, on 27 zobrali sa, lebo cakala dieta, po dvoch rokoch dalsie.. po 7 rokoch sa zbalila, ze sa zalubila a odisla od neho aj deti, otehotnela a ked ju ten jej sucasny doslova vykopol, prisla nazad aj s bruchom a teraz vychovavaju 3 deti z toho len to druhe je jeho, lebo ona bola tehotna s druhym, ten ju nechal a tento bol tak blby, ze si nedokazal poratat, ze jeho manzelka porodila za 6,5 mesiaca 4 kilove zdrave babo