icon

Je dobrý otec menej ako zlá matka?

jezkoo123
19. jan 2016

Dobrý deň, už nejaký čas sledujem fórum no rozhodol som sa založiť si nový nick s dôvodu, záchrany súkromia. Potrebujem sa však iba vyžalovať. Resp.aspoň povdzubiť. Som 4 roky ženatý. Nebola to láska na prvý ba ani druhý pohľad. Od malička som mal túžbu mať rodinu, mať veľa detí a podobne. S mojou manželkou sme sa poznali len ako kamaráti , avšak raz prišla ku mne a povedala mi, že je tehotná. Dieťa nebolo moje no ten chlap ju nútil ísť na potrat vraj on ho nechce, že pre neho to bol úlet. Tak sme sa dohodli, že sa zoberieme. Narodila sa nám malá Natálka, šikovné dievčatko 🙂 krásne , usmiate 🙂 avšak jej mama už nejak nejavila o ňu záujem. Prestala kojiť, zakladala si firmu tak som pri malej ostal ja. Stal som sa mužom v domácnosti. Varil, paril, žehlil, umýval,kúpal, hral sa , liečil odreté nôžky , a chrípky. No bol som veľmi šťastný že mám krásnu dcérku. hoc nie biologicky v rodnom liste som ako otec, avšak nie biologicky... bolo niekedy až mierne smiešne keď vám povedali, že sa na vás podobá, no srdce mi vravelo, že som šťasný. Avšak manželka začala viac a viac pracovať párty, plesy, víkend, stretnutia. Až keď jeden víkend prišla domov a povedala mi, že čaká dvojičky... vedel som, že niesú moje kedže sme spolu dlhšie nespávali. Spýtal som sa jej či teda chce rozvod a ona, že nie len si to chce dať vziať. No povedal som si, že tie deti za nič nemôžu. Akosi po pár prebdených nociach som si, no čo finančne sme na tom dobre. Tak dve ešte vychováME. no zas to bolo len o mne mám dve dvojičky Peťka a Matúška šikovný a hraví chalani. No včera prišla manželka s tým, že podala žiadosť o rozvod. Vraj ju to so mnou prestalo baviť. Úprimne ani mňa to už nebavilo. Nakoľko MATERSKÁ DOVOLENKA nie je zďaleka o dovolenke ale o tom, že doma urobíte veľa drobných činností a nikto vám za to nezaplatí ako v robote. Ste doma lenže veď viete sami koľko toho urobíte a nikto si to ani nevšimne :( . Povedala mi, že nie som muž pre ňu s rozvodom som súhlasil lenže potom mi povedala,že chce deti. Deti ktoré som v podstate vychoval ja. Vraj mi ich zoberie lebo dá urobiť genetické testy a ja otcom nebudem. Veľmi tie deti ľúbim prispôsobil som im môj život. Poradte mi prosím čo ďalej... kašlať na manželstvo aj tak to nefungovalo ale deti za to nemôžu ona ich nechce , aby sa mali dobre len to aby ublížila mne :(

Strana
z2
jantyy
19. jan 2016

Autor sa len zabava. V uvodnom prispevku pise, ze ked zena prisla s tym ze je tehotna" vedel som ze nie su moje, kedze sme dlhsiu dobu spolu nespavali". On nenapisal " vedel som ze nie su moje , kedze nemozem mat deti".... Az ked ste sa do neho pustili, potom rychlo vypotil(a) ze "nemoze mat deti". Podla mna na 1000% vymysleeeee

mirica
20. jan 2016

@jezkoo123 ....súd by mal rozhodovať v prospech dieťaťa. Nemusí sa striktne riadiť genetickými testami, a ani ich nemusí nariadiť. V tvoj neprospech hrá napríklad príliš nízky vek detí . V tvoj prospech zrejme to, že bio otcovia sa zrejme neudú moc hrnúť do toho ,byť uznaní za otcov. Tvoj prípad je veľmi špecifický a podľa mňa , ak chceš nadalej ostať otcom detí, budeš potrebovať právnika, ktorý sa špecializuje presne na takéto prípady. Čiže nie vojsť do prvej advokátskej kancelárie.

Neviem , či je téma vymyslená , alebo nie. Nemusí byť, nakoľko autor písal, že nešlo o lásku, ale o manželstvo z rozumu. Zrada človeka, ktorého nemiluješ a ktorý nemiluje tteba , nejak extra nebolí.
Je možné, že túžil páve po rodine a deťoch, a bolo mu jedno ako sa k nim "dopracuje". Môže ísť o veľmi silne submisívnu osobnosť, a také sa vyskytujú jak medzi ženami, tak aj medzi mužmi. Človeku, ktorý taký nie je , sa dosť ťažko chápe, čo všetko sú ľudia s takouto povahou schopní akceptovať.

thea77
20. jan 2016

@jezkoo123 Obrat sa na Ligu otcov a poziadaj ich o odporucenie na pravnika....a na urazky sa vykasli. Vezmi si z tych "rad" iba to, co ta posunie dopredu k tvojmu cielu. Drzim palce.

katka1981
20. jan 2016

@jantyy, presne tak, prekruca, raz chcela ist na potrat, potom mala materinsky pud, no bol ozaj velmi silny, ked na MD ostal on. Nech je pravda kdekolvek, iste je, ze je klamar.

dominika6
20. jan 2016

@jezkoo123
mal si jej vylepiť,za každé dieťa jednu...
hned by pocítila tvoju mužnosť...
kašli na ňu,nech si ide tam vonku na teba čaká taká čo sa nebude hárať každý rok...

juhseverzapad
20. jan 2016

@jezkoo123 Keď to napíše ženská, tak ju všetky ľutujú,aké to má ťažké, keď to napíše chlap tak je blb a nie je to pravda. To že polovica báb sú husi to už nikto neberie na vedomie. Drž sa a bojuj.
P.S.: Neberte to hneď všetky osobne.

dominika6
20. jan 2016

@jantyy
a čo..ked nemôže mať deti nemôže akože sexovať?

jantyy
20. jan 2016

@dominika6
Samozrejme ze môže sexovat. Ale treba pozorne citát. On napísal fakt a následne dôvod: " vedel dom ze nie sú moje, KEDZE sme dlhšiu dobu spolu nespavali". Dôvod prečo nemozu byt deti jeho uviedol ze spolu nespavali a nie ze nemôže mať deti. Keby to bola pravda, uviedol by neplodnosť ako dôvod, nie absenciu sexu.

dominika6
20. jan 2016

@jantyy
celé je to divné

miriam11
20. jan 2016

@jezkoo123 ak je tato situacia tvoja a naozaj realna tak ja nemam slov. Paneboze, manzelka spava s inymi, deti ma uplne s niekym inym a ty ako taky p.ko si to dokazal tolerovat. Toto mi moj mozog neberie. A co teraz? Vyuzivala tvoju dobrotu podla vsetkeho vo svoj prospech, vsak co uz.... Asi len jedno, za chyby sa plati a skus zabojovat aspon raz v zivote, aby tie deti zostali s tebou.

maria1989
20. jan 2016

@dominika6 prečo by jej mal vylepiť? chlap má deti, a ani nemusel t*tkať 😀

Strana
z2