icon

Je extrémny štýl partnera dôvodom na rozchod?

30. jan 2025

Zdravim , je podla vás dovod na rozchod ked vas priatel nuti do extremneho životneho stylu ? Myslim tym že chce aby ste uplne prestali jest sladke ,nemali alkohol,stale športovali, ja beriem ze mi chce dobre ale ja netrpim nadvahou aby som to musela tak drzat a tiez ma nebavi kazdy den s nim vecer jest len salat atd ,uz len kvoli tomu mam strasne chut na sladke a to so sladkym vobec neprehanam,proste to je to iste ako keby niekto zboznoval mcdonald a nuti partnera to jest,ja sa nestravujem nezdravo len mne proste nechutia salaty ani tortilly atd,vajicka este zjem ale radsej mam na ranajky chlieb s niecim ako ovsene kaše atd …co si o tom myslite ?

Strana
z2
anonym_106acb
29. dec 2025

@anonym_autor preco ho neposles do riti a nepovieš mu nech sa stravuje ako on chce a ty budes jest co ti chuti? Nechapem toto ze ho poslúchas na slovo

anonym_106acb
29. dec 2025

@anonym_autor no autorka ja si to normalne predstavujem teraz sama na sebe a som vytočená do vývrtky. Ze núti do ovsenej kase. Velmi rychlo by som mu vysvetlila ze nema žiadne práva nic rozkazovať. A naschval by som si sla kúpiť tu najväčšiu čokoládu. Ty akoze nie si svojprávna? Preco ješ šalát na večeru ked ti to nechuti preco si neuvaris co mas rada. Co ti bráni si urobit chleba s maslom na ranajky a povedat mu ze mas vlastný život a nebudeš kvoli nemu trpieť? To fakt ženy vy ste žili v jaskyni? Strasne sa niektoré ponizujete kvoli debilom

anonym_0f7a9e
2. jan 2026

Autorka, tak kam ste sa posunuli za ten rok? Celkom na to zaujima. Vidim len 2 moznosti, ze uz spolu nie ste, alebo si sa podvolila a trpis. Sama denne cvicim, nejem sladkosti, nefajcim, vobec nepijem alkohol, stravujem sa relativne zdravo. Ale preto, ze ja som sa tak pred rokmi rozhodla, nie preto, ze ma niekto donutil. Ale tieto fitnes extremy, to je nieco hrozne. Toto musis, tamto nesmies, toto boze chran. Nikdy by som nenechala diktovat si od niekoho co jest a ako zit. Poradit, nasmerovat ok, ale vyzadovat v ziadom pripade.

Strana
z2