Je každá svokra strašná?
Ja sa už naozaj bojím mat jedného dňa svokru keď tu čítam čo píšete…
Je tu skupina "Ach, tá svokra" 😝 Tam sú iné hlody, ako v týchto verejných diskusiách....Škoda, že tu nie je skupina "Nevesta na pohľadanie"...Aspoň z toho, čo tu denne čítam, tak niektoré nevesty by sa tam našli...A to mám super vzťahy s mojimi nevestami, nehádame sa, rešpektujeme sa, no a ja sa nestarám do nich a ani ony do mňa.
Ja mam lepsi vstah zo svokrou ako s mojou matkou.
Svokra je mila, starostliva, neklame a respektuje hranice, za co si ju vazim. Viem, ze jej mozem verit.
Urcite je to o respektovani druheho a hlavne povahy cloveka🙂
Ja mám dobru svokru. Není sme najlepšie kamošky, ale rešpektujeme sa, pomôžeme si keď treba.
Mala som dve, resp. prva bola len skoro (chvalabohu) svokra. Protivna žena, by som ju upalila ako bosorku.Teraz mam druhu, už ozajstnú a za nič by som ju nemenila. Niekedy ma aj mrzi že sa jej malo venujem 😉
Moja je super ♥️ a nie úplne blízko 🤭. Ale zas ja som aj super nevesta - neohováram ju po kamoškách a internetoch, nestarám sa do nej a nesúperím s ňou o chlapa (ale ani nemusím, v tomto má aj môj chlap jasno, všetka česť mojej svokre, že ho tak vychovala).
mna skor desia buduce nevesty...
Od kedy som sa odsťahovala od svokry,tak mám znesitelnu svokru,ale kvôli minulosti,čo sa stalo,tak nikdy kamarátky nebudeme,ani mamou mi nebude. Je to matka môjho muža,dobrá babka mojich detí a svokra. Keď chces mať ako tak dobrý vzťah s cudzou ženou,tak nezdieľaj s ňou jej domácnosť a nepripúšťaj si až príliš k srdcu jej nazory. Je to proste súboj o jedného muza
A treba pamätať, že aj z nás budú raz svokry...
Nie, nie je jazda svokra strašná. Moja žiaľ už nežije, mali sme aj nezhody, ale veľmi bežné, oar dní sne sa nebavili, potom pomerili, vysvetlili. Mala som ju veľmi rada a veľmi mi chýba
Ja mam uzasnu svokru 🙂 a aj uzasneho manzela
moja mama je fajn svokra ale to je tym ze ja ju kocirujem lebo inak by to muz nezvladol uz teraz je trosku rozhodeni z nej 🙂
Vztah so svokrou do velkej miery zavisi aj od povahy nevesty. Netreba sa bat,treba pocitat s tym,ze kazda rodina ma ine zvyky a treba ich respektovat,treba vela toho prepocut,nebrat si vsetko k srdcu.
Nie každá svokra je zlá ja som mala dobrú asi preto ,že som bola dobrá nevesta 😜.
Cosi..moja svokra je super..druha mamka 🙂 pomoze, podpori, je oporou, rozumieme si..neboj dobre bude 🙂
Vždy sa dá nájsť spoločnú reč. Len treba chcieť. Neboj sa.
Ja mam dobru svokru 😍
ja som mala super svokru ktora vychovala poriadne svojich synov mam to stastie ze jeden z nich je mojim manzeklom,druhy je mojim svagrom a najlepsim priatelom v dobrom aj v zlom je mladsim o generaciu je napomocny v kazdej situacii,este nema svoju rodinu tak sme tu v kazdej situaci pre neho ked uz nema mamu,skoda ze svokra tak skoro zomrela,bola to najsuoer zena
Nie kazda je strasna.aj moja je super...
Nie. Ja som toho príkladom. 😀 Ak máš dobrú nevestu, či zaťa, si aj ty dobrá svokra.
Nie, moja svokra je anjel. Je obetava, milá, prajna, miluje svoje vnučky, naše dcéry, vždy keď môže, tak pomôže. A aj keď býva neďaleko, nechodí na časté návštevy 😁 A porodila a vychovala mi skvelého manžela.
Ja myslim, ze moj muz ma dobru svokru, nemame s nou ziadne problemy a snazi sa nam ozaj pomahat ako len vie. Ja zial svokru nemam, zomrela par rokov pred nasou svadbou a musim povedat, ze mi je casto za nou luto, chyba.
Nie .to čo je za otázku?
Ja mam dobru svokru a moja mama je tiez dobra svokra :D bud v klude 🙂
no tie co tu pisu budu tiez raz svokry a potom pochopia🤣
Ja mam veľmi milú ochotnú, svokru rada pomôže, vnúčatá zbožňuje a ja s nou vychádzam veľmi dobre. Myslím si ze tie strašne príbehy o svokrach podané len z jednej strany sú niekedy zavádzajúce . Každá minca má dve strany a určite aj nevesty vedia byt strašné.
Ja mám perfektnú svokru🙂🙂 nemenila by som .
Aj nevesty niekedy stoja zato. Jedna taka legenda bola v rodine. Dotiahol to stryco domov, našiel to na montážach v 50.rokoch. Prišla na 1.navstevu svokrovcom, tam styria mladší súrodenci a hneď začala chlapovi natlkat do hlavy, ty si najstarší, ty máš práva, ty si gazda, oni nech sa pracú.. Nikto na ňu nemal páky, psychopatka od okotenia, všetci jej začali ustupovať, hanbili sa chodiť po dedine, lebo niekto na ňu krivo pozrel a išla zháňať podnájmy... Telenovela pred vynajdenim seriálov... nemohli sa poradiť na MK polstoročie pred internetom💦 akurát raz do mesiaca si babča ulavila v spovedelnici, aj to farár keď ju zbadal, išli do zakristie,aby sa nevesticka nedozvedela.... Išla si stále svoje ako buldozér, všetkých zhrnula z cesty a všetko zdedil jej starý,dom, hektár okolo domu, ha lesa, latifundia...) ktory sa zmenil na masochistu, koril sa pred ňou a "odprosoval ju" snáď aj na smrťposteli. Nemôžem si na jej vychcane prededene detičky ani spomenúť, toľko zla, toľko skrivodlivosti, dosla ako diabol, rozvratila všetko a dožila skoro 90.,Karma??? Ta pred ňou utekala maraton👿taky rodinný Adolf▪️
Ja mam takú neutrálnu - neublíži , nepoteší 🙂 nesťažujem sa

Podľa.mna svokra nech je ak chce,ale skôr záleží od toho ako sa k tomu postaví tvoj muž. Či si vie určiť hranice u nej,že do tohto sa nebude už starať lebo je to naša rodina a naša domácnosť,výchova detí a tak. Ja keď čítam tie témy o svokrach,skôr by som povedala že muži svokre (svojej mame ) nevedia určiť hranice a preto si svokra veľa dovoľuje a nevesta nadáva v duchu a ak si otvorí ústa,tak zas nevesta je zlá a neváži si to a tak.