icon

Je láska cez internet možná?

sweetjane
28. apr 2020

Je vôbec niečo takéto reálne a možné?Zoznámila som sa cez internet s mužom.Je možné zaľúbiť sa aj takto?

Strana
z2
freeja
28. apr 2020

@sweetjane velice mozne, z lasky cez internet mi tu teraz drichme male bejby. Uz je to sedem rokov co sme spolu

hefo
28. apr 2020

Možné to je, ale treba byť ešte viac opatrný než bežne...

narsila
28. apr 2020

@sweetjane jasne ze ano.. s mojim sme spolu vyse 5 rokov a ideme sa o mesiac brat 😁
A stretli sme sa po tyzdni.. uz sme nemohli viac bez seba vydrzat 😅😅❤

sweetjane
autor
28. apr 2020

@narsila My tiež nemôžme.Ale problém je ten že sme obaja v podstate nefungujúcich vzťahoch.

claudibaby
28. apr 2020

@vejuska23 ahoj, krasne a mozem sa spytat ako ste riesili vzdielenost zo zaciatku? Predpokladam, ze uz byvate spolu.

vejuska23
28. apr 2020

@claudibaby nooo na víkendy sme chodili vlak auto bus ako sa komu chcelo :D prvýkrát som išla ja minulý rok v marci potom som so v robote plánovala voľno a podla toho aj drahý 🙂 zo začiatku to bolo veľmi náročné občas som to chca vzdať ale teraz som rada ze som to vydržala 🙂 aktuálne sa vidíme každý týždeň piatok alebo štvrtok a príde na celý víkend. Vozím ho do Trenčína a odtial ide smerom na Poprad a potom bušom ešte pri poľské hranice :D požiadal si v práci o preklad a teraz kvôli korone sa to všetko zastavilo a musí ostať ešte u rodičov a chodiť tam do roboty. Takže ešte gazdujem sama doma so psíkom a drobcom v brušku 🙂 cnie sa nám ale som mu povedala ze nech to berie tak ze chodí na služobky na týždeň 🙂

karelova
28. apr 2020

@sweetjane len bacha aby ten jeho vzťah bol skutočne nefunkčný a nie 'nefunkčný', ala navnada na ženy a hodný polutovania. Kolko si píšete?

karelova
28. apr 2020

@sweetjane ale aby som bola k teme aj, aj ja som toho svojho spoznala cez virtuálnu sieť, ale aktuálne sme pohádani, takže darujem za odvoz 😁

sonalove
28. apr 2020

Aj Ja som sa s priateľom zoznámila pred 2 rokmi cez net na zoznamke. Nikde inde by sme sa v normálnom živote nestretli kvôli rôznym záujmom, práci, povinnostiam... Stretli sme sa po 3 týždňoch, s 9r dcérkou som ho zoznámila po 2 mesiacoch. Bývať sme začali spolu po pól roku. Dceru má rád a aj ona jeho. Teraz čakáme spolu bábo😉😍.

vilma7
28. apr 2020

@sweetjane na tvojom mieste v prvom rade riešim vzťah, prečo nefunguje atď a hlavne ak je dotyčný aj otcom tvojich detí a potom riešim iných chlapov s čistým štítom...a ináč bacha, veľa chlapov keď namotava ženy tvrdí, že sú v nefunkčnom vzťahu.

Aj sa som sa s manželom zoznámila cez badoo, on bol na Slovensku, ja vo Švajčiarsku, stretli sme sa po 2 mes.pisania, manželmi budeme 5.ty rok a máme 2 úžasné poklady doma.

adusa1987
28. apr 2020

Aj s mojim muzom sme z lasky cez internet..pislai sme si asi 8mesiacov dokial sme sa stretli a cim.dlhsie sme pisali tym viac sme sa zalaskovavali kedze sme aj skypovali volavali a raz dosiel ten den ked sme sa stretli den odkedy sme aj realne zacali spolu chodit teraz sme spolu uz 10ty rok a mame 2 mini deti 🙂...aspon na daco bol ten Pokec dobry 😆

majka9094
28. apr 2020

@sweetjane urcite ano nás vzťah trvá 15 rokou tok manželia a 9 mesačný synček

sweetjane
autor
28. apr 2020

@karelova
Toto super pobavilo.

janickacrazy
29. apr 2020

@sweetjane No ale toto, čo píšeš mení dosť situáciu, ja som myslela, že si slobodná, nezadaná. Ak si vydatá a máš deti a on to isté, tak to by som si dávala naozaj pozor, či ťa nechce len tak ako bokovku do postele. Mnohým chlpom to tak vyhovuje a ty si pokazíš život. Nasľubuje hory-doly a skutek utek, zostaneš sama s deťmi. Ak si nespokojná vo vzťahu s mužom, tak hladaj riešenie, bud manželskú poradnu alebo niečo také, nie novú lásku cez internet.

erickatt
29. apr 2020

@sweetjane áno a sme spolu 10 rokov. A stretli sme sa asi po mesiaci

erickatt
29. apr 2020

@sweetjane juuj. To môže tvrdiť kazdy.. že nefunkčný. Treba ukončiť jedno a potom začať druhe

elisa1910
29. apr 2020

@sweetjane je to mozne ja som takto zamilovana uz 8 rokov do toho svojho..🙂..

hlubik
29. apr 2020

@sweetjane ana da sa. Moj pripad a sme 10 rokov spolu.

Strana
z2