Je láska cez internet možná?
Je vôbec niečo takéto reálne a možné?Zoznámila som sa cez internet s mužom.Je možné zaľúbiť sa aj takto?
Možné to je, ale treba byť ešte viac opatrný než bežne...
@vejuska23 ahoj, krasne a mozem sa spytat ako ste riesili vzdielenost zo zaciatku? Predpokladam, ze uz byvate spolu.
@claudibaby nooo na víkendy sme chodili vlak auto bus ako sa komu chcelo :D prvýkrát som išla ja minulý rok v marci potom som so v robote plánovala voľno a podla toho aj drahý 🙂 zo začiatku to bolo veľmi náročné občas som to chca vzdať ale teraz som rada ze som to vydržala 🙂 aktuálne sa vidíme každý týždeň piatok alebo štvrtok a príde na celý víkend. Vozím ho do Trenčína a odtial ide smerom na Poprad a potom bušom ešte pri poľské hranice :D požiadal si v práci o preklad a teraz kvôli korone sa to všetko zastavilo a musí ostať ešte u rodičov a chodiť tam do roboty. Takže ešte gazdujem sama doma so psíkom a drobcom v brušku 🙂 cnie sa nám ale som mu povedala ze nech to berie tak ze chodí na služobky na týždeň 🙂
Aj Ja som sa s priateľom zoznámila pred 2 rokmi cez net na zoznamke. Nikde inde by sme sa v normálnom živote nestretli kvôli rôznym záujmom, práci, povinnostiam... Stretli sme sa po 3 týždňoch, s 9r dcérkou som ho zoznámila po 2 mesiacoch. Bývať sme začali spolu po pól roku. Dceru má rád a aj ona jeho. Teraz čakáme spolu bábo😉😍.
@sweetjane na tvojom mieste v prvom rade riešim vzťah, prečo nefunguje atď a hlavne ak je dotyčný aj otcom tvojich detí a potom riešim iných chlapov s čistým štítom...a ináč bacha, veľa chlapov keď namotava ženy tvrdí, že sú v nefunkčnom vzťahu.
Aj sa som sa s manželom zoznámila cez badoo, on bol na Slovensku, ja vo Švajčiarsku, stretli sme sa po 2 mes.pisania, manželmi budeme 5.ty rok a máme 2 úžasné poklady doma.
Aj s mojim muzom sme z lasky cez internet..pislai sme si asi 8mesiacov dokial sme sa stretli a cim.dlhsie sme pisali tym viac sme sa zalaskovavali kedze sme aj skypovali volavali a raz dosiel ten den ked sme sa stretli den odkedy sme aj realne zacali spolu chodit teraz sme spolu uz 10ty rok a mame 2 mini deti 🙂...aspon na daco bol ten Pokec dobry 😆
@sweetjane No ale toto, čo píšeš mení dosť situáciu, ja som myslela, že si slobodná, nezadaná. Ak si vydatá a máš deti a on to isté, tak to by som si dávala naozaj pozor, či ťa nechce len tak ako bokovku do postele. Mnohým chlpom to tak vyhovuje a ty si pokazíš život. Nasľubuje hory-doly a skutek utek, zostaneš sama s deťmi. Ak si nespokojná vo vzťahu s mužom, tak hladaj riešenie, bud manželskú poradnu alebo niečo také, nie novú lásku cez internet.

@sweetjane velice mozne, z lasky cez internet mi tu teraz drichme male bejby. Uz je to sedem rokov co sme spolu