Je malé bývanie prekážkou pri dieťati?
Máme 1 izbový domček kde nieje veľa miesta. Ja už mám svoj vek na dieťa no muž stále rozpráva že kde to dieťa potom dáme keď bude väčšie ale nevidím problém v tom aby bolo u nás v spálni nie? Čo si myslíte? Išli by ste do toho? Lebo muž sa obhajuje že dieťa potrebuje svoje miesto a ja môžem zabudnúť potom na sex keď bude stále pri nás.
Ja osobne za seba nie. Aj ja potrebujem svoj vlastný priestor, nie len dieťa. Čiže v 1i aj s dieťaťom by som nechcela.
@anonym_autor no ak sa z toho jednoizboveho domceka nemienite pohnut a ani ho nemate moznost / neplanujete nejak dispozicne upravit, tak nie, nemala by som dieta. Do takych 5 rokov moze spat s vami, ale co skolak?? A nie je to len o sexe, ale celkovo si neviem predstavit takyto zivot. Mala som susedov - 2 dospeli a 3 deti v jednoizbaku, nechcem pisat detaily, ale stastny nebol nikto.
@anonym_autor nepíšeš ci plánujete zostať v tom 1 izbovom dome. To je dosť podstatne, lebo tam sa naozaj dieťa nezmesti. A ten sex asi potrebuje on, a nieže ty môžeš zabudnúť naňho. Len sa vyhovára na teba.
@anonym_autor nepíšeš ci plánujete zostať v tom 1 izbovom dome. To je dosť podstatne, lebo tam sa naozaj dieťa nezmesti. A ten sex asi potrebuje on, a nieže ty môžeš zabudnúť naňho. Len sa vyhovára na teba.
@bielasovicka mysex nemáme od januára a ten dom má ešte dve miestnosti ale treba tam porobiť podkrovie a opraviť strechu ale on sa obhajuje že na to peniaze nemame.
@bielasovicka mysex nemáme od januára a ten dom má ešte dve miestnosti ale treba tam porobiť podkrovie a opraviť strechu ale on sa obhajuje že na to peniaze nemame.
@anonym_autor tak ako chcete mať dieťa bez sexu? 😂
A mimochodom, myslím ze máš lenivého muža, keď nie je schopný porobiť v dome to co treba. S takým by som ani dieťa nemala. Mal by sa snažiť.
Proste tvoj muž nechce ešte dieťa. Bodka.
@anonym_autor nemate peniaze na opravu domu, nemate sex a muz dieta nechce. Z toho vyplyva jedine, na dieta nie je vhodna doba.
Ani muz nie je vhodny vyber.
Dieťa by som chcela, len nie s hentakým ako ten tvoj. Môj odrobil 8-10h v práci a makal na dome častokrát do polnoci. Dvaja pracujúci si nemôžu dovoliť opraviť jednu izbu?
PS chcel aj 2 deti tak sme mali sex často
Nechce dieťa, nechce sex, nechce porobiť dom... Neviem, či by si si nemala nájsť niekoho, kto je perspektívnejší aj z hľadiska vzťahu, aj rodiny. - Kým máš ešte čas mať dieťa.
Nemyslím si hneď, že muž nie je vhodný. Práveže ma asi len on rozum keďže nemáte peniaze na dorobenie domu, bývate v jednej izbe, tak z toho logicky vychádza, že nebudú peniaze ani miesto pre dieťa. Čo keď sa ti podaria dvojičky? O finančnej rezerve tiež nie je reč. Zvládnete to z jedného platu keď odmyslím všetko podstatne?
👶 Záleží aj od toho, ako dlho ste už spolu, ako dlho si už "čakateľka" na splnenie svojho sna, či partner dieťa vôbec niekedy plánuje. Ak ty dieťa veľmi chceš a máš v tom jasno, prejde pár rokov kým dieťa vyrastie a nebude už s vami v izbe. Za ten čas sa hádam niekde posuniete a z 1 izby bude niečo väčšie.
Vyzerá to tak, že buď máš rozumného partnera, ktorý sa reálne pozerá na situáciu, alebo zatiaľ nepripraveného budúceho ocina - ktorý len potrebuje čas, alebo chlapa, ktorého najviac zaujíma, či bude sex ... Ty si ho poznáš najlepšie, ktorá charakteristika na neho sedí, podľa toho sa rozhoduj.
Samozrejme, ideálne by bolo keby ste sa tešili na bábo spoločne. V opačnom prípade by som brala do úvahy - že veci sa rokmi menia, o nejaký čas môžeš byť sama s dieťaťom, ktoré si si vytrucovala, bez partnera, bez izby, ... Možno netlač na pílu. V tak dôležitej otázke by si mala mať jasno ty aj on, malo by to byť spoločné rozhodnutie, daj si čas - porozmýšľaj, potom konaj.
Život niekedy prinesie odpoveď za teba... 🙂 .
👶 Záleží aj od toho, ako dlho ste už spolu, ako dlho si už "čakateľka" na splnenie svojho sna, či partner dieťa vôbec niekedy plánuje. Ak ty dieťa veľmi chceš a máš v tom jasno, prejde pár rokov kým dieťa vyrastie a nebude už s vami v izbe. Za ten čas sa hádam niekde posuniete a z 1 izby bude niečo väčšie.
Vyzerá to tak, že buď máš rozumného partnera, ktorý sa reálne pozerá na situáciu, alebo zatiaľ nepripraveného budúceho ocina - ktorý len potrebuje čas, alebo chlapa, ktorého najviac zaujíma, či bude sex ... Ty si ho poznáš najlepšie, ktorá charakteristika na neho sedí, podľa toho sa rozhoduj.
Samozrejme, ideálne by bolo keby ste sa tešili na bábo spoločne. V opačnom prípade by som brala do úvahy - že veci sa rokmi menia, o nejaký čas môžeš byť sama s dieťaťom, ktoré si si vytrucovala, bez partnera, bez izby, ... Možno netlač na pílu. V tak dôležitej otázke by si mala mať jasno ty aj on, malo by to byť spoločné rozhodnutie, daj si čas - porozmýšľaj, potom konaj.
Život niekedy prinesie odpoveď za teba... 🙂 .
@amazonka13 ja som išla do vzťahu s tým že si spolu založíme aj rodinu a on sám sa nevedel dočkať. Sme spolu 4 roky minulý sme mali svadbu
Nemyslím si hneď, že muž nie je vhodný. Práveže ma asi len on rozum keďže nemáte peniaze na dorobenie domu, bývate v jednej izbe, tak z toho logicky vychádza, že nebudú peniaze ani miesto pre dieťa. Čo keď sa ti podaria dvojičky? O finančnej rezerve tiež nie je reč. Zvládnete to z jedného platu keď odmyslím všetko podstatne?
@brrunetkaa zarábam 2000€ takže peniaze mame
Kde je vôľa, tam je cesta. U neho nie je vôľa a tak nehľadá cestu. Ak dieťa chcem, tak robím všetko preto, aby som ho mala a aj podmienky naň. Najmä ak už “máte svoj vek” a nie 25 rokov. Ale nechcem mu krivdiť, takže sa spýtam: navrhuje riešenia?
@anonym_autor ale s dietatom klesnes na 500eur a potom,co??
@anonym_autor my sme mali u rodičov 2 izbový byt a spali sme v jednej izbe s rodičmi ja aj môj o 10 rok9v starší brat a tu sme
@anonym_autor Preco nemate sex od januara? Dieta asi nebude vas najvacsi problem...
@anonym_autor ale s dietatom klesnes na 500eur a potom,co??
@anonym_985d4b to si kde vzala takú hlupost
@anonym_autor Preco nemate sex od januara? Dieta asi nebude vas najvacsi problem...
@marianarem lebo som sa podľa muža zanedbala
@anonym_autor No zial podla mna mate nefunkcny vztah, dieta isto nie. Jednoizbak je ovela mensi problem ako nefungujuci vztah rodicov.
@anonym_autor nikdy ste sa nerozpravali ba temu dieťa? Urcite by som dieťa nechcela v spalni, muž ma pravdu .. zamysliet sa treba nad buducnosťou
@anonym_autor nikdy ste sa nerozpravali ba temu dieťa? Urcite by som dieťa nechcela v spalni, muž ma pravdu .. zamysliet sa treba nad buducnosťou
@anonym_bc7041 boli sme radi že sme dostaly hypo ja mám kámošku ktorá má v 1 izbovom 5 deti a fungujú. A bavili sme sa o Tom on dieťa chce
@anonym_autor byvali sme v jednoizbovom dome - kuchyna, obyvacka, spalna, vsetko v jednej izbe. Dom je obrovska vyhoda oproti bytu. Mali sme jedno dieta, potom aj druhe, po narodeni tretieho pribudla dalsia izba. Spominame na tie casy dobre, aj deti, ktore uz medzitym vyrastli. Poznam viacero rodin, co takto funguju, fungovali. Otazka je, co je u vas skutocny problem, lebo priestor to byt nemusi...
@anonym_autor ojojoj, toto nebude dobrý muž, počúvaj ho a nemaj s nim dieťa. Nie, kvôli miestu, ale kvôli tomu, že to je lenivý, človek, je veľmi dobrého charakteru. Jednak ti slušní rodinu,potom už rodinu nechce, sexuálne ťa odmieta a zase klamstvo ohľadom priestoru, ktor9sa dá riešiť. A tu prichádza na povrch jeho lenivosť ako prasa, je lenivý ten dom urobiť, prerobiť. Takže, jedno klamstvo lenivca za druhým a ešte hádže vinu na teba, lebo sa mu nechce sexovať, aby si neotehotnela. Prosím ťa, konaj rýchlo a zbav sa toho prizivnika, keď zarábaš 2000€, tak si hľadaj iného. Tento je ale že úplne na nič
Lenivý, klamár a sexovať sa mu nechce, inak, načo vôbec si chovať také čudo v dome?
A manzel zaraba kolko? Uzivi ta, ked budes na materskej? Nemali ste sex od januara, ale manzel dieta chce - to mi nevychadza. A nie, ak nemate v plane ist do niecoho vacsieho, tak by som si dieta nerobila
@anonym_bc7041 boli sme radi že sme dostaly hypo ja mám kámošku ktorá má v 1 izbovom 5 deti a fungujú. A bavili sme sa o Tom on dieťa chce
@anonym_autor ale nie na ukor narušenia manzelskeho sukromia .. dieťa taktiež tuzi mať vlastne miesto, miesto na hracky ba sukromie, ci ako do 18 bude s vami v spalni ? To snad nie
@anonym_autor Keď peniaze nie sú problém tak to dieťa asi až tak nechce. Ináč by ste mali dom už dávno prerobený. 1izbak nie je pre rodinu. To vám muselo byt jasne
A sex nemáte lebo si sa zanedbala ? To je co za argument.... ?
Tvoj partner, podľa toho, čo píšes, používa nedostatok životného priestoru len ako argument, že prečo nechce dieťa, ale pravdepodobne by ho nechcel ani v 10 izbovej vile.Nam sa nás syn narodil do 1 izbového bytu a rok sme takto fungovali v pohode.Pocas tohto roka sme hľadali spôsob ako získať väčší byt, čo sa aj podarilo

A on chce byt v 1 izbovom domceku navzdy? Ake mate plany do buducna? Aku mate pracu, uspory, domcek je vas?
Zaklad je nemat dieta s niekym kto ho nechce, dovod je nepodstatny. Dalsia otazka potom ci s nim chces zostat.