icon

Je malé bývanie prekážkou pri dieťati?

Dnes o 05:06

Máme 1 izbový domček kde nieje veľa miesta. Ja už mám svoj vek na dieťa no muž stále rozpráva že kde to dieťa potom dáme keď bude väčšie ale nevidím problém v tom aby bolo u nás v spálni nie? Čo si myslíte? Išli by ste do toho? Lebo muž sa obhajuje že dieťa potrebuje svoje miesto a ja môžem zabudnúť potom na sex keď bude stále pri nás.

Strana
z3
anonym_1cf0c5
Dnes o 13:37
@anonym_985d4b

@anonym_1cf0c5 ale ani vztah nemaju ok,takze kazda jej tu piseme,ze ani vhodny partner otec dietata neni ok.A to je dost velky rozdiel.

@anonym_985d4b aha, ok. Samozrejme, ze ak vztah je naruseny dieta spolu nezvladnu ani v 5izbovom dome.

autor
Dnes o 15:25

Muž dieťa chce povedal že dom upravíme podľa toho aby sme mali dieťa mali kde dať ale je toho veľa. Zarábam sice slušně ale snažím sa čo najrýchlejšie splatiť pôžičku aby som mala čistý štít keby ostanem doma a navyše svokrovci sa ponúkli že sa o malé postarajú navyše zo zamestnávateľom som už dohodnutá že môžem chodiť aspoň na nočné alebo víkendy keď bude muž doma takže bez příjmu nebudem

crazy_cat_lady
Dnes o 15:29

Tak strasne chce dieta, ze s tebou vyse pol roka nespal? A v com si akoze zanedbana? Nemas dieta, mas jednoizbovy byt, tak nemas na seba cas, alebo to je len jeho vyhovorka?

Strana
z3