Je mi ľúto priateľa, lebo mu odopieram sex
neviem už vážne,čo s tým.celé zle na kompletku.
chcem s ním mať sex,chcem si aj ja užívať,ale nejde to.trápi ma,že si ale nájde inú.náš sex je veľmi sporadický,od samého začiatku.s chybami,problémami:( nervami..a neviem čím všetkým.neni to dobré,ani nebolo,svetlých chvíl bolo tak,že ich spočítam na prstoch jednej ruky.stále mám zdrav.problémy,raz urologické,raz gynekologické,razto,raz hento,raz je on služobne preč,aj sme však boli sami doma,ale nemohli sme mať sex,lebo sa nedalo,zase on bol unavený,a ja menzes...a tak vkuse dokolečka,stále nám niečo do toho príde,a takto je to už dlhšie.
:( som z toho smutná a v depresii...už sa dokonca stáva,že on to odmieta ,lebo nechce,aby som zase si to vytrpela potom v podobe zápalu.a tak stále.už je aj on sklamaný z toho poriadne.a vidím,že ho to štve,plus ked sme ešte od seba ,mám obavy,či nemá nejakú inú,úplnu uzkosť cítim,ked viem,že môže byť s nejakou....a stále dokola.ale ja mu to neviem poskytnuť,hoci veľmi chcem....sme ako dvaja surodenci vedla seba,samozrejme len kvôli mne,avšak ja za to nemôžem,neodpieram mu to naschvál maznanie je v pohode,to zvládam,a tak...rada dokonca ..ale sex sa nám nedarí mať :( čím dalej tým ho máme menej a menej,neivem,či vôbec stojí za to,mu takto odpierať všetko ..aj taksa bojím,že si nájde inú,ženu,ktorá nemá žiadne problémy a bude mať s ním sex aj dvakrat do dna...ja ledva dvakrát zaa dva mesiace,ani to nie..a tento mesiac vôbec nič ,lebo to nejde..a tak vkuse..:( aj podmienky sú,aj čas,ale nemôžem.on je chápavý a toleruje,ale :(:( vidím,že má toho už plné zuby.lebo by veľmi chcel...už sa začína aj otáčať za inými babami,a neviem čo,mať také divné poznámky,čo dovtedy nemal,lebo mu to proste chýba,a ja ho chápem,ale nedokážem s tým nič urobiť,lekári mi teraz zakázali mať sex,a stále dokola.to mám.nechcem ani tak radu,aleskôr som sa chcela iba vykecať z toho,lebo mi z toho už prepína vážne :(
@sono to isté na mna kuakl gyndoš,že prečo mam e coli ,ktorá je v zadku ,prečo ju mam v predku,o anale tiež bola reč,pritom som ho v živote nemala,pozeráju na mna ako na debila a blazna,hoci vobec nie som sibnutá,
presne a s hygienou to iste,mam kamošky,čo sa ani po velkej neumyvaju aj sa neumyju dva dni,a su OK,žiadne problémy...takže nevedno,cim budu tieto otrasne mykozy sposobene ..ale mne povedal doktor,že udajnae aj zo stresu,ale to možem okaslat,stres mam predsa kazducky den a v hojnom meradle,a každý je už zufay z toho...každy jeden lekár..lebo so mnou si nevedia dat redy,prečo sa mi to premnožuje..
nič nepomáha,ani prirodne ani lieky,ani atb,ešte po nich horšie byva .,vbec už nepomahaju.absolutne.ale ani nezaberie ani jedna jedina tabletka,že by sa tiebolesti zmenšili ,alebo prestalo paliť,kedysi som citila aspon to,teraz nič ..už osledneho pol roka nič ..
ten kto si tym neprešiel,nevie nič ...nedokáže ma pochopiť
a vycitky kvoli tomu sexu nemam vobec,prave naopak,chcem ho a teším sa nan,nebude to len psychika...predsa -som s tym uzrozumena,že idem proti bohu,a neni to az take hrozne,ved sam boh hovorí,že milujte sa 🙂 tak som v tomto už OK,citlivo to tak hrozne nevnímam....
cukry obedzujem ako viem,ale neviem sa ich vzdať uplne,som slaboch v tomto..ale mliečne už dokazem uplne vynechavat ..
ale skor diskusia nebola k tomu,že ..ako mi pomoct prekonat moje choroby 🙂 ľudkovia,dik za rady,ale už skusam všetko a riešim to teraz,skôr ma zaujímal vas nazor na mojho priatela,ci vobec mam tomu davat sancu,alebo nie..
reči typu ..vsak nech vydrží --ked miluje,v tomto pripade už nie su na mieste ..on už vydržal dosť ..chcela som skor sa poradiť s niekym,kto toto prezil,plus partnerove reakcie ...dakujem..
marietuska A co inak,co prehnana hygiena ako tu uz spominali niektory.Moja kamoska mi akurat nedavno v jednom rozhovore povedala,ze raz mala neustale problem s kvasinkami,nevedela sa ich zbavit.az jej gyn jej poradil ze aby prestala pouzivat gely na damsku hygienu (femina a pod.) a pomohlo to.odvtedy nema problem.a to ma tych zdravotnych problemov viac nez dost a aj slabu imunitu. Moze byt problem aj stym hpv virusom nici imunitu a tazko sa lieci,mnohy sa nevyliecia.ale zas,ak ho mas ty,tak ho ma aj tvoj priatel bo to je pohlavna choroba. Pokial ide o tvojho priatela, nerob zo seba kajucu sa hriesnicu a obet ktora sa obetuje. Ako vies,ze ta nemiluje,a chce on odist?ved to je na nom,nerozhodujes zanho. Skuste toho sexuologa. Partnera nechaj nech sa rozhodne sam..zrejme ta ma rad a nechce ta opustit tak ho neodhanaj,nikdy nevies,mozno nieco pomoze..skus nejaku skvelu bilinkarku,liecitelku,nevzdavaj sa..mozno je problem v jeho ejakulate (ked je muz vzruseny ma tiez tak ako zena vytok,neviem ako sa to vola ) a si mozno alergicka..treba to zistit..
Asi to bude znieť trošku vulgárne, ale na čo máš ústa, ruky a zadok? :D Ak máš problémy s vaginálnym sexom, tak sa nauč ho uspokojiť orálne tak, že sa neobzrie po inej...
To môj keď mám krámy tak mu poviem že bude ústny týždeň :D
A úprimne ti poviem, že ak sa to nezmení tak tvoj frajer by musel byť sedsakramentsky trpezlivý aby ti nezahol... Pre chlapov je sex niečo tak prirodzené, že pochybujem, že to vydrží.
@marietuska je to nevyliecitelne .... poznam to lebo s tym mavam problemy od zaciatku sexualneho zivota ... , viem o comhovoris , tiez som skusala uz vsetko a nic z toho
marietuska A co sex cez menzes?mozno nebudes mat tieto problemy.viem,pre niektore nepripustne,ale nieje to take hrozne,naozaj 🙂
marietuska A co sex cez menzes?mozno nebudes mat tieto problemy.viem,pre niektore nepripustne,ale nieje to take hrozne,naozaj 🙂
@babydesire,
@danielahamar
@pauliesivackova
sex cez menzes -n ovsak skusala som raz a stačilo ma,som mala zapal tri mesiace po tom :((( nikdy viac ..na latex to alergia nebude,ani nebola,pretože používame BEZLATEXOVE kondomy...a niekedyani to ..
partner nie je vzrušeny ,tak,že by z neho niečo vytekalo,aspon teda pokial viem 🙂 ale je to jedno ,je skor suchci,ale je to jedno.vsak ved -aj tak,ja to mam,ci s kondomom,ci bez neho...a cez kondom to predsa nejde.
mykozu mam potvrdenu od gynekologa,mykoticky zapal neustály...trvalo prebiehajuci,nevie si dať so mnou rady.
a smaozrejme nielen mykoza 🙂 ale aj ine bakterie sa tam veeelmi rychlo premnozuju..
hpv nemam matt z coho,lebo sme si s partnerom navzajom prvi sex.partneri a jediní,pokial viem.
neumyvam sa hyg.prostriedkami ,ale vraj hovoria,ze su protizapalove,tak som vyskusala lactacyd klasicky,neviem,bez zmeny,ani horšie,ani lepšie,niekedy ho ani nepoužívam,a stále rovnako ,nebude to v tom..
možno to bude naozaj v tej prehnanej hygiene.ale ja neviem,ja si myslm predsa,že raz za den večer,neni az tak prehnane a niekedy rano :((( a najma po velkej,ved to predsa musím :/ mne to nejde bez toho bože ..
a partner sa tiež hrozne casto umyva ..aj dvakrat do dna ..sme na hygienu ako psy :(ale asi to tež neni dobre
a naoaj reči typu ..ma ta rad,tak to nesil..ako ano,moze ma mat rad..ano,mozeme používať ruky,nohy ,brucho,usta,prsia,neviem čo ..ale aj tak to neni to prave orechove predsa ..:( ved chlap to potrebuje normalne ..prirodzene stykom ..a nevxdrží to len tak ..už tolke dlhe obdobie,jedine ze by nebol celkom normálny..každý tuzi po tej frajerke,ak ju ma rad a páči sa mu,avšak ja už nadobudam posledne týždne,mesiace,taky pocit,že on už nema an chuť na mna ,a vobecc celkovo,je taky divnejší v tomto,takže neviem,ci za tým už neni aj niekto iný ..lebo už vobec sa ani len nebavíme o sexe,ani nič,a ked ja o tom začnem,tak mi povie,že on sa baviť o tom nechce,raz sa opil kvoli tomu,ked sme boli spolu vonka,a tak ...ale to potom sa ma ani len nedotkol,lebo mi poevdal,ze som posvatna z vitriny babika,ktorej sa nesmie chytať tak ironicky :( padlo mi to samozrjeme hrozne ..a odvtedy viem,že ho staršne mrzí to,že nemáme spolu sex normálny ..:(a mrzí to prirodzene aj mna,že sex je pre nas nevidany sviatok :(
@nativanativa a teda ako to riešiš ,prosím ťa ?ked sa to nedalo vyliečiť ??? čorobíš,nesexuješ alebo ?
marietuska Asi to bude v tej prehnanej hygiene. Podla toho co pises tak sa umyvate pricasto.Staci raz za den,ak nieje skutocny dovod na umytie pocas dna, a tam dole len cista voda,ziadne vymyvanie len nechat stekat vodu na seba zo sprchy.ziadne umyvanie po kazdej stolici to je blbost,nieste batolata.nejaky cas potrva kym sa vsetko "tam dole" da do poriadku... Este otazocka: mavala si tieto problemy aj v minulosti?v puberte?pred tym ako si zacala sexualne zit?alebo hned od prveho sexu?ci az neskor?
@babydesire prehnanú hygienu,ale mám vdaka tomu,že som mala e coli v moči aj v pošve nájdenú,a kedže nemám análny styk,tak lekár mi kázal dodrziavat prísnu hyg.po každej veľkej sa umyť dokladne,ale samozrejme,že som sa umyvala aj predtým,ale nie po každej velke,ale len večer..no aj tak -asi mám prehnanu hygienu to viem,aj lactycydujem si to občasne dole..ale už asiani to nebudem (ale ked zase pisu,že je to protizápalove),tak ja neviem už čo robiť,vazne...umývanie je asi na škodu...ked každý den dvakrats me v sprche :(ale poznám ženy,čo tiež sa umyvaju aj trikrít do dna a nič im neni,zavisi to od imunity.ale samozrejme mne ako osobeby nenapadlo umyvat sa kazducky den po velkej atd ,ale musím,kedže mi to nakázal gynekolog,ale tie bakterie sa tam mozu prenesť aj zlou imunitou,nielen z konečníka,ald to oon asi moc neriešil...
nechcem už nejaký čas :( ja chcem mať pokoj naozajstný...
chceli sme sa s priatelom milovať včera -a jasné.-:( po mesiaci...samozrejme,že ma zacalo boliesť,paliť,este predtým,akoby zapal tam dole,a bolesť triesiel sa k tomu dokonca pridali :( celych uzlín v tej oblasti ...
v puberte som absolútne tieto problémy nemala,nevedela som ,čo toto je-asi do 20 rokov.kym som neprišla na intrák,žijem už stvrty rok na intráku,ktorý je veľmi spinavy,možno aj preto,viacerí používame /8Ludi/ jednu kupelku,a sprchu,a wcko:( hoci sa snažím to udržíavat ja v cistote nejde to,ked vidím,ako nam upratovačka umyva handrou wc dosku,ktorou zmyje najprv zem a vymetie cely intrák,tak sa mi dá zvracať ..preto si podkladám už len papier,ale to je asi málo :/ no na privát bohužial nemam, a začalo sa to aj samozrejme tým,ako som začala intímne žiť,no bolo to už aj trošku skôr,prvy sex zase len :( bolo to pre mna hrozné,nechcem o tom moc hovoriť,ale vytrpela som si vobec kým bol,lebo nam to s partneromnejak nešlo,spraviť to,a vobec,potom hned krvácanie par dni,bolest pri sedeni,zapal mechura:( a to bol mo jprvy sex,hroza ...a stále mám problémy...ale už od toho prveho sexu sa to potom upravilo nejako,ani neviem čim ...
ale problémy opat začali rok po prvo styku ....ae neviem prečo:(
najhoršie na tom celom proste je to,že aj chcem,mám chuť nanho,na sex,a nemôžem:(:( to je fakt strasne obetovanie..a proti prirode a proti všetkemu:(
mam s kym,mam pre čo mat s nim niečo,mame sa radi,patri to k zivotu,ale my nemozeme urobiť nič.aj dnes bol isme samiiii cely den vedla seba a spravame sa k sebe ako surodenci,boli sme na prechádzke,potom som varila,a nič...poobjímali sme sa a nič,pusa na dobru noc,a čau..
nemá evidentne on už ani silu na to,ani chuť ani energiu,vobec niečo riešiť.. 😖 😖
zajvne ho to deptá a unavuje fatálne totálneeee
lebo nič proste,ani dotyk navyse,ani bozk,nič,ani vasnivejšie nič,nema zaujem,preto lebo vie,že ô nič nebide " ,tak ma už nema chuť ani extra objímať,ani bozkávať ani maznať sa so mnou,nič,je cely mimo z toho,a už ani o tom nehovorí,preto mi ho je strasne luto,a trhá mi to srdce :( ked vidím,ako z chlapa sa stava troska po tejto stránke.a naozaj si ani on toho v živote neužil vela a za chvilku už bude starnuť,neviem,či mam právo toto mu robiť,nech si radšej najde inu :(
@marietuska Toto som nasiel ako mozne priciny, ale urcite si to uz citala aj ty
Medzi načastejšie rizikové faktory, ktoré spôsobujú narušenie prirodzeného ochranného prostredia pošvy a podporujú vznik vaginálních infekcií patria:
• liečba antibiotikami
• chlorovaná voda v bazénoch
• tehotenstvo
• používanie hormonálnej antikoncepcie s vysokými dávkami estrogénov
• kandidóza sexuálneho partnera
• diabetes
• prejedanie sa spojené s nadmernou konzumáciou cukrov a obezita
• nevzdušné spodné prádlo a odevy (priliehavá bielzeň z umelých materiálov, mokré plavky)
• poruchy imunity
Ale ak nic nezaberá, možno stojí za zváženie zmena lekára. To ze si myslis že sa snaží, neznamená že je odborník a ze vie co vlastne s tebou robí.
@marietuska no necitala som vsetky odpovede, napisem co ma len tak napadlo……. takze mas stale gynekologicko urologicke problemy… a tvoj partner sa preliecil? to nie je zalezitost len jedneho, ak sa leici jeden musi sa sa aj druhy, inak je to stale dookola……
a dalej, mozno budem teraz hnusna, ale pri citani ma napadla jedna vec, teda napadli ma slova mojej davnej kolegyne a kamaratky, ta tiez mala castejsie po sebe gynekologicke problemy, a gynekolog jej povedal ze asi jej muz nie je velmi verny, a ona zacala patrat a veru mal pravdu…… teda nehovorim ze je to tvoj pripad, len mi to tak napadlo….
a ak klasicka liecba u teba nezabera, mozno by si mohla skusit nejake alternativne sposoby liecby, bylinky, homeopatika, akupunktura…… mozno upravit stravu a pitny rezim…… (mne osobne, ked som mala nejaky urogicky problem, najviac pomohlo, ked som pila vela cistej vody normalnej z vodovodu, a po dvoch dnoch sa to samo upravilo aj bez liekov) a na mykozy som citala ze ked sa ich cheme zbavit tak musime nejake druhy jedal z jedalnicka vynechat, len teraz neviem presne co, skusim to pohladat…..
@magmolatus81 ona dobre vie, ze je vela cukrov a ma slabu imunitu. S tym lekar NIC nespravi, na to lieky nie su (wobenzym nespominam). Chce to zmenu zivotospravy. A tiez sa prestat uzkostlivo umyvat...
@marietuska no.....necitam cele, ale napisem...
urcite si daj do poriadku travenie a crevnu mikrofloru....
ak je problem v pošve, je aj v čreve.. to je proste tak... vela sa o tom sice nehovori, ale je to pravda...
kup si aspon 2 druhy probiotik, ktore obshauju rozne kmene, nie len lactobacily! nech tam je streptoccocus thermophilus a lactobacilus bulgari ! tieto ucinne bojuju a potlacanu prve E-coli.....
ked mas v tele dostatok dobrych bakterii, tak tie " zle" nemaju potom sancu...
zacni uzivat oreganovy olej, 2x denne 15 kvapiek do tobolky, tobolky kupis v niektorych lekarnach....ktory zabija candidu a obmedz cukry a vseobecne sacharidy( muka, ryža, zemiaky... cukor)
jedz vela zeleniny a bielkovin... a VYVARY , vyvary, vyvary... sprav si kuru aspon mesiac si var vyvary... kuraci, slepaci, hovadzi .... vela zeleniny a jedz ich kazdy den.. nemusis len samotne, mozes pouzit aj na pripravu ineho jedla, ale su velmi dolezita.. hoja a liecia creva !
kazdy den si daj KYSLU KAPUSTU, alebo aspon 2-3 lyzicky stavy z nej... je to lepsie ako jogurt, v jogurtoch casto uz bakterie realne ani neziju....
co sa tyka e-colli, su na to ATB, ktore ti lekar urcite dal a mali by ju zlikvidovat... ak nie, skus BIOREZNONACIU, pristroj BICOM. zarucene pomoze....
ale treba aj tie probiotika do seba dostavat formou kyslej kapusty.. a tabletiek..
v neposlednom rade treba riesit aj partnera, ako pisu vyssie....
a este.. aby si chapala o com pisem, utekaj si kupit knihu " syndrom travenia a psychologie"....
nezvom sa nenechaj pomylit, ja by som to dala ako povinne citanie uz detom v skole na druhom stupni a vsetkym rodicom a buducim mamickam...a vsetkym LEKAROM( inak to napisala lekarka).
tam pochopis, ako sa zbavis svojich problemov....
@magmolatus81 tak anšla som sa v niektorých bodoch..to je pravda...liečba atb,sladke,atd
@syringa partner sa nepreliečil nijako,lebo lekár mu nič nenasiel .-a tým padom mu nechcel dať žiadne lieky,nevie AKO ho ma ,cim preliečiť,len tak naslepo davat atb?
a problém,že by ma partner podvadzal,neviem,ako mam patrať po nevere,on sa dušuje,že nie...a zase neni az taky model super,že by sa nanho baby lepili :D to mám asi šťastie ..a je aj tichy a netykavy,on sa moc ani nevie s babami vyprávť,takže asi nevery sa nemusim báť ..v tomto smere ...
a hádam nebol taky bezcitny a krutý ku mne,ked vie,ake mam strašné problémy,že by spal s nejakou-a nepovedal by mi a nerozišiel sa..a dokázal by ,aby mi bolo takto zle ..??a ked vidi,ako trpím..to snad nie.
na to ma ma príliš hádam rád..
a tiež mi povedal,že ak by mal inu,tak mi to povietak ja neviem.
začala som s akupinkturou a trošku zmenou živ.stylu,menej sladkeho,potom neumyvanie kazdy den ...ach ..ale neviem,ako toto dokážem :(
@marietuska ak ma zena mykozu, automaticky dostane masticku aj partner! napr. canesten....ONo, nemusi ta aani podvadzať, staci ze si vase mikroflory proste nevyhovuju... kazdy muz ma nejaku mikrofloru, tak ako zena...
on nemusi mat inak navonok ziadne priznaky, ale mal by sa natierat aj tak...
umyvat sa mozes kazdy den, ale len cistou vodou ,povrchovo...
dodrz vsetko , co som ti napisala a precitaj si tu knihu..
este otazka.. mala si tieto problemy aj predtym, ako si zacala intimne zit s tymto partnerom???
sladkosti vyluc uplne.... da sa to, ked ide o zdravie , aspon na nejaky cas... sama som si tym presla, ked som mala gastritidu a dala som si prisnu dietu bez sacharidov... kto chce, vydrzi... aspon na 2-3 mesiace + tie probiotika treba urcite...
@marietuska nechcela som ta presviedcat o jeho nevere, ja ho nepoznam, poznam kopec inych chlapov, a veru ani jeden nevpovie doma ze zenicku podvadza, a poznam nie jedneho co zena ide uz uz rodit, a oni si uzivaju inde…… ja nemam moc o velku mienku o chlapskej vernosti 🙄 ale samozrejme ze su aj verni chlapi, tak ako verne zeny 🤐
drzim ti palce aby si to zvladla 🙂 niekto tu uz napisal - kde je vola tam je cesta 😉
@marietuska ja neviem, nepaci sa mi to. same "neda sa, nejde, nemozem"...
ja sa (nielen tvojmu, nie ste jedini, co takto zijete) chlapom aj cudujem, ze toto vsetko znasaju.
osobne si myslim, ze omnoho viac ako gynekologocky, mas psychic problem. a z toho vyplyvaju aj tie gynekologicke a urologice.
uvadza same dovody, preco to nejde, namiestotoho, aby si pohladala sposob, ako to pojde.
v prvom rade siu musis spravit cas na sex, vlastne, to az v druhim.
v prvom rade musis vylicit bielu muku a rafinovcany cukor. aspon na styri mesiace.
a prestan byt prilis uzkostliva, cim viac sa ludia pozoruju, snazia dodrziavat milion roznych pravidiel, tym viac (podvedome) si chorobu pripustaju.
takze hlavu hore, vyluc cukor a muku a veselo zi, aj bazeny, aj sex, hlavne usmev A VSETKO BUDE FAJN 🙂
@nyusika ale je to pravda,nedá sa sexovať vždy ked mam chuť,nejde to proste.nie nedá sa a neviem a enchcem a nemôžem,bohužial aj mna sere,to NE ..ale je to rak ..nemôžem proste a bodka ..neda sa to žial inak riešiť,a skusala som to riešiť vselijako ...jednoducho,ked to nejde,tak to nejde..nemožem...nemozem cez krámy,nemozem cez zapal.proste to nejde..ako mam to spozitivniť ?každý je akysi mudry,ale keby som MOHLA,tak by som sexovala ..aj každý den dva razy ..
@katrin21 ved aj partner sa raz na môj príkaz u ž natieral canestenom,aspon na povrchu,ale nič ,ja som na tom stále takisto,asponže ..konečne som uprosila urologa,nech mi vezme moč na všetky bakterie plus ureaplazmy,mykoplazmy a chlamydie..lebo doteraz mi bola braná len krv a tej moc neverím..
drzte palce,nech sa to konečne rozluskne !
konečne dnes som bola na odbery moču na ureaplazmy,mykoplazmy,chlamky,tak ržte palce,nech sa tam neičo ukaze...
@marietuska počúvaj a nevymýšlaš si? Však v tom minulom príspevku si písala, že primáky používate a teraz že nie.
navyše, ak má žena ženské problémy a zvlášť po styku, tak nevie prijať svoje ženstvo a všetko s tým spojené. Je to v podvedomí. Musíš prijať najprv samu seba ako ženu a sex ako súčasť partnerského života. Hladaj chybu vo svojej psychike. Už neviem, kde som to čítala, ale keď má žena problémy po styku, tak vnútorne sa hnevá na partnera... proste to, čo sa ti deje je LEN a LEN v TVOJEJ HLAVE, dzivče.
moja rada... kašli na sex, očividne si na to neni pripravená, aj keď píšeš, že hej... ale niekde si napísala, že je to proti Pánu Bohu, alebo také niečo. Dovolím si tvrdiť, že ty budeš mať super sex až po svadbe. neber to v zlom. you are not ready yet
@marietuska hm, tak dúfam, že si zdravá a žiadne europlazmy, mykoplazmy ani nič podobné ti nehrozí. Ako to hovoríš, že dúfaš, že ti tam niečo nájdu. SAKRA dievča vzop sa.
ako hovorím, kašli na sex, nie si pripravená. Toto čítam medzi riadkami.
začnite spolu športovať, neboj sa, že ťa podvedie.Ak hej, nebol ten pravý. A hlavne vyluč bielu muku a raf cukor a zaraď šport. Uvolníš sa, psychika pookreje a ty budeš hladať riešenia a nie hovoriť NE- NE- ne- ne- ne- ne- ne-
nedá sa ujsť, pred sebou neutečeiš, ako sa spieva... inak sa všetko dá, ver tomu
hlavne sa neboj, vš

@mk22 ja som chcela tým povedať že to nerobíme ani robiť nebudeme a predsa tie baktérie boli a keď sa robí vyter tak tam sú a z čoho? Proste niekomu stačí minimum čo inému nevadí a je hneď z toho zle . Iní nosia tanga po veľkej sa neumyju a sú celoročne ok. A zase niekto má mykozu každú chvíľu. Pôvod je hrozne ťažko zzistiť žiaľ... Ja viem že keď mi opäť zobere dr vzorku že tam baktérie budú aj keď som ok. Lebo neni ich asi toľko keď je ich viac tak začne problém. Ale viem že by tam určite niečo bolo. Isto. Lebo toto ja mávam žiaľ. A môžem hygienu robiť akú chcem.