icon

Je mi smutno

16. júl 2022

Stále ma prenasledujú myšlienky, že kamarátka, ked otehotnie bude jesť hríby, nivu a piť alkohol. Nič z toho sa v tehotenstve nesmie.. A je aj vegetaruánka, neublíži bábu, keď niekto neje mäso?
A iná kamarátka dala ani nie ročnému bábu brumíka. Také malé dieťa nemôže brumíka jesť,
tiež mám myšlienky, že je u nás švagrina s malým synom a ja mu robím zle. často má mchuť druhým vynadať, urážať. V myšlienkach to robím. niekedy to neovládnem a napíšem kamarátom niečo zlé. Hnevám sa sa sestry v nemocnici, že ma obmedzovali vzsali mi rakytníček a aj maľovanie pieskom a zo začiatku som nemohla ani háčkovať.
ako sa toho zbaviť? k psychiatrovi chodím, aj lieky mám, no tie myšlienky ma mátajú stále. dokonca aj keď sa modlím, alebo čítam kresťanbské knihy.

alchemilkazltozelena
•
16. júl 2022

Očividne máš slabé lieky...

reanda
•
16. júl 2022

vsetko sa smie a nic sa nemusi.. mozes si to dovolit ty, aj kazdy druhy, takze netreba nic riesit, ani sa nicoho bat..
zmen psychiatra a prestan citat krestanske knihy.. boh je laska, ten ti vsetko dovoli a nic nezakaze..

xena0
•
16. júl 2022

Zmeniť lieky s keď treba aj lekára🙂)

tykat
•
16. júl 2022

Ukaz to co si napisala pri najblizsej kontrole psychiatrovi, pripadne sa aj hned objednaj. Aj mozog/myslenie moze byt chore, fungovanie narusene, su na to lieky len ich treba spravne nastavit a hlavne uzivat. Mas niekoho kto na teba dohliadne aby si ich uzivala pravidelne?

dada0902
•
16. júl 2022

Zas sa tu 👶👶 nudia

zahrajzlato
•
Odpoveď bola odstránená
•
lesana25
•
16. júl 2022

Ani to netrvalo a Zazvorka sa vrátila 🙈

ropucha6
•
16. júl 2022

Hriby aj nivu jem aj ja, snad to smutno nebude 🙂)

matovicova
•
16. júl 2022

Je ti smutno, pretoze ľudia nežijú tak ako si ty predstavuješ? Staraj sa o seba, to čo ostatní jedia/nejedia, ako robia so svojimi deťmi, do toho ťa nič nie je...

zdenkastanka
•
16. júl 2022

Chce to silnejsie lieky...

bimbambom
•
16. júl 2022

@lesana25 kto je to ?

ivanka12311
•
16. júl 2022

Každý nech si nech si je čo komu chutí..mne je tiež smutno keď otvorím tak krásny slnečný deň MK a nájdem tu takú úplne odveci diskusiu.. máš problém zájdi k lekárovi..

wiw8
•
16. júl 2022

Kto kedy povedal co sa smie a nesmie? To je kazdeho vec ako kona, myslim, ze vsetci koname tak ako si proste myslime, ze je najlepsie.

lesana25
•
16. júl 2022

@bimbambom nikto dôležitý.

elizabet173
•
16. júl 2022

@dada0902 takéto kraviny tu už dlho nepribúdali, mám dojem, že ani cez lockdow nie

au1994
•
16. júl 2022

Dotyčná je psychiatrický pacient. Už minule tu písala, že jej na oddelení nedovolili maľovať pieskom. Netreba na to reagovať.

naturalgazda
•
16. júl 2022

Ahoj. Keď už teda čítavaš, tak tu máš niečo solídné.
https://vedabase.io/cs/library/

A odporúčam ti tiež prejsť na vegetariánstvo. Budeš mať menej "duchov" v sebe. Resp. žiadneho. Niekto ti šarapatí v mysli. A od lekárov by som sa vzdialil. Lieky ťa slušne zablokujú ešte viac............ max. na chvilku je to ok.
Kde sa nachádzaš?

pazdura
•
16. júl 2022

@zahrajzlato 😂 mňa dnes už picne asi 😂

sonnenshein
•
16. júl 2022

@naturalgazda Prosim Ta, a na cukrovku by si poradil co?

nikasmile
•
16. júl 2022

@zahrajzlato 😄👍🏻

ivanka12311
•
16. júl 2022

@zahrajzlato veru 😃