Je mi smutno na duši
Dievčatá. Ja neviem, či to je tým počasím alebo koncom prázdnin alebo čím.
Je mi tak smutno na duši. Chytá ma depresia, panika, stres....
Vo štvrtok začína škola a ja už mám teraz hlavu v smútku, že celý rok nebudeme riešiť nič iné len karantenu, testy, distancne vzdelávanie, 2 dní v škole a znovu karantena, testy, distancne......
Že zas budeme sedieť iba doma, nikam sa nebude môcť ísť, nikoho navštevovať. K nasim len minimálne.
Nikdy som nebola typ človeka, ktorý si robí z veci ťažkú hlavu. Však dáko bolo, dáko bude.... Ale celá táto po..toto korona na riadne dáva dole😢
@xckaret Celkom jednoducho, musíš prísť s modlitbou pred Boha, najprv mu poďakovať, za všetko čo pre teba spravil, ľudia si neuvedomuju zásadnú vec, veľa krát Boha o niečo žiadajú, ale nedakuju. Alebo žiadajú, ale ich žiadosť je Sebecka, preto jej není vyhovené.Na začiatok stačí Bohu povedať že mu dakujes že prelial svoju nevinnú krv aj za tvoj hriech, chorobu....a potom viera, viera je dôležitá ako sa píše v biblii dokáže veľké veci! V biblii sa píše, Poďte ku mne všetci, ktorý pracujete, ja Vám dám odpočinúť Vám dám. Predloz Bohu svoje starosti v modlitbe, a on ťa vypočuje ♥️🙏🙏

Je to úplne prirodzené ako sa cítiš. Chce to veeľa nadhľadu v tejto situácii.