icon

Je mi zle z brata a jeho partnerky

30. mar 2023

Ahojte idem sa trošku vyspovedať , už som tu raz písala asi dávno o svojej rodine ,konkrétne bratovi a švagrinej ..
Ja rozmýšľam,že s nimi prerušim kontakt , moja mama kvôli nim plače, v kuse nemajú peniaze, musia im požičiavať, vydierajú ich deťmi , že nebudú mať čo jesť , pritom majú dlžoby, on zarába pekne ale ona odmieta ísť robiť, všetky deti sú školopovinné, pokradla mojej mame všetky šperky, vrátane obrucok, náušníc , zlato ,všetko ..nikdy sa to už nenašlo, ku kradezi sa priznala.
Mne sa ona hnusi , naozaj ja ju tolerujem a znášam kvôli deťom a rodičom ,inak najradšej by som ju oplula..
Lenivá je , klame ,úplne vo všetkom , choronicka klamárka , ona 99,9%veci ,čo vypustí z h.by nie je pravda.majetky delila a naši majú ešte len 50rokov , a žijú normálny život .
Ja som už z tohto ho chora, keď sa blíži nejaká spoločná akcia ,tak normálne mi je zle.
Naši im požičiavajú veľké sumy peňazí , nie 10 ,20 eur to ide na stovky eur mesačne ,a to on zarába, čo dlžoby majú a deťmi vydierajú ..
Prepáčte ,na nervy som .
Som povedala ,že ju budem tolerovať , ale ja už nevládzem ani to a on je tiež sprostý jak tágo ,že toto dopustil

Strana
z3
gabika0825
1. apr 2023

Tak zacni konať ty za rodičov, chod za švagrinou a poriadne jej vypláchni žalúdok, kasli na nejaké tolerovanie, tu ide o tvojich rodičov! Povedz jej nech sa opováží kontaktovať tvojich rodičov, chod za bratom a aj jemu treba vypláchnuť žalúdok. On je s takouto osobou čo mu okradne rodičov? Ja by som ju vyhodila mihnutim oka z domu. Tvoj brat je slepý alebo blby? Treba to začať riešiť.

Strana
z3