Je môj manžel gay ?
Ahojte, neviem ako začať... nikdy by mi nenapadlo ze sa budem cudzích ludi pýtať takéto intímne otázky ale sama si už naozaj neviem rady. Som pol roka vydatá, s manželom sme chodili spolu 4 roky pred svadbou. Na začiatku vzťahu sme sa obaja dohodli ze budeme držať predmanzelsku čistotu ...keby som vedela co ma čaká, nikdy viac by som sa pre to nerozhodla. Vždy som si myslela akého mam super priateľa, cele tie 4 roky vydržal bez nejakých pokusov, možno raz dvakrát ale inak nemal problém, už vtedy mi to malo "zablikat" ale hlupej neskúsenej to nedošlo. Po svadbe nastali u neho problémy a bola mu diagnostikovana sexuálna dysfunkcia (impotencia) .... podstúpil ( aj keď na moje naliehanie) terapiu razovou vlnou, aj mu urológ predpisoval a stále predpisuje lieky. No ide o to ze môj manžel vôbec nemá záujem o sex. Vždy všetko začínam ja a aj tak nie vždy je to úspešne. Mam pocit ze ho doslova nútim. Keď už niečo nastane tak je to len rýchlo bez nejakej predohry, bez mazlenia, rovno na vec a hotovo. Ja to tiež nepotrebujem každý deň, ale ide o to môj manžel chodí pracovať do zahraničia, formou 3 týždne von a jeden doma. A aj tak cez ten jeden týždeň čo je doma máme sex max 2x ...kamarátky ktorých manželia pracujú tiež von mi veľakrát vravia ze ich manželia sa ich doslova nevedia nabažiť cez ten týždeň...a ten môj je celý rad keď mi vyjde na ten týždeň akurát menštruácia. Inak všetko viac menej funguje, vieme sa zhodnúť na všetkom, nebyť toho sexu tak sa ani nehadame. Ale poslednú dobu mam naozaj dotieravy pocit ze je gay. Nemôžem sa toho pocitu zbaviť. S nim sa o tom baviť nedá lebo ako náhle začnem tému sex tak hneď mam odpoveď ze to nefunguje tak ako si ja predstavujem, a ze to nemusíme mat každý deň...a nič viac nechce počuť. Som zúfalá naozaj. Poznám ho veľmi dobre a viem ako túži po deťoch, preto si myslím ze by bol schopný s pomocou tabletiek sa premôcť a mat sex so ženou len aby mal deti ....neviem co mam robiť. Ako to mam zistiť.
@lenkike to sú také hlúpe reči, podľa mňa realita môže byť úplne inde, nikto nevie ako iné páry fungujú doma v intimite, pokiaľ s nimi nebýva pod jednou strechou, ale to je jedno, každý máme ten svoj názor
@janickacrazy ani bývanie pod jednou strechou neznamená, že viem, ako niekto funguje v intimite, bývali sme so svokrovcami dva roky a nevedeli sme o sebe navzájom v tomto smere nič. O fungovaní za dverami spálne vieme vždy len to, čo iný povie, veď nikto si do spálne divákov nepozýva. Takže aj akékoľvek prieskumy na túto tému sú založené len na tom, či respondent uviedol pravdivé údaje 😉
@lenkike no tak asi ste mali veľký dom, my sme bývali u rodičov 2 roky na byte, tam to bolo veselšie a steny tenké 😂😂😂
@janickacrazy no práveže 3izbovy byt 🙈 ale dá sa aj potichu, keď treba 🙈😁 ale som rada, že už je to za nami a máme súkromie 😊
Môže sa raz stať, že tvoj muž nájde niekoho, kto ho bude priťahovať.... mám veľa známych, čo skončiloi ako geyovia...tiež mali tento problém... ženy ich nepriťahuju

@janickacrazy Nikto sa nechváli s tým, s čím nie je spokojný, takže keď sa mi kolegyne posťažovali, predpokladám, že neklamali a kamarátkam o ktorých píšem, že majú šťastné manželstva, verím a aj vidím, ako žijú. Ale nemám potrebu tu nikomu nič vnucovať ani presviedčať, napísala som len moju osobnú skúsenosť a postreh.