Je môj životný štýl naozaj pohoršujúci?
Ahojte.. bola som dnes na rodinnom obede a odišla som z neho smutná. Raz za čas si ako rodina sadneme a dáme nedelný obed. Začali otázky čo vzťahy aj napriek tomu, že sa o tom nechcem baviť, pretože máme každý na to iný názor. Ja mám momentálne 27, žijem sama vo svojom byte, na ktorý mi prispeli rodičia vysokovou sumou a zobrala som si časť aj hypotéku. Momentálne fungujem tak, že som slobodná a mám jedného milenca, ktorý mi skvelo vyhovuje. Skúšali sme spolu randiť, ale on nie je rodinný a vzťahový typ, to som pochopila hneď. Má 43 a nemal dlhší vzťah ako 3 roky. Ale v sexe je skvelý, tak to zatiaľ riešim takto. Taktiež si plánujem dať zmraziť vajíčka aby ma nestrašili až tak biologické hodiny a nespravila si dieťa s prvý volom s prepáčením. Skúšam randiť, keď sa niekto pritrafí dám šancu. Ja som vo všeobecnosti extrovertnejšia ale príde mi, že nájsť si muža, s ktorým si sadnem v posteli, budeme mať spoločné hodnoty, budeme si rozumieť a bude medzi nami chémia z oboch strán je náročné. Zároveň od muža očakávam, že sa bude vedieť finančne o seba postarať a bude mať ambície, z z lásky sa ako rodina nenajeme, keď ju raz mať budeme. Viem, že niekto si nájde svoju lásku, za mesiac a je rád, že niekoho má, ale to nie je môj prípad. No a čo ma dnes zabolelo na tom rodinnom obede, keď mi mama povedala, pretože toho mojho milenca aj stretla párkrát vo dverách u mňa, že som preňho lacný kus masa a či mi nevadí, že sa nechávam využívať a ponižovat... tento muž sa ku mne správa pekne s rešpektom. Potom spustila prednášku ako susedky a iné ženy sú schopné si niekoho nájsť a ja stále si vyberám.. jednoducho chcem niekoho kto sa mi aj páči a má aj v hlave a bude mi s ním dobre.. ja som mala v minulosti 3 ročný vzťah, kde prišlo po roku od ponizovania (kde mi bolo vynadané od stetky po kadečo iné) až po fyzické útoky, sledovanie a podobne.. pri rozchode mi povedal, že nech si len idem kto by o takú hlupaňu zakopol.. Posledný partner, s ktorým som mala ročný vzťah, tahal popri mne ešte iný paralerný vzťah a naozaj som to odpustiť nechcela.. aj keď doteraz o to prosí…
Ja viem veľmi dobre čo chcem a čo nie a nechcem byť s niekým len preto aby som splnila očakávanie iných… momentálne som spokojná a mrzí ma, že ma niekto takto vníma. Je moj sposob zivota naozaj taký pohoršujúci? Ja mužov nestriedam, najradsej by som mala jedného a toho istého ale nejak to nevychádza.. ja som momentálne rada, že mi nikto neubližuje, nepodvádza ma a mozem si v klude žiť svoj život..
Ja by som sa ako tvoj budúci partner potom bála že ak si 10 rokov si užívala bez vzájomnej lásky,že už si na taký spôsob uspokojovania zvykneš a nebude pre teba problém so vo vzťahu hlavne aj ten sex nebude 100 percent ako si ho predstavuješ...že by si to hneď riešila neverou bez toho aby si sa pozlsnazilannajst nejaký kompromis alebo doručiť partnera aby k tej spokojnosti došlo...lebo to by bolo náročnejšie a s neistým výsledkom... Zároveň tiež po toľkých rokoch s jedným milencom ktorý mi echt vyhovuje že budeš už celý život ho porovnávať s partnerom v sexe (lebo Vera krásnych spomienok a skusenosti...) a tým pádom môže tá nespokojnosť prísť veľmi lahko...zároveň novému partnerovi len môže všeobecne vadiť mysilenka takéhoto životného štýlu...a okrem toho všetkého ešte môže nebyť dosť dobrý v tých ostatných kritériách ktoré máš....
Starsia generacia ta bude posudzovat, lebo ony by v tom nasilnom a ponizujucom, alebo v tom kde su podvadzane, pripadne vo vztahu-nevztahu zostavali cely zivot a cakali kedy sa rozvedie a rozhodne milenec pre ne. Je super, ze si chyby vsetkych tychto svojich vztahov videla a preto si to ukoncila. Ako medziobdobie teoreticky tento ano, ci vies, ako to ukoncit a premostit na normalny vztah s niekym, neviem. A ci mas tie ocakavania od chlapa postavene realne, alebo su tam "blbosti", ze musi vediet hrat na elektricku gitaru a nejsky vhodny, ktory prave na gitaru nehra, kvoli tomu vypadne z kola... Vztahova koucka Lucia Wolf Klapacova uci, ze mas mat len 4 (aby si nerobila prehnane sito) vlastnosti, ale mas ich mat tak dokonale premyslene, ze vhodneho kandidata okamzite rozoznas. A tie 4 vlastnosti maju byt uplne zasadne, nie ze je vysoky, hra na gitaru, hovori anglicky a ma neviem ake auto a nakoniec sa z neho vykluje kus vola, lebo nic podstatne pre vztah s nim medzi tymi 4 vlastnostami tam nemas. Skus pozriet jej rady...
@anonym_a59a0b ale prosim ta. To ze mam sex mimo vztahu nie je zlocin. Ovela horsie su zenati/vydate co podvadzaju svoje polovicky. Ja som slobodna a s prepacenim aj keby mam 2 za deň je to moja vec. Nikomu tym neublizujem. A ak by som bola 3 roky sama to mam 3 roky byt bez sexu, alebo randit a tak sa vyspat s 5 lebo skusam?
@anonym_autor existuje masturbácia alebo autoerotucke pomocky 🤔 ak teda máš takú krízu. Ale samozrejme chápem to ti asi nevyhovuje keď to riešiš takto. Ja zase by som nevedela mať sex bez vzťahu intímneho.
No je ti takto dobre, roky budu letiet a zobudis sa v 40tke, ze si tam, kde si bola v 27r. Ziaden vztah, ziadne dieta, sama, obcas sex. Pripadne ten pan najde niekoho ineho, s ktorym uz rad aj zostane spolu na trvalo. Potom ti bude mozno dobry aj prvy vol na to dieta, co pojde okolo. Uz vidim, ako zmrazujes vajicka, potom vyberas z "mrazaka", podstupujes v 40-50tke umele oplodnenie, ktore nevyjde a zostanu ti oci pre plac ...
@anonym_autor lutujem muza co si ta najde
@anonym_autor povedz mamičke, že je to naopak. Že ty si tá ktorá ho zneužíva a zavolá ho len keď chces sex.
Ja si nemyslím, že žiješ pohoršujúco. Keď máš vysoké libido a riešiš to takto a nestriedaš partnerov, tak je to ok. Veď keď si priateľa nájdeš, tak to s milencom hneď ukončíš.
Podľa mňa máš racionálny pohľad na vec, čo je dobre. Zo svojich nárokov nepoľavuj - pozri sa na životy žien, kt. z nárokov poľavili - nechceš dopadnúť ako ony.
Eventuálne sa treba pripraviť aj na možnosť, že nemusíš nikoho pre teba vhodného nájsť, ale v tom prípade maj radšej dieťa sama cez umelé oplodnenie a nerob si ho s prvým, čo ti príde pod ruku - nebudeš sa musieť doťahovať so žiadnym ex o dieťa a výživné a ušetríš si veľa nervov.
A mamine povedz, že to ty využívaš jeho. 😉 😀
@anonym_autor mám podobnú kamosku, je tesne pred 30 tkou, podobne zmýšľanie. Mala nejaké vzťahy dlhšie, ale nebolo to pre ňu ono-buď výzor, financie, neklapalo to v posteli, ale myslím že sa len zľakla a namiesto budovania si vzťahu s partnerom sa pozerala po iných, či už kamoškách a ich manželov/partnerov/frsjerov. Nikdy jej nič nestačí, nie je dobre, je vs vzdelaná fakt ťažká škola, šikovná a múdra, sebestačná ale pochybujem, že bola niekedy naozaj zamilovana. Už na gympli spala dosť veľa s hocijakými chlapcami, netajila sa tým. Veľa párikov tam vzniklo počas SŠ, dnes sú zobratí, majú spoločný domov deti. Toez ma vysoké nároky, sexy, mužný, dobre zarábajúci, nejaké super auto, vlastný byt a musia si rozumieť, to je ale väčšinou na poslednom mieste. Nepomohli ani rady nás, kamarátok, že takto to nejde ďalej ak niekoho chce, nemôže byt povrchná. Pripadaš mi ako ona. Chápem si inteligentná, vieš čo chceš, ešte máš čas a môžeš stretnúť toho úžasného…. Ale úprimne? Veľa mužov normálnych je už vo vzťahu, majú manželky/partnerky, deti, spoločný domov. Buď proste nájdeš možno chybného 35 ročného čo niečo na ňom bude že je slobodný alebo po 40 a ten bude chcieť bolovku. Mám 28 rokov, snúbenca a jedno malé dieťa, mame spoločný domček ale to sme všetko nebudovali hneď. Sme spolu skoro 7 rokov a nás vzťah začal keď sme boli aj v životných etapách inde a možno sme nemalú takéto nároky, ako by som napríkad mala dnes. Mala som ale neskutočne šťastie na muža v tomto a snáď aj on na mňa 😂 rozumieme si, vieme sa zasmiať, podržať, neskutočne sa lubime a všetko klape. Prešli sme ale kus cesty obaja, aj ja skončila som vs, práca, on si prešiel obrovským posunom ako človek, ambiciózny v práci, ak sa dá nie je dňa kedy by tvrdo netrénoval, vybudoval nám domov… príde mi že vlastne ty hľadáš už hotového, ale vo vzťahu všetko budujeme spolu. Aj my sme boli iní na začiatku, inak formovsní…. Možno keby sme sa stretli teraz v tomto veku (napr, ja 28) prebehla by len fyzická iskra lebo my sme sa inak vnímali…. Čiže výsledok zahod toho milenca, brzdí ta, sex zvládneš a uvidíš možno niekto sa objaví, chod do fitka, prírody…
@anonym_autor matke by som povedala, nech sa stara o seba a z nikym svoj sukromny zivot nepreberala. Na tvojom zivote mi nic divne nepride, ak si narocna, tak proste si, mozno si niekoho najdes a mozno nie. Mam v okoli take zeny a teda, aj ak ostali same... povedzme si pravdu, je lepsie sama ako v zlom vztahu? Niektore prehodnotili svoje poziadavky, lebo naozaj su niekedy prehnane a az smiesne, ale napr aj tak si nikoho uz nenasli.
Co si ale treba uvedomit, ze tym ze mas milenca, nie si tlacena do toho si najst riadneho chlapa a vlastne, moze to aj sposobovat/sposobit rozne komplikacie. Asi ziadny muz nebude mat vazny zaujem o zenu s milencom, ak sa dozvie o tom nejak atd.
Ty si este hrozne mladucka...mlada zena, ktora chce inteligentneho, vzdelaneho, vnimaveho, citliveho, z dobrej rodiny, financne zabezpeceneho, s bytom, ambiciózneho, ktory bude mat aj sex-epíl (ci ako sa to pise), sportovy typ, nie domased, aj vhodny do divadla, ovplyvat humorom aj vediet filozofovat a vymurovat krb, restauracia, predlzene vikendy s wellnes a bla bla...Mama ti to povedala na hulvata ako to je...a my, vydate matky, no co ti povieme, ako to naozaj s tymi muzmi a manzelstvom je...a este ked deti pridu. Asi som to brala v tvojom veku podobne...A nakoniec mam muza, ktory nevie ani slovo po anglicky, vekom mu brucho narastlo a jeho ambicie skoncili v domove dochodcov, kde opatruje starych ludi. A nevymenila by som ho za ineho. Ty si zvyknuta na svoj zivotny standard a hladas skor niekoho, kto bude sekundovat tvojmu zivotnemu stylu. Z toho vyrasties.
@anonym_a28194 To ze by si ty nevymenila je super, ale preco je divne, ze ina nechce takehoto nimanda? Ty si sa musela zmierit s tym, co mas, tak nech aj ostatne drzia huby a neopovazia sa hladat lepsie? Tak nejak?
Ked sa tak pozeram na kvantum zien, ktore maju vedla seba podpriemernych muzov, tri vrestiace deti na krku a totalne sa vzdali vlastneho zivota, autorku uplne chapem. Ja sice milenca nemam a nehladam, ale tiez som si zvolila slobodny a bezdetny zivot.
@anonym_autor tak si si odpovedala. Vyberáš si zle typy muzov. Na festivale alebo v bare sa manzel nevyberá. Ten sa vyberá cez známych, cez koníčky, cez pracu alebo cez inzerat ale musi stat o seriózny vztah. Random typek z festivalu nie je správna voľba.
@anonym_060676 cez znamych som si nasla toho posledneho. Mala som ešte dve rande a dopadlo jedno tak, ze si muz zo mna spravit skor terapeutku a riesili sme jeho traumy. A potom sa cudoval ze ho nechcem a tam mi kamarat povedal, ze ako kamos je 10 rokov skvelý ale uz vie preco je sám. Na ďalsích mi povedali, ze by ich nedohodili ani nepriatelovi a takéto co v 30 oblbuje 18 a riesi s kym sa opije nepotrebujem. A dobrí muzi okolo 30 sú samozrejme zadani. A len pre info, to ze je niekto dobry a zabavny kamos, neznamena ze aj partner. Vo fitku ma toez oslovili muzi. Dvaja zadani, jeden z toho zenaty 20 rokov a o jeho zene mi povedala az neskor ina trenerka. Ten dalsi ma tiez dlhy vztah. Ale mozno sa tam casom najde aj niekto iny 🙂
@anonym_a28194 To ze by si ty nevymenila je super, ale preco je divne, ze ina nechce takehoto nimanda? Ty si sa musela zmierit s tym, co mas, tak nech aj ostatne drzia huby a neopovazia sa hladat lepsie? Tak nejak?
Ked sa tak pozeram na kvantum zien, ktore maju vedla seba podpriemernych muzov, tri vrestiace deti na krku a totalne sa vzdali vlastneho zivota, autorku uplne chapem. Ja sice milenca nemam a nehladam, ale tiez som si zvolila slobodny a bezdetny zivot.
@anonym_682273 ale hlavne ze niekoho maju a neostali same!😂
@anonym_autor mám podobnú kamosku, je tesne pred 30 tkou, podobne zmýšľanie. Mala nejaké vzťahy dlhšie, ale nebolo to pre ňu ono-buď výzor, financie, neklapalo to v posteli, ale myslím že sa len zľakla a namiesto budovania si vzťahu s partnerom sa pozerala po iných, či už kamoškách a ich manželov/partnerov/frsjerov. Nikdy jej nič nestačí, nie je dobre, je vs vzdelaná fakt ťažká škola, šikovná a múdra, sebestačná ale pochybujem, že bola niekedy naozaj zamilovana. Už na gympli spala dosť veľa s hocijakými chlapcami, netajila sa tým. Veľa párikov tam vzniklo počas SŠ, dnes sú zobratí, majú spoločný domov deti. Toez ma vysoké nároky, sexy, mužný, dobre zarábajúci, nejaké super auto, vlastný byt a musia si rozumieť, to je ale väčšinou na poslednom mieste. Nepomohli ani rady nás, kamarátok, že takto to nejde ďalej ak niekoho chce, nemôže byt povrchná. Pripadaš mi ako ona. Chápem si inteligentná, vieš čo chceš, ešte máš čas a môžeš stretnúť toho úžasného…. Ale úprimne? Veľa mužov normálnych je už vo vzťahu, majú manželky/partnerky, deti, spoločný domov. Buď proste nájdeš možno chybného 35 ročného čo niečo na ňom bude že je slobodný alebo po 40 a ten bude chcieť bolovku. Mám 28 rokov, snúbenca a jedno malé dieťa, mame spoločný domček ale to sme všetko nebudovali hneď. Sme spolu skoro 7 rokov a nás vzťah začal keď sme boli aj v životných etapách inde a možno sme nemalú takéto nároky, ako by som napríkad mala dnes. Mala som ale neskutočne šťastie na muža v tomto a snáď aj on na mňa 😂 rozumieme si, vieme sa zasmiať, podržať, neskutočne sa lubime a všetko klape. Prešli sme ale kus cesty obaja, aj ja skončila som vs, práca, on si prešiel obrovským posunom ako človek, ambiciózny v práci, ak sa dá nie je dňa kedy by tvrdo netrénoval, vybudoval nám domov… príde mi že vlastne ty hľadáš už hotového, ale vo vzťahu všetko budujeme spolu. Aj my sme boli iní na začiatku, inak formovsní…. Možno keby sme sa stretli teraz v tomto veku (napr, ja 28) prebehla by len fyzická iskra lebo my sme sa inak vnímali…. Čiže výsledok zahod toho milenca, brzdí ta, sex zvládneš a uvidíš možno niekto sa objaví, chod do fitka, prírody…
@anonym_250879 ale ako ze idem na hotove? Ved ja sama mam skolu, normalnu pracu, mam byvanie tiez nemam 20 a nezacinam novy zivot a to cakam od partnera. Byt nemam vobec ako podmienku staci ze ma auto a vie soferovat a to mavaju muzi vacsinou. Ja ani na vzdelanie nepozeram, len nech je inteligentny. Co sa tyka financii staci ze uzivi seba a nebude pozerat na kazdy cent a nech ma ambicie zarobit viac, aj to dnesnym muzom chyba. Ja co mam aj byvale spoluziacky z gympla alebo z vysokej tam vobec nie su take stastne osudy ako tu pisete. Tam zenu po 8 rokoch vztahu, kde boli spolu od 20 v 28 odkopol, ze ma inu. Ďalšia si nasla fesaka co ma psychicke problemy a este ani rozvedeny neni a podobne. A to su pekne vzdelane zeny
@anonym_250879 ale ako ze idem na hotove? Ved ja sama mam skolu, normalnu pracu, mam byvanie tiez nemam 20 a nezacinam novy zivot a to cakam od partnera. Byt nemam vobec ako podmienku staci ze ma auto a vie soferovat a to mavaju muzi vacsinou. Ja ani na vzdelanie nepozeram, len nech je inteligentny. Co sa tyka financii staci ze uzivi seba a nebude pozerat na kazdy cent a nech ma ambicie zarobit viac, aj to dnesnym muzom chyba. Ja co mam aj byvale spoluziacky z gympla alebo z vysokej tam vobec nie su take stastne osudy ako tu pisete. Tam zenu po 8 rokoch vztahu, kde boli spolu od 20 v 28 odkopol, ze ma inu. Ďalšia si nasla fesaka co ma psychicke problemy a este ani rozvedeny neni a podobne. A to su pekne vzdelane zeny
Ďalsia vec, teta je ucitelka na zs a stale mi hovori, ze polovica deti ma rozvedenych rodicov a to ma prvacikov. To su tie stastne celozivotne vztahy?
Ďalsia vec, teta je ucitelka na zs a stale mi hovori, ze polovica deti ma rozvedenych rodicov a to ma prvacikov. To su tie stastne celozivotne vztahy?
@anonym_autor pozri, nikto ti negarantuje, ze budes s jedným muzom do konca zivota. Tak ale vidis, oslovujú ta, dostávaš pozvanie na rande. Ja len ze s pribúdajúcim vekom sa tato norma zacne znižovať, po 35 si ta na ulici chlap ani nevšimne. To je realita. Mame by som sa s takými intímnymi vecami nezdôverovala, na to mas kamosky. Ak mas vyššie nároky na muza ohladom vzhľadu, ver ze vekom chlap oplesivie, priberie a stejne bude skaredy. Ber takeho co ma iskru, prehliadni bruško, uces sa da tiez korigovať, ale pozeraj na charakter. Ak si výrazný vyzývavý typ, vzdy ta budu oslovovať len na sex, hlavne ti ženatí. Myslim to dobre. Skus byt menej nápadná, hľadaj niekoho so zmyslom pre humor a aj inde ako vo fitku. Vobec nie je pravda ze normálni su zadaní. Nie je to pravidlo. Normálni mozu byt aj rozideni, mozu budovať kariéru, vela cestovat, mozu tiez cakat na tu správnu zenu a preto su sami. Neznasam toto paušalizovanie. Svojho muza som stretla cez net a casom sme vytvorili par a vyšlo nam to. A tiez mal problem najst serióznu zenu. Slecinkam totiž vadilo, ze byva u rodičov. Tak som si ho uchmatla ja a do par rokov si kúpil byt…. Kto ohrnul nos, moze teraz steny škriabať, lebo je to ihla v kope sena, ale tak ja som skromná 😜
@anonym_autor pozri, nikto ti negarantuje, ze budes s jedným muzom do konca zivota. Tak ale vidis, oslovujú ta, dostávaš pozvanie na rande. Ja len ze s pribúdajúcim vekom sa tato norma zacne znižovať, po 35 si ta na ulici chlap ani nevšimne. To je realita. Mame by som sa s takými intímnymi vecami nezdôverovala, na to mas kamosky. Ak mas vyššie nároky na muza ohladom vzhľadu, ver ze vekom chlap oplesivie, priberie a stejne bude skaredy. Ber takeho co ma iskru, prehliadni bruško, uces sa da tiez korigovať, ale pozeraj na charakter. Ak si výrazný vyzývavý typ, vzdy ta budu oslovovať len na sex, hlavne ti ženatí. Myslim to dobre. Skus byt menej nápadná, hľadaj niekoho so zmyslom pre humor a aj inde ako vo fitku. Vobec nie je pravda ze normálni su zadaní. Nie je to pravidlo. Normálni mozu byt aj rozideni, mozu budovať kariéru, vela cestovat, mozu tiez cakat na tu správnu zenu a preto su sami. Neznasam toto paušalizovanie. Svojho muza som stretla cez net a casom sme vytvorili par a vyšlo nam to. A tiez mal problem najst serióznu zenu. Slecinkam totiž vadilo, ze byva u rodičov. Tak som si ho uchmatla ja a do par rokov si kúpil byt…. Kto ohrnul nos, moze teraz steny škriabať, lebo je to ihla v kope sena, ale tak ja som skromná 😜
@anonym_060676 ja som napriklad dala sancu aj mensiemu s bruskom, mne sa do tvare pacil. Ja zas nehladam boha s tehlickami a 180. Ja co som mala aj ex mali vysku 175 asi, co vacsina zien povie nizky. Aj tento moj ma brusko a je mi to jedno. Ja neriesim ani vlasy ci ich ma nema a kolko. A nie som vyzyvava praveze, mam skor taky zahalenejsi styl, nechodim v minisatoch a tak. Obcas mam pocit cim viac zahalena tym horsie😂
@anonym_autor len toľko k tomu... mama ma absolútnu pravdu. Na sex si mu dobrá, na vzťah nie.
V 27 žiť takýto život je fakt sila.
@anonym_66feb8 ale veď ono je to vzájomné, ona ho tiež len využíva na sex 🤣 ani ona od neho nič nečaká
@anonym_autor nemyslím si, že máš pohoršujúci životný štýl. Radšej jeden na dlhodobý nezáväzný sex, ako každý mesiac iný. Dôležité je, aby ste to tak vnímali obaja, ani jeden nečakal od toho viac. Skôr by som ti dala radu, že predtým než sa rozhodneš randiť, oznám to milencovi a skonči to s ním. Aby sa ti nestalo, že keď nájdeš muža, ktorý spĺňa tvoje predstavy, tak to stroskotá na tom, že si s ním zároveň randila a zároveň mala milenca... Mne by sa to nepáčilo, keby viem, že sa chlap stretával so mnou a zároveň mal milenku. Nevadilo by mi, keby to bola minulosť, ktorá je už ukončená....
Naco hovoris doma ze mas chlapa iba na sex?
A mama ma pravdu pre 43r si iba matrac, ktory ho nic nestoji.
@anonym_df3f4c lenže tu je aj problémom jej mama, ktorá jej prekazila (nevieme z akého dôvodu) vzťah k jednému partnerovi, s ktorým si rozumela. Kedyju matka pri obede takto skritizovala, mala jej to autorka pripomenúť.
@anonym_autor Mne by sa nepáčilo, keby moja dcéra žije ako ty. Ani nemusíš rozumne hľadať, lebo už byt máš. V podstate nemáš čo riešiť, tak nezáväzne sexuješ.
@anonym_autor Mne by sa nepáčilo, keby moja dcéra žije ako ty. Ani nemusíš rozumne hľadať, lebo už byt máš. V podstate nemáš čo riešiť, tak nezáväzne sexuješ.
@bik_nik zas nejaku pijavicu na seba nechcem nalepiť
@bik_nik zas nejaku pijavicu na seba nechcem nalepiť
@anonym_autor Áno, spomínala si. Podľa mňa sa tvojej mame (rodičom) nepáči, že ti darovali kopu peňazí na byt, v ktorom sexuješ len tak, akoby už nemalo byť žiadne zajtra. Chceli pre teba to najlepšie, aby si sa mala dobre a skončilo to takto. Ja sa nedivím,že sú sklamaní a možno aj nahnevaní.
@anonym_autor Áno, spomínala si. Podľa mňa sa tvojej mame (rodičom) nepáči, že ti darovali kopu peňazí na byt, v ktorom sexuješ len tak, akoby už nemalo byť žiadne zajtra. Chceli pre teba to najlepšie, aby si sa mala dobre a skončilo to takto. Ja sa nedivím,že sú sklamaní a možno aj nahnevaní.
@bik_nik s 1 muzom

@anonym_060676 neviem kde ich mam hladat. Vacsina muzov, s ktorymi sa spoznam ci cez internet alebo vonku alebo na festivale maju vacsi zaujem o sex ako vztah a je to z nich citit. Mala som napadnika, ktory bol dobry clovek rodinny typ ale chemia nula bodov. A ja som niekolko dni vkuse rozmyslala ako sa prekonam na nejake zblizenie, ci si vypijem.. ked som z toho odislo sa mi ulavilo. Ďalsí mi po mesiaci vykrical, ze chcem vztah a stale od neho nieco chcem a to som chcela aby sme isli do kina ale on mal iný program a nechapala som ze nema cas 🙂
@anonym_autor tak si si odpovedala. Vyberáš si zle typy muzov. Na festivale alebo v bare sa manzel nevyberá. Ten sa vyberá cez známych, cez koníčky, cez pracu alebo cez inzerat ale musi stat o seriózny vztah. Random typek z festivalu nie je správna voľba.