icon

Krach vzťahu napriek dokonalému súladu. Čo ďalej?

Včera o 18:02

Ahojte,.. Pred par mesiacmi som spoznal zenu, o ktorej som si myslel, ze ju uz v mojom veku nestretnem. Bola nadherna, inteligentna a dobra. Obaja mame 44 rokov a od zaciatku sme si povedali, ze nebudeme nic silit a dame tomu cas. Dohodli sme sa, ze nebudeme nahanat zamilovanost, ale budeme spolu zit a mozno raz pride laska. Nas vztah fungoval uplne prirodzene.. Travili sme spolu vela casu, smiali sa, chodili na vylety, zaspavali vedla seba, mali sme krasne spolocne chvile, fungovali neznosti aj intimny zivot, nehadali sme sa, neublizovali si a nas zivot sa zacal podobat na rodinu. Ja som bol stastny a postupne som si uvedomil, ze z mojej strany laska prisla. O to vacsi sok pre mna bol den, ked mi povedala, ze nas vztah konci. Povedala mi, ze sa snazila, cakala, ale z jej strany laska jednoducho neprisla. Zostal som uplne zaskoceny a polozil som jej otazku, na ktoru dodnes hladam odpoved. Spytal som sa jej, ci som jej niekedy ublizil, ci som bol na nu zly, ci jej nieco chybalo, ci nebola spokojna s mojim spravanim, s neznostami, alebo s intimnym životom.. Na vsetko odpovedala, ze nie... Povedala, ze som jej nicim neublizil, nic jej nechybalo a problem nebol v nicom z toho.. Jediny dovod bol ten, ze laska z jej strany neprisla a z mojej ano... Odvtedy si neustale kladiem otazku, ci je toto naozaj dovod na ukoncenie vztahu ktory paradne fungoval pre oboch dospelych ludi v nasom veku.. Ak vo vztahu funguje respekt, dovera, neha, spolocny zivot, intimita, vzajomna ucta a clovek tomu druhemu neublizuje, je naozaj "absencia" lasky jedinym dovodom na rozzchod? Nehladam vinnika, ani nechcem nikoho odsudzovat. Len sa snazim pochopit, ci sa naozaj moze stat, ze clovek robi vsetko spravne, dava zo seba maximum, miluje a aj tak to nestaci. Zaujima ma uprimny zensky pohlad, pretoze ja tomu dodnes nerozumiem.

Strana
z2
anonym_d0205a
Včera o 18:05

Nepreskocila iskra. To je celé.

autor
Včera o 18:06
@anonym_d0205a

Nepreskocila iskra. To je celé.

@anonym_d0205a z mojej strany ano. A je vobec nutne aby z oboch?

anonym_838485
Včera o 18:07

Nelubila ta a ty sa pytas ci je to dovod na ukoncenie vztahu? Ako tu otazku nemozes mysliet vazne, hlavne nie ak naozaj mas 44 rokov, uz by si mal chapat vo svojom veku, ze laska je to najdolezitejsie vo vztahu bez toho sa neda budovat vztah. Nezaskodilo by brat ohlad aj na zenu nie len na seba, jednoducho ona necitila to co ty a radsej to ukoncit skor ako keby po zvysok zivota sa mala trapit.

anonym_77fb24
Včera o 18:08

Asi sa s tebou necítila tak dobre ako ty s ňou. Nemusel si urobiť nič zlé. Možno ani nechce byť s niekým iným a chce byť sama, alebo čaká na niečo, čo s tebou necíti. Verím, že ťa to zranilo, daj si nejaký čas na zahojenie rán a ono to časom prestane tak bolieť a budeš na ňu a na váš vzťah nevzťah pozerať inou optikou. Či je nutné, aby bola uskra u oboch? Chcel by si žiť s niekým, ku komu necítiš lásku a stačil by ti fakt, že ona ťa ĺúbi?

anonym_d0205a
Včera o 18:09
@anonym_autor

@anonym_autor toto sa vazne pyta 44 ročný chlap? 😳😳😳😳no áno, je nutne aby iskra preskočila na oboch stranách

autor
Včera o 18:11
@anonym_77fb24

Asi sa s tebou necítila tak dobre ako ty s ňou. Nemusel si urobiť nič zlé. Možno ani nechce byť s niekým iným a chce byť sama, alebo čaká na niečo, čo s tebou necíti. Verím, že ťa to zranilo, daj si nejaký čas na zahojenie rán a ono to časom prestane tak bolieť a budeš na ňu a na váš vzťah nevzťah pozerať inou optikou. Či je nutné, aby bola uskra u oboch? Chcel by si žiť s niekým, ku komu necítiš lásku a stačil by ti fakt, že ona ťa ĺúbi?

@anonym_77fb24 to bolo denodenne stastie a spokojnost, jej syna som mal rad ako svojeho. Spolocne financie. Zila u mna skoro rok, kazde rano pusa a bozky od nej kazdy vecer tiez. Milovanie ci sex temer denne

anonym_720317
Včera o 18:11

@anonym_autor chemia nebola, snazila sa, cakala ci predsa len, ale neprislo to. Tak ta nechce klamat, nelubi ta. Ty si bol zalubeny ona nie.

autor
Včera o 18:13
@anonym_720317

@anonym_autor chemia nebola, snazila sa, cakala ci predsa len, ale neprislo to. Tak ta nechce klamat, nelubi ta. Ty si bol zalubeny ona nie.

@anonym_720317 pol roka ani ja ju, a bolo to uzasne, a potom to prislo z mojej strany. Ona nechcela uz cakat.

wolf_
Včera o 18:14

Ak by doteraz neprišla láska z tvojej strany, chcel by si v tom pokračovať?

autor
Včera o 18:15
@wolf_

Ak by doteraz neprišla láska z tvojej strany, chcel by si v tom pokračovať?

@wolf_ ano.. preto toto cele pisem.

minenkaa
Včera o 18:15

Takže to ,že tebe tento vzťah vyhovoval ,mala ona akceptovat ,aj keď jej nebolo vo vzťahu dobre a mala s tebou ostať ?

anonym_9a1aea
Včera o 18:18

Ak mám byť s mužom, musím ho milovať, musí tam byť iskra, chémia a láska. Nestačí priateľstvo, či dobrý sex. Na vzťah musí byť láska.

sasa1310
Včera o 18:18
@anonym_autor

@anonym_720317 pol roka ani ja ju, a bolo to uzasne, a potom to prislo z mojej strany. Ona nechcela uz cakat.

@anonym_autor zvláštna žena, ktorá sa nasťahuje k niekomu aj so synom bez toho, aby toho človeka milovala. Nevyužívala ťa tak trošku

wolf_
Včera o 18:19
@anonym_autor

@wolf_ ano.. preto toto cele pisem.

@anonym_autor zaujímavé. Tak ono ľudia sú rôzni. Ich predstavy o vzťahu a aj o živote sú rôzne. Zatiaľ čo jeden potrebuje vo vzťahu aj to, či ono tak druhý nie apod. Ako sa hovorí - 100 ľudí, 100 chutí. To, že z tvojho pohľadu "bolo v tom vzťahu všetko" neznamená, že aj z jej pohľadu.
Ja chápem, že to pre teba nie je príjemné. Rozumiem aj tomu, že sa to snažíš pochopiť - mozog nemá rád neuzatvorené veci. Len ono niekedy veci nemusíme pochopiť, ale musíme ich prijať.

anonym_77fb24
Včera o 18:19

V láske to ale takto nefunguje. Čo k tebe nepatrí, to pri sebe nasilu neudržíš. Ak ste si súdení, sama si to uvedomí a ozve sa. Ak ju kontaktuješ s podobnými otázkami, tak sa neozve na 99% a už sa utvrdila v tom, že rozchod bolo správne rozhodnutie

anonym_2d2985
Včera o 18:26

asi záleží od typu ženy. U mňa keď nepreskočí iskra je chlap úplne bez šance. môže sa snažiť koľko chce, môže byť aj milionár. Ak nie je iskra - nepôjdem s mužom ani len na kávu.
Viem že to nie je dobré a správne. ale neviem sa pretvarovať.

anonym_0bca57
Včera o 18:27

Nevrátila sa náhodou k bývalému?

anonym_ebb031
Včera o 18:28

Niektorí ľudia lásku preceňujú.

anonym_27f772
Včera o 18:29
@anonym_autor

@anonym_autor na zamilovanost staci jeden, na lasku treba dvoch. To je cele. Lasku si nevyprosis, nevytrucujes, nevyplaces... bud je alebo nie je

anonym_2659c3
Včera o 18:35
@anonym_autor

@anonym_autor ako vidíš, tak je...

Buď rád, že to skončilo teraz. Prakticky na začiatku, bez záväzkov, detí, majetku... Mne dal manžel vale po 25 rokoch, štyroch deťoch, krásnom živote, kedy sme jeden druhému boli naozaj tou druhou polovicou, oporou... Dôvod? Netuším. Jediná odpoveď bola, že to nie je o mne, ale o ňom. Ja som vraj nič neurobila... Takže nezúfaj, vždy môže byť horšie😉

anonym_9de918
Včera o 18:37

Zažila som to, áno je nutné aby to tam bolo z oboch strán a absencia lásky je pádny dôvod na rozchod... môj ex nie je zlý chlap, verím že pre inú je perfektný partner, ale ja som to proste necítila, opadla prvotná chémia a láska sa "neobjavila"... a ten človek ti potom postupne začne proste vadiť, nevieš vysvetliť prečo, nerobí nič zlé, ale teba stále viac a viac odpudzuje, snažíš sa, aj tým intímnostiam dáš šancu, ale nenapĺňa na to, trápiš sa a zároveň vieš, že aj tomu druhému ubližuješ, lebo nie si úprimný... to čo sa tebe zdalo také perfektné, ako to všetko klape a napĺňalo ťa to láskou a príjemnými pocitmi, ona tak nevnímala, na oko to mohlo byť super, ale vo vnútri nič... a ako sa hovorí srdcu nerozkážeš, tak ako sa nedá len tak odmilovať, tak sa nedá ani na silu zamilovať... a stále je dosť mladá na to, aby bola vo vzťahu len z pohodlnosti, preto že to je komfortné a výhodné

marca12
Včera o 18:39
@anonym_autor

@anonym_autor Nie si sebecky? Vsetko je len o tebe. Ty si sa zalubil,u teba preskocila iskra,ale to,ze ona nic take necitila povazujes za zbytocnost. Laska musi byt na oboch stranach. Nenapadlo ta,ze sa trapi? Ze sa snazila zalubit,ale neslo to?

anonym_9a1aea
Včera o 18:39

Mne to pripomína moju skúsenosť. Ja som nemala nikoho, on nemal nikoho. Vyzerali sme spolu dobre, rozumeli sme si, mali sme rovnaký zmysel pre humor, hodnoty, aj priateľov... ale nemilovali sme sa. Taký vzťah z rozumu. Áno, sex bol super. A potom som stretla svojho súčasného manžela. Od prvého stretnutia tam iskry lietali z oboch strán, neskutočná chémia, videli to všetci. Zamilovali sme sa do seba bezhlavo. Priateľovi som povedala, že žiaľ, neľúbim ho, ani on mňa a vzťah z rozumu a kvôli sexu nechcem. Išla som sa hlasom srdca a dobre som urobila.

jogy1984
Včera o 18:44

@anonym_autor na túto otázku nikdy nedostaneš upokojujúcu odpoveď . Píšem vlastnej skúsenosti.

anonym_749e55
Včera o 18:51

mne toto cele pride divne, ze ste spolu zacali zit a "potom uvidime, ci pride laska".. a stale pises, ze "ludia v nasom veku", ved ste mladi, pises, akoby ste mali 80, vtedy by som pochopila, ze sa s niekym zostahujem bez lasky, aby som nebola na starobu sama, ale v 44?

ivicatolic
Včera o 19:30

@anonym_autor mala všetko, zunovalo sa jej....chcela zrejme inú iskru, ktorá ju možno i popáli ..o tom je život 🖤

dodosimak
Včera o 19:46

Bráško, dačo sa jej neľúbilo a nechcela ti to povedať, aby ťa neranila a aby sa náhodou nerobil drámu. Tieto ženské s ich rozprávkami o láske nepočúvaj.

januska12323
Včera o 19:51

Jednoducho jej došlo, že takto nechce prežiť život. Aj ona má právo na lásku, nie sa podriadiť chlapovi, ktorý je spokojný.

supermuz
Včera o 19:53

To co ti povedala nie je jednoducho pravda.Ma nieco ine na plane,mozno aj ineho.A mozno aj mesiace pred tymto oznamenim.Proste uz davno.Nezaoberaj sa tym,koncime.Posun sa dalej v zivote.Cajociek je vela.

anonym_46e15b
Včera o 19:54
@anonym_autor

@anonym_autor ano je nutne aby to bolo obojstranne vztah je o dvoch

Strana
z2