Je moja bývalá tehotná, alebo ma klame?
Zdravim,
pred časom som sa rozišiel s frajerkou (koli jej zlej povahe) . Pred 2 tyzdnami mi poslala fotku ovulacneho testu ze je tehotna. Len mne nejde do hlavy ako kedze som nekoncil nikdy do nej, len raz a aj to len uplnu trosku a to bolo pred 4 mesiacmi... Bola na vysetreni u lekara a potvrdili jej tehotenstvo (8 tyzden). Mne ale skutocne nejde do hlavy ako sa to mohlo stat, chapete... Preto sa vas pytam ci mate dake skusenosti ako sa jej tam mohli dostat spermie.
Dalsia varianta je ze bud to ma s druhym alebo ma klame a tehotna nie je vobec a len chce pozornost. Preto prosim este radu ze ci pri prvom vysetreni dostane daky papier pripadne fotky zo sona ci je tehotna alebo podobne, tiez mi nejde do hlavy ze prvy x ked sla k lekarovi tak vraj tam nebol a mal dovolenku a nebola tam nahrada, az po tyzdni sla opätovne...
Vdaka
@nivea777 asi pred 8 rokmi sme sa z istych dovodov informovali na genetike ci je mozne zistit otcovstvo uz pred porodom..vtedy ak spominam nam doktor hovoril ze ano kedze je krv prepojena tak ziskat dna dietata z krvi matky je teoreticky mozne ale zatial nie je sposob ako extrahovat dna otca..fakt si pidrobnosti nepamatam ale teda pokrok ide evidebtne v niektorych veciach poriadne dopredu
@puklica13 Koncom nov. planovanu SC, inak mam Termin na 08.12. Uz mi to pride ako cela vecnost, zavodnena, tehu cukrovka, +16kg, brucho ako pred porodom....no Co ti poviem 😂 Zacinam mat dost.
@charlie1980 zlatko drz sa..
@renepok91 Ahoj. Na začiatok by som chcel povedať, že mám dosť podobné skúsenosti, ako Ty. Môj príbeh sa udial na jar a tu na koníkovi sa dosť preberal, dokonca aj s tým, že som si mnohé veci vymyslel.
Chcem sa Ťa opýtať zopár dôležitých otázok, ktoré neber osobne, len sa snažím pomôcť...
- Bol vzťah s ňou na začiatku a po istú dobu úžasný, mal si pocit, že je Tvojou spriaznenou dušou, a životnou láskou, kde ste si veľmi podobní (rovnaká vidina budúcnosti a života)?
- Bol sex s ňou perfektný a mal si pocit, že lepší si nikdy nezažil?
- Začala Ťa po istej dobe dehonestovať a zhadzovať tak, že si nechápal prečo?
- Boli obdobia, kedy s Tebou vôbec nechcela byť v kontakte?
- Začal si po určitej dobe pochybovať o svojich zdravých úvahách a myšlienkach (v otázkach, ktoré súvisia s ňou)?
Ak mám pravdu, tak sa jedná o veľmi nebezpečnú osobu.
Vďaka.
@charlie1980 v juli som bola na gynde v rk , potvrdil tehu a na fotke mam aj meno aj rodne cislo...takze to nie je len v ch, tak
@renepok91 tak toto je ozaj zaujimave. Bud opatrny
@renepok91 takúto ex maj môj muž, hotové peklo zažíval ako ho manipulovala. Dokonca si choroby vymýšlala aby ju neopustil. Chorá hlava to je vážne. Blokni si ju na všetkých sieťach aj na mobile. Ak to bude pravda (čo si nemyslím) tak už jedine test otcovstva a postaviť sa k tomu ako chlap ak to bude tvoje.

@renepok91 A este jedna vec: ak nie si milionar a nehrozi velke vyzivne, tak plati, ze tieto typy sa slobodnymi matkami nestavaju. Na to sa maju prilis rady. Takze zvoli potrat alebo to hodi na ineho dobraka.