icon

Je možné, aby muž nevedel kde skončili jeho spermie?

simonika173
1. sep 2010

ja mám niekdy pocit,že šli do vnuútra,on povie,že nevie.a nakoniec ani neviem,bo aj niečo na posteli,niečo na zadku a pri...máte také skúsenosti?

aero
1. sep 2010

akoto, že nevie .... čo je naťahaný 😀 - neurážaj sa , rada vtipkujem 😉
ja viem tak ,že vybrať by ho mal , až ked je už " ochabnutý"
a to ,že to vyteká - no niekde to vytiecť musííí 😉
ty potrebuješ na otehotnenie len jedinú jednu spermiu , alebo ako ty píšeš prepeličku....a on ich má niekoľko milionov - takže je jasné , že je to aj na posteli
nestresuj , všetko má svoj čas....

warholette
1. sep 2010

prepelicky? to je co za slang???

lodgermaniacka
1. sep 2010

simonika, tuším pokus o ftip 😀 😀 😀 😀 😀 možno by tie prepeličky boli najlepšie v puse 😀 😝

evkacka
1. sep 2010

aj ked je to asi otázka pre chlapov, myslím že každý vie, kde skončia 😉 enem se ovládnout 😀

betina1984
1. sep 2010

Alebo v prezervatíve...🙂

janka_a
1. sep 2010

zvlastna otazka.. ale kazdy chlap asi citi kedy ma "nieco" z neho vyletiet😅..

miska246
2. sep 2010

kazdy muz to musi vediet... 😝 😝 😝

wwaanesska
4. sep 2010

😀 😀 😀 JE GAY? Niektorí sa ženia kvôli rodičom,náboženstvu a potom to takto dopadne. Ako to zistíš? Normálny zdravý muž, keď chce mať dieťa, tak sa snaží aj 2 ,3x denne. Gay má stále výhovorky, že nevie, nemôže, je ustatý,vyčerpaný,chorý,nachladnutý,má veľa práce, starostí atď. 😒

mateson
4. sep 2010

možno by bolo dobré opýtat sa radšej nejakého chlapa. Ja som sa opýtala mojho,že či je možné aby chlap nevedel kde skončili jeho spermie a on mi odpovedal že v dnešnej dobe je možné všetko 😀 😀 😀 😀

nazorotca
19. feb 2013

toť kua otázka, hm...najprv si típek mal dať otázku, kde v tom čase bol ten koniec toho, z čoho to " tieklo" , tak tam to "tieklo"...a že to trochu " pretieklo" to neva, típek by mal byť rád, že je toho dosť aj na pretečenie naokolo a aj na prádlo,
ak sa chcelo urobiť to tak, aby to bolo v tom správnom mieste, fajn, je to tam, ak nie, fajn , je prúser
a že típek nevie, kde vlastne ten koniec bol, keď to tieklo, je hádam nemysliteľné..ibaže típek má 13, a to je ďalší prúser

didi44
20. feb 2013

😀 ...tak to mozne nie je ...ja naopak viem vzdy..a to aj to z ktoreho vajka ty male potvorky s bicikom idu... 😀 ...len sa teraz obavam, ci tuto temu nenavstevuje aj jednej milej damy...nezletila dcera..lebo potom to tu dievcata predpokladam nerozchodite 😀

toxica
25. mar 2013

Už som videla aj hada cúvať,ale toto ma dostalo ;)

1234lubka
25. mar 2013

no aby chlapc nevedel ci sa urobil a ci z neho nieco vyslo...tak to som teda este nepocula...teda este som takeho chlapa v zivote nestretla...

kikaba44
25. mar 2013

hm, to si mala šťastie 😀 , možno si len nestretla takého, čo ich mal prázdne 😀 😀