Je možné, aby muž nevedel kde skončili jeho spermie?
ja mám niekdy pocit,že šli do vnuútra,on povie,že nevie.a nakoniec ani neviem,bo aj niečo na posteli,niečo na zadku a pri...máte také skúsenosti?
simonika, tuším pokus o ftip 😀 😀 😀 😀 😀 možno by tie prepeličky boli najlepšie v puse 😀 😝
aj ked je to asi otázka pre chlapov, myslím že každý vie, kde skončia 😉 enem se ovládnout 😀
😀 😀 😀 JE GAY? Niektorí sa ženia kvôli rodičom,náboženstvu a potom to takto dopadne. Ako to zistíš? Normálny zdravý muž, keď chce mať dieťa, tak sa snaží aj 2 ,3x denne. Gay má stále výhovorky, že nevie, nemôže, je ustatý,vyčerpaný,chorý,nachladnutý,má veľa práce, starostí atď. 😒
možno by bolo dobré opýtat sa radšej nejakého chlapa. Ja som sa opýtala mojho,že či je možné aby chlap nevedel kde skončili jeho spermie a on mi odpovedal že v dnešnej dobe je možné všetko 😀 😀 😀 😀
toť kua otázka, hm...najprv si típek mal dať otázku, kde v tom čase bol ten koniec toho, z čoho to " tieklo" , tak tam to "tieklo"...a že to trochu " pretieklo" to neva, típek by mal byť rád, že je toho dosť aj na pretečenie naokolo a aj na prádlo,
ak sa chcelo urobiť to tak, aby to bolo v tom správnom mieste, fajn, je to tam, ak nie, fajn , je prúser
a že típek nevie, kde vlastne ten koniec bol, keď to tieklo, je hádam nemysliteľné..ibaže típek má 13, a to je ďalší prúser
😀 ...tak to mozne nie je ...ja naopak viem vzdy..a to aj to z ktoreho vajka ty male potvorky s bicikom idu... 😀 ...len sa teraz obavam, ci tuto temu nenavstevuje aj jednej milej damy...nezletila dcera..lebo potom to tu dievcata predpokladam nerozchodite 😀
no aby chlapc nevedel ci sa urobil a ci z neho nieco vyslo...tak to som teda este nepocula...teda este som takeho chlapa v zivote nestretla...
hm, to si mala šťastie 😀 , možno si len nestretla takého, čo ich mal prázdne 😀 😀

akoto, že nevie .... čo je naťahaný 😀 - neurážaj sa , rada vtipkujem 😉
ja viem tak ,že vybrať by ho mal , až ked je už " ochabnutý"
a to ,že to vyteká - no niekde to vytiecť musííí 😉
ty potrebuješ na otehotnenie len jedinú jednu spermiu , alebo ako ty píšeš prepeličku....a on ich má niekoľko milionov - takže je jasné , že je to aj na posteli
nestresuj , všetko má svoj čas....