Je možné tehotnstvo pri negatívnych testoch a menštruácii ?
Baby poprosim vas o normalne odpovede a nazory
ja poznám žienku, ktorá mala prvé dva mesiace tehotenstva normálne ms, aj keď trochu posunutú ale ona mala testy pozitívne
Moja kamarátka mala pri oboch tehotenstvá MS do 4 mesiaca. Pri prvom si testy ani nerobila lebo ju tehotenstvo ani nenapadlo - zistila na preventívnej prehliadke, že je cca v 11tt a pri druhom vedela hneď že je tehotná (i keď mala MS) a test potvrdil. Obe deti sú v poriadku.
A tiež poznám baby, ktorým test ešte v 6tt ukazoval negatívny výsledok, hoci boli tehotné (a obe donosili zdravé deti), ale im zasa meškala MS.
S prípadom, kde by nastali obe situácie som sa v svojom bezprostrednom okolí nestretla, čo však neznamená, že to nie je možné. Asi som Ti nepomohla...
tiez som z tych, ktore mali negativny test a normalne mali MS do tretieho mesiaca. zabehni za gynekologom a ten ti to z krvy zisti, aj ked test je negativny.

@anna883 ahoj, ja som este v zaciatkoch tehotenstva mala negatívny test, ale akosi som vedela ze som tehotna, aj bazalna teplota bola vysoko. Avsak potom som zacala krvacat tak som si mmyslela ze je to menzes. Prestala som krvacat a test pozitivny ale po troch dnoch som opaat krvacala. Uz som vedela ze nie je dobre. Nakoniec som potratila a krvacala dva a pol mesiaca po tom.
Drzim palce