Meškanie menštruácie- negatívny test
Ahojte baby máte stymto niektorá skúsenosť od začiatku apríla sme sa začali snažiť o babo 21.4 mala prísť menstruacia stále neprisla ale testy negatívne
Možno posunutá ovulácia, máš ju nejak odsledovanu? Inak aj ak máš stres z toho, že ste sa začali snažiť o dieťa, tak to môže rozhodiť cyklus.
@anonym_c871d7 áno mala som mať 6.4 ale mala som pocit že nebola a mam aj stres .. mala si niečo podobne ?
@anonym_c871d7 áno mala som mať 6.4 ale mala som pocit že nebola a mam aj stres .. mala si niečo podobne ?
@lili246 áno, mne sa viackrát stalo, že sa mi posunul cyklus lebo stres, cestovanie, choroba... Nebola som vtedy tehotná. Keď som to povedala mojej gyn, tvárila sa, že to je bežné.
Mne vždy chodila menštruácia presne ako hodinky, až prvý mesiac ako sme sa začali snažiť mi meškala 4 alebo 5 dní, nebola som tehotná. V ten mesiac som ale tiež cestovala tak to teraz pripisujem tomu ale ktovie.
Tiež mi meškali ako sme sa začali snažiť. Dovtedy som.mala 28 dnove cykly. Nikdy som spontánne ale neotehotnela. Okrem tohoto sa mi to stalo ešte niekoľko rokov dozadu keď som vycestovala na 5 mesiacov do zahraničia. Menzes sa mi na tých 5 mesiacov zastavil a spustil až 2 dni potom čo som sa vrátila domov. 🫣😁 Stres robí svoje.
Tak ono asi telo reaguje na stres z niekedy aj prechladnutie stačí a trochu sa posunie. Ak by dlho nechodila, skoc k Dr. A možno môžete prebrať to snaženie, mne urobil profil a naplánoval folikulometrie, keď sa dlhšie nedarilo.
@lili246 ja som mala tiez negativny test a moja dcera ma uz 11 rokov, na testy sa nespoliehat, objednat sa treba k lekarovi ktory bud tehotenstvo potvrdi alebo vyvrati. Vela stastia prajem nech sa to podari.

Možno posunutá ovulácia, máš ju nejak odsledovanu? Inak aj ak máš stres z toho, že ste sa začali snažiť o dieťa, tak to môže rozhodiť cyklus.