icon

Je možný vzťah Slovenky a moslima ?

karamelka257
18. jan 2020

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať. Má tu niektorá vztah s moslimom? Mám priateľa ktorý je moslim videli sme sa 1x v živote. Ale žiaľ moja rodina ho nechce prijať medzi seba lebo pretože je moslim. Mám ho rada a chcem byť s ním a poznať ho lepšie. Ale nechcem íst do jeho krajiny a on nevie ako má prísť na Slovensko. Viete mi niektorá poradiť? Ďakujem 🙂

Strana
z5
diana45
1. mar 2022

Nie

izrasa
6. júl 2025

Môj drahý manžel - Nikah. Zobrali sme sa iba v mešite. Tak plánujeme aj na mestskom úrade. Stále mi rozpráva o Líbyjskej kultúre......atď. ráda počúvam a niečo nové sa dozviem.

Viac krát sme mali konflikty ale nikdy na mňa nepoložil ruku. Odišiel von a nakúpil čo máme radi.

Porozprávali sme sa o tom čo sa stalo. Poplakali sme si. Hovoril, že viac Berber než Arab. Je dobrá duša.

A tiež robí chyby a ja tiež a s toho prišli konflikty.
Jasom videla neho nahnevaného a on videl mňa nahnevaný.
Aj sme sa vedeli v slabosti a zraniteľnosti a bezmocnosti. Povedal mi, že mám materskú trpezlivosť a lásku ktorú cíti lebo ju vyžadujem.

O mne rozpráva zo vysokej úcte iným.
Jeho rodina ma prijala. Videli ma neho sestry, otec, strýko, bratranci a aj synovec. Môj drahý videl moju matku. Moja matka nadšená.

Momentálne spolu nežijeme lebo situácia to nedovoľuje.
Ale budeme spolu žiť ako manželia.
Ako hovorí môj drahý - Inshallah

Páči sa mu moje oblečenie - štýl obliekania, správania......a nevadí mu aj keď mám šaty po kolená.

Strana
z5