Je normálne, keď 50-ročný muž žije s matkou a mačkami?
Ahojte dievčatka prajem peknú nedeľu. Aký máte názor. Keď chlap skoro 50 ročný býva s matkou a s mačkami? Prajem všetkým veľa pohody a buďte v teple
@wanda12 tak ti asi spravil strasnu favor a ty mozes hladat dalej nejakeho samostatneho jedinca. Podakuj sa a zablokuj 🎉🎉🎉🎉
@prasiatko30 ďakujem pekne ináč pekný nickname
Môj sused sa volá rovnako,tiež sa blíži k tomu veku a u mamy bude bývať naveky.Zoznámim vás?😉
Ty sa venuj dcére a nie ex.
@januska12323 venujem nemusíš sa báť a prajem všetko dobré
Keď 50 ročný chlap býva s matkou, tam môže byť viacero dôvodov, ale väčšina sa dá vysvetliť jednoducho - pokým si chlap nenájde ženu, pri ktorej by mal motiváciu niečo zmeniť, tak nezmení nič. Stretol som sa s týmto aj u žien, ale nie v takom počte.
Mám známu, má okolo 45, býva u rodičov a to má vlastný byt. Ten dala do prenájmu po rozchode s jej chlapom, ďalšieho nehľadá a samej sa jej tam ťažko bývalo. Tak čo bude. A ďalšia vec, pri tej našej úžasnej bytovej politike, nie každý je ochotný investovať do nehnuteľnosti a zadĺžiť sa na 25-30 rokov. Načo to ten 50tnik bude robiť, keď už ani hypotéku nedostane, postará sa o matku a ona keď zomrie, má dom pre seba Vybavené. Akurát tie mačky by som vyhnal na dvor.
@wanda12 no tak si mu nestála za to, aby sa k tebe nasťahoval
Ďakujem všetkým za názory a prajem peknú nedeľu
že nenašiel tú pravú alebo ju ani nehľadá. A nesúdim bývanie s matkou. Zase úprimne, keby ste samé, zarobíte 1000 eur v čistom dáte 700 eur za nájom alebo 500 za hypotéku a 250 za správu a živoríte z 250eur na mesiac? A máte ešte matku čo je rozvedená alebo vdova, má dôchodok 500 eur, 300 dá na byt a živorí tiež z 200 eur. Nie je vtedy lepšie ked hoci to nie je ideálne vzťahovo, ale existenčne najideálnejšie sa takýto dvaja ľudia spoja a žijú spolu a podelia si náklady a majú aspoň na základné potraviny a lieky?
Poznám, kamarát môjho brata, introvert a už dlho si myslím ze ma aj nejakú ľahšiu formu autizmu, ale keď sme my boli deti tak sa tieto veci tak neriesili. Inak manuálne veľmi zručný a šikovný, všetko doma urobí, je stolár, ale nejaký vzťah nikdy nemal, no na dedine sa to bralo, že starý mládenec, tak zostane s mamou.
@wanda12 Ak to nie je zlý človek, on, jeho mama ani mačky nikomu neublizuju nech si žijú svoj život ako im vyhovuje.
Po štyridsiatke už skoro každý žije svoj život v zabehnutých kolajach a nemá chuť to meniť. Čím starší človek tým horšie znáša zmeny. Ale samozrejme existujú aj výnimky.
Ak by to mal byť človek s ktorým zvažujem vzťah, premýšľala by som nad tým či sa dokáže prispôsobiť novým veciam a okolnostiam keď celý život žije v detskej izbe. Ak si jeho rodičia vyžadujú 100% starostlivosť tiež je otázka či to som ochotná akceptovať pri novom vzťahu.
Ale to či žije tvoj ex sám alebo s mamou už nie je tvoj problém.. môžeš si o tom niečo pomyslieť ale nejak extra to riešiť nie je vhodné
@wanda12 asi si ho nezaujala natolko, aby opustil mamu a macky, asi mu je tam dobre.
Poznam tridsiatnika aj styridsiatnika, ktory zije s mamou, bez maciek. Vzdelani chlapci, mudri, ale nevedia sa rozhybat. Jeden z nich mal svoj byt, predal ho, ze sam byvat nechce a zeny sa o nich netrhaju. Tak byvaju s matkami.
@0silvia0 inac je dobrý človek .len škoda. Ma radšej kamarátov ako mňa aj počas vzťahu býva v BB boli sme v kontakte len cez víkend. Nikde ma nezobral ak nerátam. Keď som ho ja niekde zobrala za svoje ja som väčšinou všetko platila plus dávala mu darčeky
Nič neľutujem a život ide ďalej všetkým prajem veľa šťastia a zdravia
@wanda12 sorry predpokladám že ste boli iba frajeri a ty si skoncila ako slobodná matka. Posudzuj seba, nie jeho. Ries vlastne sračky
@zmrzlinka2021 dá sa aj slušne komunikovať a prajem všetko dobré
@katka700 nielen chlap
vieš čo ja som takto dlho bývala kým som nikoho nemala.S mamčou v dome.Ona tam bola sama.Kedže oco už neni.A navyše som jedináčik a dom bude aj tak môj a máme velmi dobrý vzťah tak žiaden problém.Teraz bývam tak pol na pol.Raz u polovičky raz idem domov ked sa mi zunuje.Načo by som si kupovala svoju drahú nehnutelnosť ked mám dom zadarmo🙂
ze to nie je chlap do zivota pre zenu, bez ambicii, samostatnosti

@wanda12 no a na všetko si si odpovedala,aj v predošlých odpovediach