icon

Je normálne, keď 50-ročný muž žije s matkou a mačkami?

wanda12
15. sep 2024

Ahojte dievčatka prajem peknú nedeľu. Aký máte názor. Keď chlap skoro 50 ročný býva s matkou a s mačkami? Prajem všetkým veľa pohody a buďte v teple

minenkak
15. sep 2024

@wanda12 no a na všetko si si odpovedala,aj v predošlých odpovediach

wanda12
autor
15. sep 2024

@ukgirls áno máš pravdu mam ho stále rada .ale jecto o ničom on je pre seba ani ss nezaujíma nič

prasiatko30
15. sep 2024

@wanda12 tak ti asi spravil strasnu favor a ty mozes hladat dalej nejakeho samostatneho jedinca. Podakuj sa a zablokuj 🎉🎉🎉🎉

maya_hi
15. sep 2024

@wanda12 podľa toho, či je to tvoj otec, alebo potenciálny partner. Ak ti to nie je nič, nerieš ho. Lebo potom je to ohováranie 😉

wanda12
autor
15. sep 2024

@prasiatko30 ďakujem pekne ináč pekný nickname

teki1
15. sep 2024

Môj sused sa volá rovnako,tiež sa blíži k tomu veku a u mamy bude bývať naveky.Zoznámim vás?😉

januska12323
15. sep 2024

Ty sa venuj dcére a nie ex.

wanda12
autor
15. sep 2024

@januska12323 venujem nemusíš sa báť a prajem všetko dobré

wanda12
autor
15. sep 2024

@teki1 Gratulujem

sevrin
15. sep 2024

Keď 50 ročný chlap býva s matkou, tam môže byť viacero dôvodov, ale väčšina sa dá vysvetliť jednoducho - pokým si chlap nenájde ženu, pri ktorej by mal motiváciu niečo zmeniť, tak nezmení nič. Stretol som sa s týmto aj u žien, ale nie v takom počte.
Mám známu, má okolo 45, býva u rodičov a to má vlastný byt. Ten dala do prenájmu po rozchode s jej chlapom, ďalšieho nehľadá a samej sa jej tam ťažko bývalo. Tak čo bude. A ďalšia vec, pri tej našej úžasnej bytovej politike, nie každý je ochotný investovať do nehnuteľnosti a zadĺžiť sa na 25-30 rokov. Načo to ten 50tnik bude robiť, keď už ani hypotéku nedostane, postará sa o matku a ona keď zomrie, má dom pre seba Vybavené. Akurát tie mačky by som vyhnal na dvor.

misiak7777
15. sep 2024

@wanda12 no tak si mu nestála za to, aby sa k tebe nasťahoval

sasa1310
15. sep 2024

@wanda12 v dnešnej dobe úplne normálne, že rozvedení chlapi alebo ženy sa vrátia do rodičovského domu. Ale nie je úplne normálne riešiť na webe cudzieho chlapa. To mi príde nenormálnejšie ako to, že 50ročný chlap býva s mamou

wanda12
autor
15. sep 2024

@sevrin veľmi dobrý názor a prajem. Všetko dobre

wanda12
autor
15. sep 2024

@sasa1310 aj horšie veci sa tu riešia co som mala možnosť vidieť

wanda12
autor
15. sep 2024

Ďakujem všetkým za názory a prajem peknú nedeľu

marsmykkok
15. sep 2024

že nenašiel tú pravú alebo ju ani nehľadá. A nesúdim bývanie s matkou. Zase úprimne, keby ste samé, zarobíte 1000 eur v čistom dáte 700 eur za nájom alebo 500 za hypotéku a 250 za správu a živoríte z 250eur na mesiac? A máte ešte matku čo je rozvedená alebo vdova, má dôchodok 500 eur, 300 dá na byt a živorí tiež z 200 eur. Nie je vtedy lepšie ked hoci to nie je ideálne vzťahovo, ale existenčne najideálnejšie sa takýto dvaja ľudia spoja a žijú spolu a podelia si náklady a majú aspoň na základné potraviny a lieky?

som_realistka
15. sep 2024

Poznám, kamarát môjho brata, introvert a už dlho si myslím ze ma aj nejakú ľahšiu formu autizmu, ale keď sme my boli deti tak sa tieto veci tak neriesili. Inak manuálne veľmi zručný a šikovný, všetko doma urobí, je stolár, ale nejaký vzťah nikdy nemal, no na dedine sa to bralo, že starý mládenec, tak zostane s mamou.

katka700
15. sep 2024

@wanda12 Ak to nie je zlý človek, on, jeho mama ani mačky nikomu neublizuju nech si žijú svoj život ako im vyhovuje.
Po štyridsiatke už skoro každý žije svoj život v zabehnutých kolajach a nemá chuť to meniť. Čím starší človek tým horšie znáša zmeny. Ale samozrejme existujú aj výnimky.

buberova
15. sep 2024

Ak by to mal byť človek s ktorým zvažujem vzťah, premýšľala by som nad tým či sa dokáže prispôsobiť novým veciam a okolnostiam keď celý život žije v detskej izbe. Ak si jeho rodičia vyžadujú 100% starostlivosť tiež je otázka či to som ochotná akceptovať pri novom vzťahu.
Ale to či žije tvoj ex sám alebo s mamou už nie je tvoj problém.. môžeš si o tom niečo pomyslieť ale nejak extra to riešiť nie je vhodné

0silvia0
15. sep 2024

@wanda12 asi si ho nezaujala natolko, aby opustil mamu a macky, asi mu je tam dobre.
Poznam tridsiatnika aj styridsiatnika, ktory zije s mamou, bez maciek. Vzdelani chlapci, mudri, ale nevedia sa rozhybat. Jeden z nich mal svoj byt, predal ho, ze sam byvat nechce a zeny sa o nich netrhaju. Tak byvaju s matkami.

wanda12
autor
15. sep 2024

@0silvia0 inac je dobrý človek .len škoda. Ma radšej kamarátov ako mňa aj počas vzťahu býva v BB boli sme v kontakte len cez víkend. Nikde ma nezobral ak nerátam. Keď som ho ja niekde zobrala za svoje ja som väčšinou všetko platila plus dávala mu darčeky
Nič neľutujem a život ide ďalej všetkým prajem veľa šťastia a zdravia

gribka1
15. sep 2024

@wanda12 Daj mu zbohom. Nestojí za to.

0silvia0
15. sep 2024

@wanda12 aj takito su chlapi, zivot so zenou su pre nich starosti. A oni chcu byt bez starosti. Kamosi im stacia.

wanda12
autor
15. sep 2024

@gribka1 áno najlepšie

wanda12
autor
15. sep 2024

@0silvia0 presne tak ja mam bohaté skúsenosti

zmrzlinka2021
15. sep 2024

@wanda12 sorry predpokladám že ste boli iba frajeri a ty si skoncila ako slobodná matka. Posudzuj seba, nie jeho. Ries vlastne sračky

wanda12
autor
15. sep 2024

@zmrzlinka2021 dá sa aj slušne komunikovať a prajem všetko dobré

zmrzlinka2021
15. sep 2024

@katka700 nielen chlap

liusa82
15. sep 2024

vieš čo ja som takto dlho bývala kým som nikoho nemala.S mamčou v dome.Ona tam bola sama.Kedže oco už neni.A navyše som jedináčik a dom bude aj tak môj a máme velmi dobrý vzťah tak žiaden problém.Teraz bývam tak pol na pol.Raz u polovičky raz idem domov ked sa mi zunuje.Načo by som si kupovala svoju drahú nehnutelnosť ked mám dom zadarmo🙂

zobaka
15. sep 2024

ze to nie je chlap do zivota pre zenu, bez ambicii, samostatnosti