Ako district nurse chodim po pacientoch a teda tento koncept, ze s rodicmi byva ich dcera, syn, okolo 45-50 je dnes uz uplne bezny. V blizkej minulosti ( 20-50 ) rokov dozadu, sa deti v 20 zosobasili, zili v domestic abuse, ale nebyvali s rodicmi. Pred vojnou (teraz hovorim o severnej Amerike a Europe), boli viacgeneracne byvania uplne normalne, a ano aj v tej amerike to bolo normalne, staci si pozriet cenzus (scitanie obyvatelstva0. Dnes sa k tomuto zas vraciame, je to jednak tym, ze ceny nehnutelnosti su neumerne platom a jednak je to aj sandwich generaciou (40 tnici maju male deti a uz starych rodicov). Dnes sa ludia dozivaju vyssieho veku, avsak su skorej chori (cukrovka, vysoky krvny tlak, obezita), co vedie k dalsim komplikaciam. Takze autorka, mne je jedno, kto kde byva, ja nikoho nesudim. Ja kazdemu prajem plne zdravie, chorym, aby manazovali svoju chorobu a umierajucim pokojnu smrt. A kazdemu prajem lasku, porozumenie a take to spokojne bytie (nemusi to byt hned stastie).
Ty sa staraj hlavne sama o seba, neries inych, nikdy nevies, ako a kde budes byvat aj ty. A budes rada aj za tie macky a aj za zijucu maminku.
Ako district nurse chodim po pacientoch a teda tento koncept, ze s rodicmi byva ich dcera, syn, okolo 45-50 je dnes uz uplne bezny.
V blizkej minulosti ( 20-50 ) rokov dozadu, sa deti v 20 zosobasili, zili v domestic abuse, ale nebyvali s rodicmi.
Pred vojnou (teraz hovorim o severnej Amerike a Europe), boli viacgeneracne byvania uplne normalne, a ano aj v tej amerike to bolo normalne, staci si pozriet cenzus (scitanie obyvatelstva0.
Dnes sa k tomuto zas vraciame, je to jednak tym, ze ceny nehnutelnosti su neumerne platom a jednak je to aj sandwich generaciou (40 tnici maju male deti a uz starych rodicov).
Dnes sa ludia dozivaju vyssieho veku, avsak su skorej chori (cukrovka, vysoky krvny tlak, obezita), co vedie k dalsim komplikaciam.
Takze autorka, mne je jedno, kto kde byva, ja nikoho nesudim. Ja kazdemu prajem plne zdravie, chorym, aby manazovali svoju chorobu a umierajucim pokojnu smrt. A kazdemu prajem lasku, porozumenie a take to spokojne bytie (nemusi to byt hned stastie).
Ty sa staraj hlavne sama o seba, neries inych, nikdy nevies, ako a kde budes byvat aj ty. A budes rada aj za tie macky a aj za zijucu maminku.