Je normálne, keď dá chlap srdiečko na Facebooku inej žene na profilovku?
Prosim vas nie je to ziaden troll ani nic ine.
Je normalne ked chlap lubi zenu ale na fb da srdiecko inej babe na profilovku? Ako aj mne dal ked som si zmenila ale trochu ma to ranilo, ako keby nestacil obycajny like on musi dat srdiecko.:(
no tak k tym srdieckam-je to srdiecko?je..ked sa ti nieco paci,na to je tam lajk..stara symbolika...ja som tiez dvihala obocie,ze co mi stary znamy,s ktorym som sa osobne nevidela roky,s ktorym som kedysi chvilu randila a teraz obcas nieco popiseme,ze ako ide zivot,,dava na moje fotky na fb srdiecka...je zenaty,ma deti...a aj som mu to povedala,ze sa necitim dobre a ze keby to videla jeho zena,nemuselo by jej to byt prijemne...nie je to detinske...napr. zmena zo srdieckovania na lajkovanie bola predzvestou toho,ze chlap do ktoreho som bola zalubena si nasiel niekoho ineho...
@simona1998 👍👍👍👍nerozumiem prečo sa snazia byt ženy tak moderné s dobou, ze im pride normálne ked si ich chlap vypisuje s inymi ženami... (A terwz nas ukamenuju) 🙊😉😉
@janinamojka to je skor nepochopenie toho co je to facebook a nie tym, ze sa snazime byt moderne.. FB je socialna siet kde ma clovek svojich PRIATELOV. Mal by mat. Znamych, kamosov, rodinu.. zavesi co je nove, odkomunikuje cez msg co treba, pozdiela oblubene veci, ktore vo vacsine nikoho ezaujimaju, ale par lajkov a srdiecok mu dame, nech nie je smutny :DDD Niekto olajkuje, niekto da srdiecko, fuj, ach jaj.. alebo nic. To, ze si individua rozne z toho urobili zoznamku, staromodne zienky to hned aj tak beru... (inak to sa da elegantne vyriesit, nastavenim sukromia, len vela ludi to prave nechce). To, ze tu kocku co jej poslal srdiecko pod fotku, stretol napr. pred mesiacom a pozna ju a teda si ju nasledne pridal je ok? Ale prave ten Fb a srdiecko je problem :D Keby ju pretahoval popri praci, tak jej srdiecka ani lajky ani nic neposiela, to si mozete byt iste :D Internet ma nejake pravidla, nejake emotikony, nejake skratky.. kto to nechape, moze sa zduvat a urazat.. kolko len chce :D mne by ziarlivostna scena kvoli srdiecku prisla taka smiesna, ze ani pohadat by sme sa nemohli doma :D
@simca06022011 nech ti ta naivita vydrzi,aspon si stastna 😀
@yasmeena ja nie som naivna :D ja v tom realne zijem a nemam potrebu srdiecka sledovat :DD aj sused u nas susede prave teraz srdieckol fotku, podla mna urcite spavaju spolu.. :D boze to su take kraviny zeny.. fakt zhadzujete same seba.
@simca06022011 to je tsk ked ma niekto x stovak "priatelov" a odklikava kazdu ziadost pritom realne tych ludi ani nepozna a jednemu like ci srdci priklada strasnu hodnotu....pritom stavi zit realny zivot nie ten dokonaly na fb, insta atd....a ziju len z pocitu kolko ludi videlo status a kolko likeov nazbierali
Ach dráha, chápem ťa. Je to blbá forma žiarenia. Srdiečko hneď v tebe vzbudzuje pocit, že "čo ak po nej ide". Ženy, ktoré nežiarlia alebo len zdravo žiarlia, toto nepochopia. Prechádzala som tým tiež. Napr. taký IG má len srdiečka. Kalamita pre moju hlavu kedysy. Ale vieš, ak je s tebou, ak ti dáva dosť pozornosti a dáva ti na javo lásku, tak nech srdiečkuje čo chce, aj bývalé frajerky. Nie si krava, len chceš byť preňho naozaj jediná JEDINÁ. Vždy lepšie že oceňuje ženy takto, ako keby mal na ulici flirtovať s inými. Btw. aj on dostáva určite srdiečka od iných a pekne mu to hreje ego. To je všetko v poriadku ☺️ hlavne pred ním nevyšiluj, to by ho isto hnevalo.
Chlap ma 20 hore dole, však? Lebo normálny dospelý chlap nemá čas a chuť srdiečkovat cudzie dievčatá
Ahoj. Tu vela zavisi aj od toho, ako to bere ta protistrana. Aj mne dava znamy niekedy nie like, ale srdiecka na fotky, a je zenac, nie je to ten tvoj?🙂))), ale osobne to berem jednym uchom dnu a druhym von, potesi, ale tym to hasne.
@millky bingo. Este som chcela autorke napisat, ze aj moj muz dostava sem tam taky komentar, ze dovi dopo, alebo aj tie srdiecka, a co teraz, mam plakat, alebo co?
Az teraz som precitala prvotnu temu poriadne a tam sa pise ze srdiecko bolo dane na profilovu fotku nie na hocijaku fotku. To je trochu ine.
Lebo ak dam srdiecko na hocijaku fotku tak hodnotim tu fotku a nie majitelku profilu. Proste vravim ze tato fotka sa mi naozaj velmi paci ak jej dam srdiecko.
Ak dam srdiecko na profilovu fotku tak tam uz posielam urcitu spravu majitelke profilu.

Kdyz te zajima tak se ho zeptej. Chapu ze to neda spat. A mluv s pritelem ze te to trapi a ne tady s babama na mk