icon

Ako zmazať fotky na Facebooku?

9. máj 2025

Baby, mám tam milión fotiek ešte spred 15 rokov. Ako ich nastavím tak, aby nikto žiadnu okrem profilovky nevidel? Ďakujem.

autor
•
9. máj 2025

Ako myslím, že ani priatelia, lebo mám to nastavené tak, že len priatelia môžu vidieť. Ale chcem to úplne zablokovať.

sandra49
•
9. máj 2025

A chceš si ich tam nechať aby si si ich ty mohla pozerat, alebo úplne vymazať?

autor
•
9. máj 2025
@sandra49

A chceš si ich tam nechať aby si si ich ty mohla pozerat, alebo úplne vymazať?

@sandra49 aby som ich len ja videla. Ale nikde v nastavení to neviem nájsť...

veltraud
•
9. máj 2025

Nastav ako sukromne/iba ja ich mozem vidier

autor
•
9. máj 2025
@veltraud

Nastav ako sukromne/iba ja ich mozem vidier

@veltraud len ja práve toto neviem nájsť.... Prosím, nevieš má presne navigovať?

sandra49
•
9. máj 2025

Toto by som si aj ja rada urobila aj keď mam stopnuty účet, mňa odradilo, ze by som musela ísť fotku po fotke a jednoduchšie by mi bolo cely album dal len pre mňa viditeľný..

autor
•
9. máj 2025
@sandra49

Toto by som si aj ja rada urobila aj keď mam stopnuty účet, mňa odradilo, ze by som musela ísť fotku po fotke a jednoduchšie by mi bolo cely album dal len pre mňa viditeľný..

@sandra49 no a ja ani toto neviem práve nájsť. Mám tam kadečo nastavené, že viditelne iba pre mňa, a toto neviem.

sandra49
•
9. máj 2025

Neporadím ti bohužiaľ, snáď sa niekto nájde..

terezia74
•
9. máj 2025

Rozklikaj na fotke - najprv je verejne, iba priatelia a keď klikneš nižšie tak tam je - iba ja

rozculena
•
9. máj 2025
@terezia74

Rozklikaj na fotke - najprv je verejne, iba priatelia a keď klikneš nižšie tak tam je - iba ja

@terezia74 to by musela každú rozkliknúť

berenika39
•
9. máj 2025

jinak než po jedné to nejde...

terezia74
•
9. máj 2025
@rozculena

@terezia74 to by musela každú rozkliknúť

@rozculena inak to nejde

autor
•
9. máj 2025

Takže keď to mám napr v troch albumoch, tak to nejde tak, že každý album, ale musela by som každú fotku rozkliknut? Och. Keby som toto vedela,.nič by som tam nepridala...