Je normálne mať fotku dospelej dcéry v mobile?
Našla som v priatelovom mobile fotku jeho dcery (ma už nad 18) … ta fotka je ale ako spí doma, aj video je … je to normalne vobec?
Ty si ta, co riesila spanie dcery s otcom na jednej posteli na dovolenke?
je to jeho dcéra. Aj môj muž má fotky našej dcéry v mobile. Aj ako spí. Síce ju odpofím ja, ale pošlem mu to. Dcéra je teeneger. Ty nemáš fotky svojích deti v mobile?
@anonym_autor lepší popis fotky ? Spala s otvorenou hubou na gauči ? Chrapala? Alebo len v pokoji ležala vo svojej izbe a posteli
@anonym_3a97b4 to druhé
Ty si ta, co riesila spanie dcery s otcom na jednej posteli na dovolenke?
@leuska0910 nie ale videla som to
je to jeho dcéra. Aj môj muž má fotky našej dcéry v mobile. Aj ako spí. Síce ju odpofím ja, ale pošlem mu to. Dcéra je teeneger. Ty nemáš fotky svojích deti v mobile?
@anonym_f6a9ff ale tak on má video kde jeho dcéra v tričku a kraťasoch spí v izbe … neviem príde mi to divné už dospelú dcéru si natáčat v jej izbe kde spí proste…
@anonym_autor 1.on vie, že si vliezla do jeho telefónu? Otvorila si pandorinu skrinku a teraz sa s tým musíš vysporiadať. 2.je to divné, veľmi divné, tá dcéra o tom vie, že si ju otec natáčal, keď spala?
Môj otec mal 3 dcéry a teda v dospelosti nám neliezol do izieb, keď sme spali. Tobôž fotil, natáčal. Rešpektoval naše súkromie aj keď to bol biologicky otec, nahú ma v dospelosti nikdy nevidel a nepozoroval ma, keď som spala
@anonym_autor 1.on vie, že si vliezla do jeho telefónu? Otvorila si pandorinu skrinku a teraz sa s tým musíš vysporiadať. 2.je to divné, veľmi divné, tá dcéra o tom vie, že si ju otec natáčal, keď spala?
Môj otec mal 3 dcéry a teda v dospelosti nám neliezol do izieb, keď sme spali. Tobôž fotil, natáčal. Rešpektoval naše súkromie aj keď to bol biologicky otec, nahú ma v dospelosti nikdy nevidel a nepozoroval ma, keď som spala
@cholitko 1. vie lebo som sa ho pýtala či si môžem z dovolenky pozrieť fotky a ked som šla v galerii vyššie našla som tam tie fotky videá, 2. dcéra pochybujem velmi že vie o tom, skusim sa jej spýtať nenápadne aby sa nezľakla …
Pane Boze, vy hľadáte problém všade, úplne všade, z každého urobit uchyla…
Je to jeho dcéra a mohlo to byt napríklad tak, ze ju odfotil natočil a poslal jej to a smiali sa na tom ako spi a proste to zabudol vymazat … ziarlis na jeho vlastnú dceru haha 🤣🤣🤣 strop
@anonym_autor podľa mňa z toho robíš zbytočne problém. Veď sa ho spýtaj. Napríklad mna si fotil svokor ako som zaspala na chate a posielal to môjmu mužovi a nevidím v tom nič uchylne ani divne.
Pane Boze, vy hľadáte problém všade, úplne všade, z každého urobit uchyla…
Je to jeho dcéra a mohlo to byt napríklad tak, ze ju odfotil natočil a poslal jej to a smiali sa na tom ako spi a proste to zabudol vymazat … ziarlis na jeho vlastnú dceru haha 🤣🤣🤣 strop
@anonym_a00357 Hej video kde si ju natača celu aj zadok nohy atď je velmi smiešne teda. Nemá jej čo do izby chodiť nieto natáčat keď spí a nevie o tom PREBOHA
Ak nie si troll, tak je to velmi divne, uchylne by som povedala.
@anonym_a00357 Hej video kde si ju natača celu aj zadok nohy atď je velmi smiešne teda. Nemá jej čo do izby chodiť nieto natáčat keď spí a nevie o tom PREBOHA
@anonym_autor na zaciatku napises strohu informaciu, dostavas na nu reakcie, az potom pridas detaily a rozculujes sa na ludi, ktori maju iny nazor, ako ocakavas.
Je rozdiel fotka smiešna (takých mam xy aj svagrovu napr aj otcovu a nie, nie som uchyl) a je rozdiel dcéra ktorá spi v izbe a otec si ju natáča od hlavy po päty, zadok, stehná v krataaoch atď. Mne osobne by sa to nepáčilo a áno, prišli by mi to divme.
Vies co, uz tu mes druhu temu, naco? Ani neviem, kam ta tema zasla, nemala som cas docitat. Ak sa Ti ich vztah nepozdava, vymen partnera za bezdetneho a mas pokoj.
@anonym_autor autorka, ty rob niečo hlavne sama so sebou. Podozrievať chlapa, čo má fotku/video vlastnej dcéry, spiacej či bdiacej, v mobile automaticky z úchylnosti alebo nenormálnosti svedčí o tom, že v hlave nemáš niečo v poriadku ty, nie on
@anonym_autor autorka, ty rob niečo hlavne sama so sebou. Podozrievať chlapa, čo má fotku/video vlastnej dcéry, spiacej či bdiacej, v mobile automaticky z úchylnosti alebo nenormálnosti svedčí o tom, že v hlave nemáš niečo v poriadku ty, nie on
@danica2711 ked vam toto pride normalne tak vy nie ste v poriadku 🙂 ďakujem a dovidenia
Tie doplňujúce info o tom, ze jej natáčal stehná su podla mna vymyslene. Inak by boli v prvotnom príspevku. Ty nie si určite matka.
@anonym_autor autorka, mam dceru, ma 22 rokov. Minuly rok na dovolenke som ju odfotila, ked spala, bola po celom dni velmi unavena a zaspala rychlo pri svetle, a vyzerala ako babatko, musela som ju odfotit a fotku mam stale. A teraz co ako?
Je to uplne normalne, su to nase deti, aj ked su uz dospele....
@anonym_autor autorka, mam dceru, ma 22 rokov. Minuly rok na dovolenke som ju odfotila, ked spala, bola po celom dni velmi unavena a zaspala rychlo pri svetle, a vyzerala ako babatko, musela som ju odfotit a fotku mam stale. A teraz co ako?
Je to uplne normalne, su to nase deti, aj ked su uz dospele....
@tenerifka presne ja sama mam zbierku spiacich foto 20r dcery, spi ako babatko, kebab, usta dokoran, na hviezdicu 😂
Bože, nemám problém, vyrobím ho...ja msm tiež v telefóne fotku svojho 29 rocneho syna ako spi.. uz s nami nežije, tak ked tu bol odfotila som ho...aj som mu to ukázala, že od bábätka spi v tej istej polohe...zasmiali sme sa...fotku stále mam...
A natáčal to on? Neposlala mu to ex?
Ženy toto video bolo natočené v štýle že jej v noci prišiel do izby a natáčal ju ako spí, nevyzerá to ako vtipné video…. , ja som sa jej pytala či jej otec neposielal nejaké video ona že nie a ja že či jej nezvykne chodit do izby a ona že sa s ním raz hádala lebo nechce aby jej tam chodil a hlavne bez klopania ( chcela aj dvere na zámok ale nedovolil ) … ale dobre už to riešim
Ženy toto video bolo natočené v štýle že jej v noci prišiel do izby a natáčal ju ako spí, nevyzerá to ako vtipné video…. , ja som sa jej pytala či jej otec neposielal nejaké video ona že nie a ja že či jej nezvykne chodit do izby a ona že sa s ním raz hádala lebo nechce aby jej tam chodil a hlavne bez klopania ( chcela aj dvere na zámok ale nedovolil ) … ale dobre už to riešim
@anonym_autor mne to teda nepride normalne
@anonym_autor preboha, nevyrábaj problěmy a hlavne sa nešpŕtaj medzi priateľa a jeho dcéru.

@anonym_autor lepší popis fotky ? Spala s otvorenou hubou na gauči ? Chrapala? Alebo len v pokoji ležala vo svojej izbe a posteli