icon

Je normálne zažívať takéto správanie v rodine?

4. feb 2024

ahoj, asi sa len potrebujem vyrozpravat. mam 1*r a velke problemy s mamou. uz dlho mi vulgarne nadava, uraza ma, zhadzuje, smeje sa na mne, ohovara ma pred vsetkymi- na co mi odpovie ze to je v ich rodine bezne a kazdy to tak robi-, ked urobim nieco zle uz berie mobil a stazuje sa ako totalna chudera+ si k tomu prida svoje vymysly apod. velmi si domysla, casto mi az pride ze je paranoidna, neustale ma narazky na mojho otca a moju babku z jeho strany (su rozvedeni a byvaju od seba), vydiera ma tym ze toto nieje moj byt a ak sa mi nepaci tak mozem ist k otcovi, vyhraza sa mi vsetkym moznym, ponizuje ma, zvesi mi dvere ked sa jej nieco nepaci, berie mi telefon takze sa ani nemam ako spojit s otcom,snazim sa pomahat doma aj tak hovori ze som leniva pica, to by som tu mohla menovat donekonecna. tvrdi, ze sa so mnou odmieta rozpravat pritom o dve hodiny uz je u mna v izbe a usmieva sa na mna a objima a vsetko zvaluje na mna a ofc toto vsetko dookola. uz ma to fakt nebavi. detstvo som nemala bohvieake, mala alkoholika s ktorym sa furt hadali a potom kazdy den na mna vrieskal za uplne picoviny, urazal ma a mama sa ma za cely ten cas zastala mozno trikrat.
nadava mi do psychopatiek a posiela ma k psychiatrovi- pritom chodim k psychologickei, depta ma s tym ze som po otcovi psychopatka, mam mladsieho brata 5r vsetko co urobi on mama zvali na mna a ja mam zle. pritom ja vazne nic take nerobim som relativne slusne dievca, nefajcim nepijem ako dnesne dievcata nemam frajera dobre sa ucim moje zaujmy su zamerane na umenia, som ticha introvertka a naozaj nemam rada ludi. casto na mna ruku zdvihne vylepi mi zo dve- aj jej mama to tak robila a je to spravne. (preto je tam kde je.) z mojho pohladu je to nevyrovnana zena ale k doktovoi ju nedostanem. od detstva zanedbava moje zdravie vsade so mnou chodili babky, jej vyhovorka je ze ona pracovala. ku psychologicke som sa dostala cez otca, jej to bolo jedno, prepokladam ze mam ps.poruchu lebo mavam aj panicke zachvaty vsetko, v takomto prostredi som vyrastala od detstva takze neni v podstate predpoklad ze som uplne ok. rodina ma zhadzuje smeje sa ohovara klasika. chodim ku psychologicke nielen preto aby som zistila co mi je, ale aby som jej povedala co ma trapi, na to mi ona povie ze len silou mocou chcem brat lieky a potom fetovat a ze som uplne v poriadku. v

Strana
z2
domi2425
5. feb 2024

@oli18 nemyslim si ze chcela zotierat ale je maximalne trapne a neohladuplne riesit gramatiku s evidentne rozrusenym dievcatom a porovnavat ju s niekym kvoli komu sa takto citi, a este ked to je taky citlivy vztah matka-dcera

roi_x
5. feb 2024

@klarissk vdaka 🙂

roi_x
5. feb 2024

@liv1 myslela som si... a dakujem

vanilkovazmrzka
5. feb 2024

Z toho co si popisala je to normalne tyranie. Minimalne psychicke…

Strana
z2